baybak 4434 ارسال شده در 19 آبان، 2010 :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: password: http://www.noandishaan.com 5
sairos 11 ارسال شده در 31 دی، 2010 سلام من سعيد دانشجوي رشته تعميرات مكانيكي هستم روش هاي مختلف ساخت پيچ را ازتون خواستارم اگه لطف كنينن برم ميل كنين با مختصري اطلاعات ممنون ميشمsaeedhosseini_91@yahoo.com 1
baybak 4434 مالک ارسال شده در 31 دی، 2010 سلام من سعيد دانشجوي رشته تعميرات مكانيكي هستم روش هاي مختلف ساخت پيچ را ازتون خواستارم اگه لطف كنينن برم ميل كنين با مختصري اطلاعات ممنون ميشمsaeedhosseini_91@yahoo.com سلاااااااااااااااااااااااام من هم کاردانی تعمیرات مکانیکی گرفتم از علمی کاربردی ... خوش اومدی حتما واست چیدا میکنم...:w16:
baybak 4434 مالک ارسال شده در 1 بهمن، 2010 آقا سعید اینجا معمولا واسه کسی اطلاعات ایمیل نمیشه به اشتراک گذاشته میشه تا همه بتونند استفاده بکنند....قربانت اینم فایلهایی که به دردت می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
HAMEDTAMIZ 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 سلام پروژه طراحی پرس رو نتوانستم دانلود کنم لطفا اینجانب رو کمک کنید
baybak 4434 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 سلام پروژه طراحی پرس رو نتوانستم دانلود کنم لطفا اینجانب رو کمک کنید مشکلی نداشت چون سرعتت پایینه فور شرد بعد از تایمر به علت پایین بودن سرعت نت علامت ***** بودن رو نشون میده
ارسال های توصیه شده