VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ اصل ایتالیاست.... ببين هر جنسي شدي ايتاليل و اسژانيايي نباشه خوشم نمياد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ ببين هر جنسي شدي ايتاليل و اسژانيايي نباشه خوشم نمياد کجایی میخوای بگو سفارش بدم بیارن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ کجایی میخوای بگو سفارش بدم بیارن كرد دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ كرد دوست دارم باشه میخرم برات :w410: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ از تمام کسایی که پست زدن و یه چورایی دلمو گرم کردن تشکر میکنم و امیدوارم کسایی که متاهلن همواره و همیشه در کنار همسرشون خوب و شاد باشن و هیچوقت عشقشون دچار روزمرگی نشه.................و اونایی که ازدواج نکردن ایشالا زودتر سر عقل بیان.بدونن که عشقی که پس از ازدواج در مسیر پر فراز و نشیب زندگی بوجود میاد خیلی پایدار و شیرینه.................................................... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ باشه میخرم برات :w410: دو تا بخروقتي هم ديديش بگو فره خوشنم گرك از تمام کسایی که پست زدن و یه چورایی دلمو گرم کردن تشکر میکنم و امیدوارم کسایی که متاهلن همواره و همیشه در کنار همسرشون خوب و شاد باشن و هیچوقت عشقشون دچار روزمرگی نشه.................و اونایی که ازدواج نکردن ایشالا زودتر سر عقل بیان.بدونن که عشقی که پس از ازدواج در مسیر پر فراز و نشیب زندگی بوجود میاد خیلی پایدار و شیرینه.................................................... عشق قبل ازدواجه قبول نداري؟ 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ دو تا بخروقتي هم ديديش بگو فره خوشنم گرك عشق قبل ازدواجه قبول نداري؟ قبول دارم مبهم جون.یه مدت نبودی .....................:icon_gol: منظورم اینه که تو مسیر زندگی وقتی درکنار هم با مشکلات برخورد میکنیم وقتی سختیها رو هم با هم تقسیم میکنیم...................اون عشق پخته تر و کاملتر میشه......... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ قبول دارم مبهم جون.یه مدت نبودی .....................:icon_gol:منظورم اینه که تو مسیر زندگی وقتی درکنار هم با مشکلات برخورد میکنیم وقتی سختیها رو هم با هم تقسیم میکنیم...................اون عشق پخته تر و کاملتر میشه......... دنبال كاراي دانشگاه و منتقلي بودم شكر خدا داره درست ميشه:ws2: اوهوم چند روز قبل داشتم به زندگي فكر ميكردم ديدم خيلي سخته دخلت به حرجت بخوره طوري رفتار كني طرفت ناراحت نشه و ..... خدا به متاهلا صبر بده لحظاهاتون همه عشقولانه 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ دو تا بخروقتي هم ديديش بگو فره خوشنم گرك عشق قبل ازدواجه قبول نداري؟ 4 تا میخرم اصلا برات.....:dancegirl2: منم به شدت به عشق قبل از ازدواج معتقدم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ 4 تا میخرم اصلا برات.....:dancegirl2:منم به شدت به عشق قبل از ازدواج معتقدم :girl_blush2: من به عشق اعتقادی ندارم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ من به عشق اعتقادی ندارم منم نداشتم... افلاطونیش خوبه.... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ 4 تا میخرم اصلا برات.....:dancegirl2:منم به شدت به عشق قبل از ازدواج معتقدم :girl_blush2: منم دوست دارم دلم بلرزه واسه طرفم نه اينطوري خركي برم زنش بشم خوبم باشه هاااا اقا سر به زير هنرمند من به عشق اعتقادی ندارم تو مشهد بهتره اعتقاد نداشته باشي منم نداشتم...افلاطونیش خوبه.... افلاطونيشو دوست ندارم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ منم دوست دارم دلم بلرزه واسه طرفم نه اينطوري خركي برم زنش بشم آی گفتی..دل آدم بلرزه:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آی گفتی..دل آدم بلرزه:girl_blush2: اوهومازدواج بدون عشق خوب نيست وقتي قراره اين همه مشكل تحمل كني دلت بايد به يه چي خوش باشه:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
NAS 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ انشالله مشکلاتتون حل بشه واقعآ خوشبحاله همسرت از حسادت دارم مییرم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ انشالله مشکلاتتون حل بشهواقعآ خوشبحاله همسرت از حسادت دارم مییرم :icon_gol: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ محسن جان این برچسب زی ذیت مال سال چنده؟ داداش شوخی میکنما ایشالا همیشه پرمهر وشاد وخوشبخت باشید 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ محسن جان این برچسب زی ذیت مال سال چنده؟داداش شوخی میکنما ایشالا همیشه پرمهر وشاد وخوشبخت باشید سجاد جان.تازه داشتم تاپیک بیرنگت رو میخوندم........................خیلی حالم گرفته شد....................نمیدونم دیگه چطور باید به انجمن سر بزنم....فقط یه بهانه برام مونده که اگه اونم از بین بره دیگه نیستم................خیلی دلم برات تنگ میشه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ سجاد جان.تازه داشتم تاپیک بیرنگت رو میخوندم........................خیلی حالم گرفته شد....................نمیدونم دیگه چطور باید به انجمن سر بزنم....فقط یه بهانه برام مونده که اگه اونم از بین بره دیگه نیستم................خیلی دلم برات تنگ میشه چاکریم داداش نمیرم که بمیرم میرم یخورده کارامو روبراه کنم وبهتر از قبل (اگه بتونم!)برگردم داداش به این زودیا جا نمیزنیم از قضا از این به بعد بیشتر وبهتر باید باشی فدات 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خدا رو شکر همه هستن اوضاع هم خوبه ...........سجاد هم ایشالا میخواد بره ازدواج کنه............داره یواشکی میره که نخواد مارو دعوت کنه .................بعد یه هفته که از عروسیش بگذره اونم مث منو تو حوصله ش سر میره میاد همینجا ور دل خودمون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده