رفتن به مطلب

کرم کاستارد


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 2 عدد، شکر 1 پیمانه، وانیل 3/1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری، شیر 2.5 پیمانه، نمک 1 پر

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ ، شیر ، شکر، نشاسته ، ذرت و نمک را در ظرف لعابی ریخته ، با قاشق چوبی خوب مخلوط می نماییم . روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم . تا کرم پخته و غلیظ شود . کرم نباید بوی خامی بدهد . اگر این طور بود کمی شیر اضافه کرده و باز می پزیم تا بوی خامی آن برود . پس از پخته شدن شعله را خاموش می کنیم و وانیل را اضافه می کنیم وخوب با کرم مخلوط می کنیم . برای این که روی کرم رویه نبندد کمی شکر رویش می پاشیم و می گذاریم خنک شود و بعد مورد مصرف قرار می دهیم . این کرم برای شیرینی دانمارکی، پیراشکی کرم دار و خمیرهایی که همراه با کرم پخته می شود به مصرف می رسد . اگر به این کرم 150 گرم خامه اضافه کنیم کرم باواریا نامیده می شود که به مصرف انواع کیکها، پای ها ، تارت ها و شیرینی های کرم دار می رسد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...