soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ سلام رفقا شکر خدا سایت درست شد و بازم به کاشانه برگشتیم تو این یه هفته همگی کمو بیش دلتنگ بودیم برای بودن در اینجا دلیلش چی بود؟ اینجا ما یه خانواده بودیم و هستیم که چند ساعتی از زندگی روزمره مونو با هم سپری میکنیم خانواده کوچیکی هستیم ولی صفا و صمیمیتی داریم که تو هیچ فرومی پیدا نمیشه ما همدیگه رو دوس داریم ....خداییش حاضر نیستیم برای دوستانی که اینجا داریم مشکلی پیش بیاد و صمیمانه آرزو داریم تک تکمون موفق باشیم ....من که به شخصه چنین هستم (حتی دنیلو(لعنه الله علیه) همیشه بهترین هارو براش میخوام).....حتما شما هم اینطوری هستید و این لازمه یه خانواده شادابه:icon_gol: پس بیاید اگه این اواخر کمی ناملایمت ها داشتیم فراموششان کنیم و همچو گذشته دست به دست هم بدیم نواندیشانمونو بسازیم این تغییر سرور ضربه بدی به رنکینگ ما و حیثیت ما داشته .....دیدید که تو مهندسان هم گاها مارو به سخره میگرفتن:w00: ....مسلما از کوته فکری اونا بوده و مشکلی نیست که با اتحاد ما حل نشه ایشالا که منبعد شاهد گفتگو های نازیبای عزیزترین دوستانمون نباشیم:icon_gol: دست به دست هم دهیم به مهر میهـــــن خویـــــش را کنــــیم آباد 20 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ ايول سهيل... حالا يکي يکي بياين بغل عمو... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ سهیل این حرکتای نوع دوستانتو عرقت به سایت منو هلاک کرده! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ همه ما خوشحاليم دوباره دور هم جمع شديم انشالله ديگه ازاين مشكلات پيش نياد 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ خدالو شکر که دلست شد ...:smiley-gen165: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ مهندسانم به خاطر کاربرای اینجا شده مهندسان! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه میگم یه گوسفندی چیزی نذر کنیم برا سلامتی سایت....... 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ من شکار لحظه هامو میخوام :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ من شکار لحظه هامو میخوام :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: شکار لحظه ها تو دفتر انجمن تاپیکش ایجاد میشه تالار آزاد نیست دیگه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ شکار لحظه ها تو دفتر انجمن تاپیکش ایجاد میشهتالار آزاد نیست دیگه لطفت زیاد........................ 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ برو بچه های مدیریت دستتون درد نکنه خسته نباشین بازگشت دوباره به خانه اخیششششششششش 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ برو بچه های مدیریت دستتون درد نکنه خسته نباشین بازگشت دوباره به خانه اخیششششششششش به کسی نگی هاااا :167: اما ادمین پول نداشت هاست بخره گل ریزون کردن براش کاربر ها.................. :w16: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ به کسی نگی هاااا :167: اما ادمین پول نداشت هاست بخره گل ریزون کردن براش کاربر ها.................. :w16: دم بچه هایی که گل ریزون کردن گرم اگر هم من متوجه میشدم خوشحال میشدم من هم توی این گلریزون سهیم میشدم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ سلام رفقا شکر خدا سایت درست شد و بازم به کاشانه برگشتیم تو این یه هفته همگی کمو بیش دلتنگ بودیم برای بودن در اینجا دلیلش چی بود؟ اینجا ما یه خانواده بودیم و هستیم که چند ساعتی از زندگی روزمره مونو با هم سپری میکنیم خانواده کوچیکی هستیم ولی صفا و صمیمیتی داریم که تو هیچ فرومی پیدا نمیشه ما همدیگه رو دوس داریم ....خداییش حاضر نیستیم برای دوستانی که اینجا داریم مشکلی پیش بیاد و صمیمانه آرزو داریم تک تکمون موفق باشیم ....من که به شخصه چنین هستم (حتی دنیلو(لعنه الله علیه) همیشه بهترین هارو براش میخوام).....حتما شما هم اینطوری هستید و این لازمه یه خانواده شادابه:icon_gol: پس بیاید اگه این اواخر کمی ناملایمت ها داشتیم فراموششان کنیم و همچو گذشته دست به دست هم بدیم نواندیشانمونو بسازیم این تغییر سرور ضربه بدی به رنکینگ ما و حیثیت ما داشته .....دیدید که تو مهندسان هم گاها مارو به سخره میگرفتن:w00: ....مسلما از کوته فکری اونا بوده و مشکلی نیست که با اتحاد ما حل نشه ایشالا که منبعد شاهد گفتگو های نازیبای عزیزترین دوستانمون نباشیم:icon_gol: دست به دست هم دهیم به مهر میهـــــن خویـــــش را کنــــیم آباد منظورت که من نبودم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ اول از همه بگین عکس امضای من چی شده؟:w00: نکنه تو اون یکی سرور آدرس لینکش جامونده 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ اول از همه بگین عکس امضای من چی شده؟:w00:نکنه تو اون یکی سرور آدرس لینکش جامونده اعتراض نکن.وگرنه اخراجت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ اول از همه بگین عکس امضای من چی شده؟:w00:نکنه تو اون یکی سرور آدرس لینکش جامونده عکس که سر جاشه سارا من نگرانتم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده