maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ناراحت نشي هااا اما اهل سنت صيغه ندارن اما.... 4 زن داشتن اونجا جا افتاده..صیغه میخوان چی کار... مشکل از دین و شرع و اصول نیست ... مشکل استفاده ابزاری افرادی سود جو هست .... روحانی و مرجعی که با حکومت گره می خورد راه کج را پیشه می کند .. چند مورد از فتوا های آقایون: حلال بودن کوسه و مکروه بودن خرچنگ ....و............. البته مثال من شاید شبیه مزاح باشند ولی تمام این فتواها دینی نبوده و فقط جنبه مالی و دنیوی داشته ... مشکل همینه .چرا این دین انقدر پتانسیلش برای اینکه مورد سواستفاده ابزاری قرار بگیره بالاست.... جرا این دینی که به فکر همه چیز بوده یادش نبوده یه چیزایی هم بگه کسی سواستفاده نکنه 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ 4 زن داشتن اونجا جا افتاده..صیغه میخوان چی کار... مشکل همینه .چرا این دین انقدر پتانسیلش برای اینکه مورد سواستفاده ابزاری قرار بگیره بالاست.... جرا این دینی که به فکر همه چیز بوده یادش نبوده یه چیزایی هم بگه کسی سواستفاده نکنه هر چي هم ميگفت باز يه عده خودشونو ميزدن به اون راه واسه من ميخاي شوهر بكشفي بگو يه زن داريماا نه چند تا 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بله مهسا جون هی من میگم اسلام چیزه هی میگی نه حالا به حرف من رسیدی فقط دین اسلامه که تو این برنامه ها دست مردا رو باز گذاشته :icon_razz: قبلا هم گفتم اسلام ینی دین یه وجب زیر ناف..... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بله مهسا جون هی من میگم اسلام چیزه هی میگی نه حالا به حرف من رسیدی فقط دین اسلامه که تو این برنامه ها دست مردا رو باز گذاشته :icon_razz: قبلا هم گفتم اسلام ینی دین یه وجب زیر ناف..... قربون دهنت :pichak: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ قربون دهنت :pichak: :icon_redface: البته ما باید اشک بریزیم من بشخصه درسته اسما مسلمونم و رسما بیدین ولی تو این مملک بظاهر اسلامی :icon_razz: دارم زندگی میکنم بهتر که به حال و روز خودمون گریه کنیم:ws54: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بله مهسا جون هی من میگم اسلام چیزه هی میگی نه حالا به حرف من رسیدی فقط دین اسلامه که تو این برنامه ها دست مردا رو باز گذاشته :icon_razz: قبلا هم گفتم اسلام ینی دین یه وجب زیر ناف..... اسلام دين زيباييه مشكل از اونجا شروع شد كه اينها از اسلام به نفع خودشون استفاده ميكنن.يه جورايي از اعتقادات مردم سو استفاده ميكنن. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اسلام دين زيباييه مشكل از اونجا شروع شد كه اينها از اسلام به نفع خودشون استفاده ميكنن.يه جورايي از اعتقادات مردم سو استفاده ميكنن. وایییییییییی مسی خندم میگیره این چرندیات چیه رفته تو مخت یادم باشه مخت و کاملا دیلیت کنم :vahidrk: میشه بگی کدومش زیباس ترسوندن از مرگ یا زنها رو مث برده دونستن یا تنوع طلبی مردا یا ترسوندن از آخرت و انگشت تو بینیت کنی میری جهنم و از این خزعبلاتو... تو به چی میگی زیبا:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ وایییییییییی مسی خندم میگیره این چرندیات چیه رفته تو مخت یادم باشه مخت و کاملا دیلیت کنم :vahidrk: میشه بگی کدومش زیباس ترسوندن از مرگ یا زنها رو مث برده دونستن یا تنوع طلبی مردا یا ترسوندن از آخرت و انگشت تو بینیت کنی میری جهنم و از این خزعبلاتو... تو به چی میگی زیبا:brodkavelarg: تو كه ميدوني من به اين چرنديات اعتقادي ندارم كه فلان كاو كني بهشتي ميشي ياجهنمي ولي با اين باورهاي غلط ريشه مردم داره كنده ميشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تو كه ميدوني من به اين چرنديات اعتقادي ندارم كه فلان كاو كني بهشتي ميشي ياجهنمي ولي با اين باورهاي غلط ريشه مردم داره كنده ميشه باور غلط و قبول دارم بحث من زیبایی دین اسلامه:icon_razz::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ باور غلط و قبول دارم بحث من زیبایی دین اسلامه:icon_razz::icon_razz: زيبايي اسلام در اينه كه اين همه براي يه مساله كوچيك اما و اگر نذاشته اما اينا ميذارن كار خوب و بد خيلي راحت تفكيك شده كه عرفي هم بخواي ببيني همينه اما نمي خوان اينجور باشه چون نون دونيشون درش تخته ميشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ زيبايي اسلام در اينه كه اين همه براي يه مساله كوچيك اما و اگر نذاشته اما اينا ميذارن كار خوب و بد خيلي راحت تفكيك شده كه عرفي هم بخواي ببيني همينه اما نمي خوان اينجور باشه چون نون دونيشون درش تخته ميشه از اون اولش هم گذاشته مثلا طرف میره حموم 3 ساعت خودش و میشوره پوستش برق می افته ولی چون یادش رفته بگه فلان غسل و انجام میدم قربه علی الله میاد از حموم بیرون هنوز نجسه:ws47: اینا خیلی چرند و مسخرس بگو چشم پامیشم میام خونتون بزور میفهمونمتا:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ از اون اولش هم گذاشته مثلا طرف میره حموم 3 ساعت خودش و میشوره پوستش برق می افته ولی چون یادش رفته بگه فلان غسل و انجام میدم قربه علی الله میاد از حموم بیرون هنوز نجسه:ws47: اینا خیلی چرند و مسخرس بگو چشم پامیشم میام خونتون بزور میفهمونمتا:brodkavelarg: از دست تو مسايل با هم قاطي نكن اگه شوهرت بره زن دوم بگيره چي ميگي؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ قابل توجه آقايون اگر زوجه هيچ يك از موارد را نداشت وزوج بدون اجازه ازدواج كند زنداني ميشود. كه البته در اين مورد دو خانواده متلاشي ميشود . اگر همسر دوم باردار باشد همسر اول چاره اي ندارد مگر اينكه با اين موضوع كنار بيايد.وگرنه بايد دوري همسر را تحمل كند.(متن گفتگوي كارشناس مسايل خانواده):icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ از دست تو مسايل با هم قاطي نكن اگه شوهرت بره زن دوم بگيره چي ميگي؟ بعد خانوادگي ميريزيم سرش:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ از دست تو مسايل با هم قاطي نكن اگه شوهرت بره زن دوم بگيره چي ميگي؟ خب عزیز من کاری نمیشه کرد حتی یک اعتراض کوچیک هم نمیشه کرد چون طبق قانون اسلام شوهر من میتونه 4 تا زن داشته باشه پس منشا همه اینا اسلامه نهایت کاری که خانوما میتونن کنن بخاطر بچه هاشون شرایط و تحمل کنن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بعد خانوادگي ميريزيم سرش:brodkavelarg: من مثال گفتم تو چقدر عصبانيي دختر حتما اگه شوهرت اين كارو بكنه دارش ميزني لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خب عزیز من کاری نمیشه کرد حتی یک اعتراض کوچیک هم نمیشه کرد چون طبق قانون اسلام شوهر من میتونه 4 تا زن داشته باشه پس منشا همه اینا اسلامهنهایت کاری که خانوما میتونن کنن بخاطر بچه هاشون شرایط و تحمل کنن ساده نشو بزار خانوادگي بريزيم سرش:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ ساده نشو بزار خانوادگي بريزيم سرش:brodkavelarg: :w58: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده