رفتن به مطلب

شارلوت میوه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

تخم مرغ 6 عدد، شکر 1لیوان سر خالی، آرد 6 قاشق غذاخوری پر آرد یا 1.5 لیوان

وانیل 3/1 قاشق چایخوری ، روغن مایع 3/1 لیوان

طرز تهیه :

تخم مرغها را همراه شکر و وانیل خوب با همزن زده تا کاملاً سفت شود روغن را اضافه کرده کمی هم می زنیم سپس همزن را خاموش کرده آرد را در چند نوبت در کف دست ریخته با مایه مخلوط می کنیم مایه آماده را در قالبی که قبلاً کاغذ انداخته چرب کرده ایم می ریزیم و در فر با حرارت 350 درجه بمدت 1 ساعت می پزیم وقتی پخته شد و کاملاً خنک شد سر کیک را برداشته داخل آنرا خالی کرده و طوریکه دیواره و ته آن به ضخامت 2 سانت باشد کف آنرا با یک بسته ژله توت فرنگی که قبلاً آماده کرده ایم پر می کنیم روی آنرا با میوه پخته شده) کمپوت) سیب یا هلو که به صورت یکی دو ردیف پوشانده مقدار دو تا سه قاشق خلال بادامو پسته پاشیده سپس با ژله بی رنگ سطح آنرا می پوشانیم و در آخر 1 سانت خامه مالیده بر سطح ژله و در کیک را می گذاریم و فشار داده تا بچسبد بعد اطراف کیک را خامه زده و آنرا تزیین می کنیم و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده تا ژله داخل آن سفت شود وآماده مصرف گردد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...