VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ :w58: چيه:brodkavelarg: منو مهسا ميگيرمش ميديم شوهذ مهسا دستاشو ببنده بعد تو يه اتاف زندونيش ميكنيم شكنجش ميكنيم كه ديگه نره زن نگيره:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بله مهسا جون هی من میگم اسلام چیزه هی میگی نه حالا به حرف من رسیدی فقط دین اسلامه که تو این برنامه ها دست مردا رو باز گذاشته :icon_razz: قبلا هم گفتم اسلام ینی دین یه وجب زیر ناف..... یهودی ها هم می تونن 4 تا زن بگیرن اما شعورشون بالاست این کارو نمی کنن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خب عزیز من کاری نمیشه کرد حتی یک اعتراض کوچیک هم نمیشه کرد چون طبق قانون اسلام شوهر من میتونه 4 تا زن داشته باشه پس منشا همه اینا اسلامهنهایت کاری که خانوما میتونن کنن بخاطر بچه هاشون شرایط و تحمل کنن مشکل همین جاست که کسی آیه ی 128 نسا نمی بینه کسایی هم که می بینن به نفع خودشون تفسیر می کنن:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ عدالت کجاست؟؟؟؟؟؟:w00: خوابیده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ زن ها کشتزاری برای مردها هستند. همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ یهودی ها هم می تونن 4 تا زن بگیرن اما شعورشون بالاست این کارو نمی کنن پس شعور بعضي از مرداي مسلمون مشكل داره درسته؟ لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زن ها کشتزاری برای مردها هستند.همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ پس شعور بعضي از مرداي مسلمون مشكل داره درسته؟ نمیشه گفت بعضی باید گفت اکثرشون اینجورین شما یه نگاه به سایت ها وبلاگ های فمنیستی یهودی ها بزنید ببینید چقدر مردها هم از زن ها حمایت می کنن (البته با فیل شکن باید ببینین) اما حالا یه نگاه به سایت های فمنیستی اسلامی بزنید تازه زن ها هم بعضیاشون مخالفت می کنن:jawdrop: این فرق بین مسلمون با بقیه است پس انتظاری بیشتر از این نمیشه از مجلسش داشت بعضی ها به دین ربط میدن که من کاملا باهاش مخالفم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زن ها کشتزاری برای مردها هستند.همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید این واسه کدوم سوره است خیلی شنیدم اما نمی دونم تو کدوم سوره است لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نمیشه گفت بعضی باید گفت اکثرشون اینجورینشما یه نگاه به سایت ها وبلاگ های فمنیستی یهودی ها بزنید ببینید چقدر مردها هم از زن ها حمایت می کنن (البته با فیل شکن باید ببینین) اما حالا یه نگاه به سایت های فمنیستی اسلامی بزنید تازه زن ها هم بعضیاشون مخالفت می کنن:jawdrop: این فرق بین مسلمون با بقیه است پس انتظاری بیشتر از این نمیشه از مجلسش داشت بعضی ها به دین ربط میدن که من کاملا باهاش مخالفم در مورد يهود شناختي ندارم و نميتونم نظر بدم .اما چيزي كه مسلمه و به فكر من ميرسه اينه كه آقايون نماينده به نفع خودشون راي دادن و خانمها هم فقط نظاره گر بودن . بالاخره مجلس راي ممتنع هم داره . لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ در مورد يهود شناختي ندارم و نميتونم نظر بدم .اما چيزي كه مسلمه و به فكر من ميرسه اينه كه آقايون نماينده به نفع خودشون راي دادن و خانمها هم فقط نظاره گر بودن . بالاخره مجلس راي ممتنع هم داره . من نمی دونم آرا چجوری بوده اما اینو میدونم که این سری نماینده های زن مجلس آبروی هر چی زن تو دنیاست بردن از 100 تا نماینده ی مرد بیشتر به ضرر خانوم ها کار کردن :w74: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من نمی دونم آرا چجوری بودهاما اینو میدونم که این سری نماینده های زن مجلس آبروی هر چی زن تو دنیاست بردن از 100 تا نماینده ی مرد بیشتر به ضرر خانوم ها کار کردن :w74: موافقم لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ چند روز پيش مجلس قانوني تصويب كرد كه آقايون در شرايط خاص بدون اجازه همسر اول ميتوانند دوباره ازدواج كنند. نظرتون در اين مورد چيه؟ اهمیتی نداره، اینا ظواهر کاره. کسی که بخواد کاری بکنه نمیشینه ببینه مجلس شورای اسلامی چی تصویب کرده. همیشه اخلاق و شعور دو مقوله مهم بوده که اگر کسی فاقدش باشه، نظر چند نفر به اصطلاح نماینده چه فرقی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اهمیتی نداره، اینا ظواهر کاره. کسی که بخواد کاری بکنه نمیشینه ببینه مجلس شورای اسلامی چی تصویب کرده.همیشه اخلاق و شعور دو مقوله مهم بوده که اگر کسی فاقدش باشه، نظر چند نفر به اصطلاح نماینده چه فرقی داره؟ چرا فرقی نداره اونموقع حداقل از قانون یه ترسی داشتن اما الان با خیال راحت واسه خودشون کیف می کنن مشکل از دختراست اگه ازدواج نکنن مسئولین هم می فهمن که قوانین مشکل داره:w00: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من نهايت بي عدالتيه. چرا براي ما خانمها هميشه بايد تصميم بگيرن ؟ زورمون زیاده:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زورمون زیاده:4chsmu1: زورتون زياد نيست . زور گوييتون بي حدو اندازست.:w00: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ چرا فرقی ندارهاونموقع حداقل از قانون یه ترسی داشتن اما الان با خیال راحت واسه خودشون کیف می کنن مشکل از دختراست اگه ازدواج نکنن مسئولین هم می فهمن که قوانین مشکل داره:w00: فرقش این بود که اون موقع شما الکی خیالتون راحت بود ! در اصل قضیه فرقی نداره. مهم اخلاق و شعور هست. 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ زورتون زياد نيست . زور گوييتون بي حدو اندازست.:w00: خو باشه اگه فکر میکنی زور شما بیشتر بیا یه کشتی بگیریم...ببینیم کی زورش بیشتره:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خو باشه اگه فکر میکنی زور شما بیشتر بیا یه کشتی بگیریم...ببینیم کی زورش بیشتره:4chsmu1: نميدونستم جديدا قانون با كشتي تصويب ميشه نكنه لايحه جديده ما بيخبريم.:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده