شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ شقی این سهیل گاهی که باک بنزینش پر میشه اینجوری میشه فک کنم پارتی داره و بنزین آزاد میزنه چون نفسش از جای گرم در میاد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ فک کنم پارتی داره و بنزین آزاد میزنهچون نفسش از جای گرم در میاد آره تاحالا کارت سوخت تو دستش ندیدم:Ghelyon: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آفرین شقایق جونم....وقتی سوال داری برو دنبال جوابش....صورت مساله رو پاک نکن فهمیدی به منم بگو... ببین مریم جون شاید هیچکس اندازه مهسا درکم نمیکنه که چی میگم چون من همیشه دنبال جوابم ولی بهش نرسیدم مهسا میدونه من از همه این سوال و میپرسم :ws54: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سهیل خیلی از سوالایی که اینجا مطرح میشه به جواب منطقی ختم نمیشه ولی نیازی نیس که با تعصب هم جواب بدی من هر روز در حال سرچ کردن و تحقیق کردنم شاید دو نفر دیگه هم به این نتیجه برسن که تحقیق کنن Good luck 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ببین مریم جون شاید هیچکس اندازه مهسا درکم نمیکنه که چی میگم چون من همیشه دنبال جوابم ولی بهش نرسیدم مهسا میدونه من از همه این سوال و میپرسم :ws54: امیدوارم پیدا کنی جوابتو... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ امیدوارم پیدا کنی جوابتو... امیدوارم:ws54::4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz:شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و ..... حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن خود خدا چجوری بوجود اومده قدرتش و از کجا میاره مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟ لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz: منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید هیس زشته بده 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ هیس زشته بده تکراری:icon_razz: یه عمره که میشنوم:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ Good luck من اواتارم رو می خوام :w00: :w00: :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تکراری:icon_razz:یه عمره که میشنوم:vahidrk: خوب یه عمر شنیدی یه عمر دیگه هم بشنو شاید جوابی پید ا کردی خودت :ws37: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من اواتارم رو می خوام :w00: :w00: :w00: میشه بحث و منحرف نکنی:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یه سوال روزه ای :ws52: اره یا نه........... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یه سوال روزه ای :ws52: اره یا نه........... نه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نه هیچی دیگه تیرم به سنگ خورد :ws44: خواستم اخوند بازی در بیارم نشد :ws44: فقط اگر جوابی به دست اوردی خلاصه اش رو تو ی تاپیک بزار:w410: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ هیچی دیگه تیرم به سنگ خورد :ws44: خواستم اخوند بازی در بیارم نشد :ws44: فقط اگر جوابی به دست اوردی خلاصه اش رو تو ی تاپیک بزار:w410: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان یه سوالی و میخوام مطرح کنم که تقریبا 20 ساله که دنبال جوابشم ولی همیشه تا مطرح میکردم همه به من چپ نگاه میکردن هیس و زشته و....:icon_razz:شاید فکر کنین که کافرم و یا گبرم ولی اصلا مهم نیس چون نیستم تو زمان جاهلیت یک سزیا سنگ یک سریا چوب و خورشید و ماه و ... پرستش میکردن تا اینکه پیامبرایی اومدن و خدایی نشون دادن که معلوم نیست و معجزات و قران و ..... حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود داره یا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن خود خدا چجوری بوجود اومده قدرتش و از کجا میاره مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟ لطفا آیه و قران هم نیارید چون من 4 بار کل قرآن و با معنیش خوندم و جوابم و نگرفتم:icon_razz: منطقی و بدون توهین اگه میشه بحث کنید تو رو خدا جوابشو بدین روزی هزار بار از من میپرسه منو کچل کرده هزار جور کار دارم هی میاد سوال انحرافی میپرسه :ws28::ws28: 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ شاید شرایط من از همتون خاصتر باشه ما تو فامیلمون از همه اقوام هست گیلک - تالش - کرد - ترک - ترکمن - فارس خلاصه همه رقمی توش داریم این تنوع توی ادیانم هست یعنی هم شیعه داریم هم سنی من دوماد داییم (حدود 40 سال داره) افندی هستش افندی برای سنی ها جزو مراتب دینی شون هستش تقریبا مثل آیت الله و حجت الاسلام و اینا من خیلی دنبال این جواب گشتم همیشه هم نوسان داشتم یعنی خیلی بیدین بودم خیلی با دین هم بودم باور کنید از هر مسلمونی خواستم جواب این سوال رو بگیرم خیلی بد برخورد کرده فقط همین دوماد داییم یکم برام توضیح داد که اونم باور کنید منو یکم به سمت با دین بودن سوق داد یعنی حرفاش رو قبول کردم ولی برحسب شرایط و سوالات جدیدی که برام پیش اومد بازهم دین گریز شدم فقط اینو فهمیدم که ارامنه خیلی بهتر از مسلمونا به این سوال جواب میدن و حداقل در ظاهر سعی میکنن منطقی بحث کنن (تو رشت ارمنی زیاد داریم خودم چنتا دوست ارمنی دارم و به واسطه اونا با یه کشیش صحبت کردم) ولی باور کنید هیچکدوم نتونستن منو قانع کنن به وجود خدا خیلی سعی کردم تو کتابا چیزی پیدا کنم ولی همش حرفای ضد و نقیض از قرآنم چیزی نفهمیدم (من قبلنا کلاس قرآنم میرفتم) چون به قول آغایون تفسیر داره و باید از رو تفسیر بفهمی خلاصه همچنان یک و دو میزنیم و به جایی نرسیدیم کاش وافن الان بود یکم منطقی یه چیزایی میگفت منم الان در کل بی خدا زندگی میکنم تا با خدا!!!! 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ چند روز وقت بذار اينو بخون جواب بيشتر سوالاتو ميگيري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تو رو خدا جوابشو بدین روزی هزار بار از من میپرسه منو کچل کرده هزار جور کار دارم هی میاد سوال انحرافی میپرسه:ws28::ws28: :ws43::icon_razz::icon_razz: چند روز وقت بذار اينو بخون جواب بيشتر سوالاتو ميگيري برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون شادی اون کتاب و خوندم ولی جوابی که میخوام و نداده 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :ws43::icon_razz::icon_razz: ممنون شادی اون کتاب و خوندم ولی جوابی که میخوام و نداده مطمئني؟! ولي جواب همه ي اين سوالا توش بودا !!! حالا این سوال پیش میاد آیا واقعا خدایی وجود دارهیا اینکه پیامبرا سر کارمون گذاشتن خود خدا چجوری بوجود اومده قدرتش و از کجا میاره مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که راه خلاف و جلو پامون میذاره تا امتحانمون کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده