baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: password: http://www.noandishaan.com 5 لینک به دیدگاه
sairos 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام من سعيد دانشجوي رشته تعميرات مكانيكي هستم روش هاي مختلف ساخت پيچ را ازتون خواستارم اگه لطف كنينن برم ميل كنين با مختصري اطلاعات ممنون ميشمsaeedhosseini_91@yahoo.com 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام من سعيد دانشجوي رشته تعميرات مكانيكي هستم روش هاي مختلف ساخت پيچ را ازتون خواستارم اگه لطف كنينن برم ميل كنين با مختصري اطلاعات ممنون ميشمsaeedhosseini_91@yahoo.com سلاااااااااااااااااااااااام من هم کاردانی تعمیرات مکانیکی گرفتم از علمی کاربردی ... خوش اومدی حتما واست چیدا میکنم...:w16: لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ آقا سعید اینجا معمولا واسه کسی اطلاعات ایمیل نمیشه به اشتراک گذاشته میشه تا همه بتونند استفاده بکنند....قربانت اینم فایلهایی که به دردت می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
HAMEDTAMIZ 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام پروژه طراحی پرس رو نتوانستم دانلود کنم لطفا اینجانب رو کمک کنید لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام پروژه طراحی پرس رو نتوانستم دانلود کنم لطفا اینجانب رو کمک کنید مشکلی نداشت چون سرعتت پایینه فور شرد بعد از تایمر به علت پایین بودن سرعت نت علامت ***** بودن رو نشون میده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده