ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بذار انقدر از این قوانین و لایحه ها تصویب کنن که گندش در بیاد!!! 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تا اونجايي که من اطلاع دارم اين موردي که شما ذکر کردي تصويب نشده... البته من اين موضوع چن روز پيش از راديو شنيدم كه نماينده ها در صدد تصويبش هستن 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ کدوم از این افرادی که نام بردم تو مجلس نبودن یعنی اجازه نمیدن باشناما جواب سوال شما هیشکی پس كي بايد به داد زنها برسه؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آره عزيزم درست ميگي اما چند درصد مجلس مارو اين افراد تشكيل دادن صحبت من سر اينه كه هميشه راه براي آقايون هموار ميشه تا زن يك خلافي كرد اجازه داره زن دوم بگيره .پس اين همه در حق زنها ظلم ميشه كي بايد جوابگو باشه؟ زن دوم بگیره چه اهمیتی داره؟!؟!به نظرم این آدم اصلا قابل اعتماد نیس!!!...افراد سه دسته اند : یا جرئت اینکه زن دوم بگیرن دارن و میرن میگیرند یا جرئتش و ندارن ولی فکرش و میکنن و بیشتر اهل لاس زدن و ...!! و سوم کسانی که واقعا نه فکرش و میکنن و نه تمایلی دارن!!! به نظر من دو گروه اول اصلا ارززش ندارن که بخوایم فکرمون و حتی ثانیه ای بهش اختصاص بدیم... اتفاقا هرچی از این قسم اتفاقا بیفته بهتره چون خانوما بیشتر سعی میکنن مستقل شن . متأسفانه این جور مواقع فقط افراد ضعیف از لحاظ فرهنگی و مالی آسیب میبینن فقط وگرنه قشر متوسط و بالا که همیشه کثافت کاری های خاص خودشو ن و دارن!!!!چه با اجازه دادگاه چه بی اجازه!! 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ در کشور ایران تمام قوانین به سود مرد و به ضرر خانوم ها می باشد ...(اینم نمونه آخرش):icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ زن دوم بگیره چه اهمیتی داره؟!؟!به نظرم این آدم اصلا قابل اعتماد نیس!!!...افراد سه دسته اند : یا جرئت اینکه زن دوم بگیرن دارن و میرن میگیرند یا جرئتش و ندارن ولی فکرش و میکنن و بیشتر اهل لاس زدن و ...!! و سوم کسانی که واقعا نه فکرش و میکنن و نه تمایلی دارن!!! به نظر من دو گروه اول اصلا ارززش ندارن که بخوایم فکرمون و حتی ثانیه ای بهش اختصاص بدیم...اتفاقا هرچی از این قسم اتفاقا بیفته بهتره چون خانوما بیشتر سعی میکنن مستقل شن . متأسفانه این جور مواقع فقط افراد ضعیف از لحاظ فرهنگی و مالی آسیب میبینن فقط وگرنه قشر متوسط و بالا که همیشه کثافت کاری های خاص خودشو ن و دارن!!!!چه با اجازه دادگاه چه بی اجازه!! بايد اينو قبول داشته باشيم از دو گروه اول تو جامعه ما كم نيستن .ايران هم كشوري نيست كه يه زن بتونه راحت و تنها زندگي كنه. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آره با حرف ندا جون موافقم همه مردا لزوما سراغ اینکارا نمیرن این قوانین هم بیشتر واسه خود آقایایون خودی هس تا دیشب از گشنگی میمردن الان یه شبه به همه چی رسیدن و دست وپاشونو گم کردن اتفاقا جامعه اینجوری به آستانه انفجار زودتر میرسه بخصوص در مورد زنا 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آره با حرف ندا جون موافقم همه مردا لزوما سراغ اینکارا نمیرن این قوانین هم بیشتر واسه خود آقایایون خودی هس تا دیشب از گشنگی میمردن الان یه شبه به همه چی رسیدن و دست وپاشونو گم کردن اتفاقا جامعه اینجوری به آستانه انفجار زودتر میرسه بخصوص در مورد زنا فكر كنم چند وقته ديگه قانون حرمسرا ها اجرا بشه .(هر كسي كو دور ماند از اصل خويش....باز جويد روزگار وصل خويش) 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ فكر كنم چند وقته ديگه قانون حرمسرا ها اجرا بشه .(هر كسي كو دور ماند از اصل خويش....باز جويد روزگار وصل خويش) متاسفانه استفاده ابزاری از دین نتیجه ای به از این نداره ... خدا به داد این جمهوری اسلامی و مردمش برسه ... ما خود این ها را تا این حد گستاخ کردیم ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خب این قانون که به نفع اقایون هست وباید براش تو همچین جایی هورا هم بکشن! ولی به نظر خودم اگه تمام شرایط رو دونفر بتونن با تفاهم وسازگاری برای همدیگه فراهم کنن ازدواج دوم چیزی جز حبابهای فکری نخواهد بود ولی باید باور کنیم شکستن تابوهای 1400 ساله درذهن مردمی که فقط میتونن قشنگ حرف بزنن ودرعمل همیشه وهمیشه ننگی برجای گزارده اند کاری بس دشوار است! فقط باید امیدهای بسیار دور ودرازی به این مردم بست همین 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ در کشور ایران تمام قوانین به سود مرد و به ضرر خانوم ها می باشد ...(اینم نمونه آخرش):icon_pf (34): قرون وسطي هم اينطوري بود. 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ قرون وسطي هم اينطوري بود. اگر تاریخ قرون وسطی را ببینید متوجه می شود چقدر به تاریخ حال حاظر ایران شبیهه .. متاسفانه رنسانس دینی دیگری در راه هست ... در ایران بیش از این چیزی که الان وجود دارد .. افراط را خواهید دید ... قرون وسطی سلطه کلیسا بود و نتیجه آن در چند قرن بعد به رنسانس دینی تبدیل شد. لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ باشه دييدي من همسر گراممو سوزوندم شاهد باشيدااااا:w00: حالا مردا بگن چرا مهريه بالا ميگيريد:w00: :w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: :w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اگر تاریخ قرون وسطی را ببینید متوجه می شود چقدر به تاریخ حال حاظر ایران شبیهه .. متاسفانه رنسانس دینی دیگری در راه هست ... در ایران بیش از این چیزی که الان وجود دارد .. افراط را خواهید دید ... قرون وسطی سلطه کلیسا بود و نتیجه آن در چند قرن بعد به رنسانس دینی تبدیل شد. اوپا بعد از رنسانس دچار تحول بزرگي شد آيا ايران هم اينطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آره با حرف ندا جون موافقم همه مردا لزوما سراغ اینکارا نمیرن این قوانین هم بیشتر واسه خود آقایایون خودی هس تا دیشب از گشنگی میمردن الان یه شبه به همه چی رسیدن و دست وپاشونو گم کردن اتفاقا جامعه اینجوری به آستانه انفجار زودتر میرسه بخصوص در مورد زنا دلت خوشه هااا مردا از همه بيشتر دنبال اين كاران اگه بحث مهريه اينا نبود 20 تا 20 تا ميگرفتن مرد با شعور خيلي خيلي خيلي كمه فكر كنم چند وقته ديگه قانون حرمسرا ها اجرا بشه .(هر كسي كو دور ماند از اصل خويش....باز جويد روزگار وصل خويش) ناراحت نباش كسايي كه زود سراغ شهوت ميرن زيباد بهش توجه كنن بدنشون بعد مدتي ضعيف ميشه و ميميرن اينطوري نسلشونم منقرض ميشه خب این قانون که به نفع اقایون هست وباید براش تو همچین جایی هورا هم بکشن!ولی به نظر خودم اگه تمام شرایط رو دونفر بتونن با تفاهم وسازگاری برای همدیگه فراهم کنن ازدواج دوم چیزی جز حبابهای فکری نخواهد بود ولی باید باور کنیم شکستن تابوهای 1400 ساله درذهن مردمی که فقط میتونن قشنگ حرف بزنن ودرعمل همیشه وهمیشه ننگی برجای گزارده اند کاری بس دشوار است! فقط باید امیدهای بسیار دور ودرازی به این مردم بست همین كلي هم تفاهم داشته باشن باز تو همه زندگي اختلاف سليقه هست كسي نيست بگه من تو زندگي يبارم با طرف بحث نداشتم اينا كه خيلي خوب و حرمن واسه تو فيلماس اين باعث ميشه تا دري به تخته خورد زن دوم بگيرن 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اوپا بعد از رنسانس دچار تحول بزرگي شد آيا ايران هم اينطوره؟ احتمال زیاد .. به احتمال قوی در ایرانم دین از سیاست جدا میشه... لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ همه درد و بدبختیه ما از این شرع مغدصه توهین نباشه..... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ همه درد و بدبختیه ما از این شرع مغدصهتوهین نباشه..... :banel_smiley_4: ناراحت نشي هااا اما اهل سنت صيغه ندارن اما.... 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ همه درد و بدبختیه ما از این شرع مغدصهتوهین نباشه..... مشکل از دین و شرع و اصول نیست ... مشکل استفاده ابزاری افرادی سود جو هست .... روحانی و مرجعی که با حکومت گره می خورد راه کج را پیشه می کند .. چند مورد از فتوا های آقایون: حلال بودن کوسه و مکروه بودن خرچنگ ....و............. البته مثال من شاید شبیه مزاح باشند ولی تمام این فتواها دینی نبوده و فقط جنبه مالی و دنیوی داشته ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده