Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان همزمان با فرارسیدن یکمین سالگرد تولد انجمن نواندیشان، انجمن از چنگال دشمن اهریمنی نجات پیدا کرد و به آغوش گرم معتادان اینترنتی محترم بازگشت. :TAEL_SmileyCente:نواندیشان را خدا آزاد کرد:TAEL_SmileyCente: 19 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ به به سلااااااااااااام به به سلام!! 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ وای مردم امروز انقد تو این تاپیکا سلام کردم!!!:icon_pf (34): ولی به هر حال بازم سلااام... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اون سجاد یا این سجاد؟ کدوم سجاد؟ چند تا داریم سجاد؟ همین سجاد :Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ خب یکی بیاد توضیح بده:w00: اخه چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ پس از 6 روز دفاع مقدس...نواندیشان آزاد شد! 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بزودی بنده قصد دارم این سایت را هک و نابود بکنم. چون این سایت هدفش تخریب جوانان ما هست. میگویند اگرنو اندیشان نبود.در سال تحصیلی امسال 500 واحد درسی بیشتر پاس میشد 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ بزودی بنده قصد دارم این سایت را هک و نابود بکنم.چون این سایت هدفش تخریب جوانان ما هست. میگویند اگرنو اندیشان نبود.در سال تحصیلی امسال 500 واحد درسی بیشتر پاس میشد دقیقا" معتاد شدیم رفت!!! من که هر دقیقه به ادمین اس ام اس میدادم میگفتم چی شد؟؟؟ اونم میگفت بابا یه کم صبر کن!! 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ :smiley-gen165::smiley-gen165: منکه دیگه داشتم تو اونور خراب شده دق می کردم سلاااااااااااااااااام خونه:shad: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ هیچ جا خونه خود ادم نمیشه..... حتی خونه خود آدم!!!! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ و شما را به نواندیشیدن امر نمودیم ای معاتید !!! ( فصل5 - سطر 43 ) پ.ن : معاتید : جکع مکسر معتادان پ.ن2:درک مظور از معاتید به عهده ی خواننده 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده