VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 :w58: چيه:brodkavelarg: منو مهسا ميگيرمش ميديم شوهذ مهسا دستاشو ببنده بعد تو يه اتاف زندونيش ميكنيم شكنجش ميكنيم كه ديگه نره زن نگيره:brodkavelarg: 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 بله مهسا جون هی من میگم اسلام چیزه هی میگی نه حالا به حرف من رسیدی فقط دین اسلامه که تو این برنامه ها دست مردا رو باز گذاشته :icon_razz: قبلا هم گفتم اسلام ینی دین یه وجب زیر ناف..... یهودی ها هم می تونن 4 تا زن بگیرن اما شعورشون بالاست این کارو نمی کنن 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 خب عزیز من کاری نمیشه کرد حتی یک اعتراض کوچیک هم نمیشه کرد چون طبق قانون اسلام شوهر من میتونه 4 تا زن داشته باشه پس منشا همه اینا اسلامهنهایت کاری که خانوما میتونن کنن بخاطر بچه هاشون شرایط و تحمل کنن مشکل همین جاست که کسی آیه ی 128 نسا نمی بینه کسایی هم که می بینن به نفع خودشون تفسیر می کنن:w00: 1
danielo 15239 ارسال شده در 27 آبان، 2010 زن ها کشتزاری برای مردها هستند. همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 یهودی ها هم می تونن 4 تا زن بگیرن اما شعورشون بالاست این کارو نمی کنن پس شعور بعضي از مرداي مسلمون مشكل داره درسته؟
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 زن ها کشتزاری برای مردها هستند.همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::banel_smiley_4:
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 پس شعور بعضي از مرداي مسلمون مشكل داره درسته؟ نمیشه گفت بعضی باید گفت اکثرشون اینجورین شما یه نگاه به سایت ها وبلاگ های فمنیستی یهودی ها بزنید ببینید چقدر مردها هم از زن ها حمایت می کنن (البته با فیل شکن باید ببینین) اما حالا یه نگاه به سایت های فمنیستی اسلامی بزنید تازه زن ها هم بعضیاشون مخالفت می کنن:jawdrop: این فرق بین مسلمون با بقیه است پس انتظاری بیشتر از این نمیشه از مجلسش داشت بعضی ها به دین ربط میدن که من کاملا باهاش مخالفم 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 زن ها کشتزاری برای مردها هستند.همین و بس. من نمیگم خدا میگه قران میگه همون قران هم گفته که میتونید 4 تا زن داشته باشید مگه اینکه پیامبر باشید و 40 تا زن میتونید بگیرید. به قران اعتقاد دارید یا نه. اگر ندارید که هیچی. ولی اگه دارید .نباید مشکلی داشته باشید این واسه کدوم سوره است خیلی شنیدم اما نمی دونم تو کدوم سوره است
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 نمیشه گفت بعضی باید گفت اکثرشون اینجورینشما یه نگاه به سایت ها وبلاگ های فمنیستی یهودی ها بزنید ببینید چقدر مردها هم از زن ها حمایت می کنن (البته با فیل شکن باید ببینین) اما حالا یه نگاه به سایت های فمنیستی اسلامی بزنید تازه زن ها هم بعضیاشون مخالفت می کنن:jawdrop: این فرق بین مسلمون با بقیه است پس انتظاری بیشتر از این نمیشه از مجلسش داشت بعضی ها به دین ربط میدن که من کاملا باهاش مخالفم در مورد يهود شناختي ندارم و نميتونم نظر بدم .اما چيزي كه مسلمه و به فكر من ميرسه اينه كه آقايون نماينده به نفع خودشون راي دادن و خانمها هم فقط نظاره گر بودن . بالاخره مجلس راي ممتنع هم داره .
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 در مورد يهود شناختي ندارم و نميتونم نظر بدم .اما چيزي كه مسلمه و به فكر من ميرسه اينه كه آقايون نماينده به نفع خودشون راي دادن و خانمها هم فقط نظاره گر بودن . بالاخره مجلس راي ممتنع هم داره . من نمی دونم آرا چجوری بوده اما اینو میدونم که این سری نماینده های زن مجلس آبروی هر چی زن تو دنیاست بردن از 100 تا نماینده ی مرد بیشتر به ضرر خانوم ها کار کردن :w74: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 من نمی دونم آرا چجوری بودهاما اینو میدونم که این سری نماینده های زن مجلس آبروی هر چی زن تو دنیاست بردن از 100 تا نماینده ی مرد بیشتر به ضرر خانوم ها کار کردن :w74: موافقم
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2010 چند روز پيش مجلس قانوني تصويب كرد كه آقايون در شرايط خاص بدون اجازه همسر اول ميتوانند دوباره ازدواج كنند. نظرتون در اين مورد چيه؟ اهمیتی نداره، اینا ظواهر کاره. کسی که بخواد کاری بکنه نمیشینه ببینه مجلس شورای اسلامی چی تصویب کرده. همیشه اخلاق و شعور دو مقوله مهم بوده که اگر کسی فاقدش باشه، نظر چند نفر به اصطلاح نماینده چه فرقی داره؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 آبان، 2010 اهمیتی نداره، اینا ظواهر کاره. کسی که بخواد کاری بکنه نمیشینه ببینه مجلس شورای اسلامی چی تصویب کرده.همیشه اخلاق و شعور دو مقوله مهم بوده که اگر کسی فاقدش باشه، نظر چند نفر به اصطلاح نماینده چه فرقی داره؟ چرا فرقی نداره اونموقع حداقل از قانون یه ترسی داشتن اما الان با خیال راحت واسه خودشون کیف می کنن مشکل از دختراست اگه ازدواج نکنن مسئولین هم می فهمن که قوانین مشکل داره:w00: 2
mamadj 1361 ارسال شده در 27 آبان، 2010 به نظر من نهايت بي عدالتيه. چرا براي ما خانمها هميشه بايد تصميم بگيرن ؟ زورمون زیاده:4chsmu1: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 زورمون زیاده:4chsmu1: زورتون زياد نيست . زور گوييتون بي حدو اندازست.:w00: 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2010 چرا فرقی ندارهاونموقع حداقل از قانون یه ترسی داشتن اما الان با خیال راحت واسه خودشون کیف می کنن مشکل از دختراست اگه ازدواج نکنن مسئولین هم می فهمن که قوانین مشکل داره:w00: فرقش این بود که اون موقع شما الکی خیالتون راحت بود ! در اصل قضیه فرقی نداره. مهم اخلاق و شعور هست. 2
mamadj 1361 ارسال شده در 27 آبان، 2010 زورتون زياد نيست . زور گوييتون بي حدو اندازست.:w00: خو باشه اگه فکر میکنی زور شما بیشتر بیا یه کشتی بگیریم...ببینیم کی زورش بیشتره:4chsmu1: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 خو باشه اگه فکر میکنی زور شما بیشتر بیا یه کشتی بگیریم...ببینیم کی زورش بیشتره:4chsmu1: نميدونستم جديدا قانون با كشتي تصويب ميشه نكنه لايحه جديده ما بيخبريم.:icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده