Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۸ دوستان سالید کار هر چه سریعتر و برای اینکه از بچه های طراح دیگه عقب نمونید برای تشکیل تیم های نرم افزاری اقدام کنید . برای اطلاعات بیشتر تشریف بیارید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mahdi59 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نميشه وارد صفحه شد علت چيه نمي دونم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ به دلیل تغییر سرور . احتمالا .! لینک های مشابه وجود دارند . مثلا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=2170&page=5 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ منم بازی منم میخوام سالید یاد بگیرم یکی منو راهنمایی کنه 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم 1- کامپیوتر 2- اینترنت .! * برای شروع آموزش نرم افزار Solidworks Premium 3 لینک به دیدگاه
mahdi59 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ با سلام خيلي ممنون و خسته نباشيد مي خواستم نرم افزار moldbas solidworks را از كجا مي تونم دانلود كنم بقيه ماژولها را هم بگيد ممنون مي شم من در زمينه كار با تسمه ها ، متحرك سازي ، جوشكاري ، قطعات الكترونيك و pipe هم مشكل دارم اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم نرم gear trax 2010,2011 اگر بگيد از كجا دانلود كنم ممنون ميشم نرم افزار استاندارد جدا گانه براي solid وجود دارد كه كامل باشه نرم افزار طراحي چرخ زنجير ، تسمه ( انواع تسمه) با تشكر از شما 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام .سوالات خودتو رو می تونید در سوالات خود را در رابطه با solidwork اینجا مطرح کنید مطرح کنید. دانلودنرم افزار Camnetics GearTrax v2010 180.642 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ دارم سالید رو یاد می گیرم -دعا کنید واسم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده