*Polaris* 19606 ارسال شده در 18 آبان، 2010 غالباً اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید لال نمی شوید ! توی اخبار هواشناسی٬ دنبال حقیقت نگرد؛ بگذار فردا بشود و آسمان خودش برایت بگوید... جهان سوم جایی است که مردم در آن آرزوهایشان را می بویند ! خدایا یه بار شد بگی: ای کسانی که ایمان آوردید، حالتون چطوره؟ تنها گرگ ها نیستند که لباس میش میپوشند! گاهی پرستو ها هم لباس مرغ عشق بر تن میکنند! عاشق که شدی کوچ میکنند... هر چند ساعت یک بار از خودتون بپرسید چند سالمه؟ بعدخجالت بکشید ! مهربان باشید؛آدمها زود میمیرند ... ساکت که بمانی، میرود به حساب جواب نداشتنت! عمراً بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری. از میون آدمایی که واسه احوالپرسی بهت زنگ میزنن، اونی که بیشتر دوست داره هیچوقت بهت زنگ نمیزنه... 14
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 لبخند می زنم و او فکر می کند که بازی را برده... هرگز نمی فهمد با هرکسی رقابت نمیکنم !!! ما دقیقا آدمهایی هستیم که طوری تربیت شدیم که خجالت میکشیم کسی را ستایش کنیم... بهش ابراز علاقه کنیم...ولی خجالت نمیکشیم ازفحش دادن، تحقیر کردن، انتقاد کردنهای بیپایان...بله ما دقیقا این طور آدمایی هستیم... از خدا که پنهان نیست… لااقل از شما پنهان بماند ! کاش باز هم کسی پیدا میشد که بپرسد: علم یا ثروت؟ تا بگویم هیچکدام... هات داگ ! بعضی حرفا رو نمی شه گفت اما می شه نوشت.... بعضیا جونشون رو پای هدفشون میذارن، بعضیا هم جون دیگران رو !!! دیگران کاشتند و وضع ما این شد، ما نکاریم بهتر است !!!! به سراغ من اگر می آیی , دگر آسوده بیــــــا ... چند وقتی ست که فولاد شده ... چینی نازک تنهایی من... هروقت تونستی به گذر زمان غلبه کنی بدون که به هرچی دیگه توی این دنیا می تونی غلبه کنی ! روزی فرا خواهد رسید که شیطان فریاد بر آورد : " آدم پیدا کنید ... سجده خواهم کرد..." 13
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 خدایا! بمن رفیقی بده که با من گریه کند. دوستی که با من بخندد را خودم پیدا خواهم کرد! 12
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 18 آبان، 2010 روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادمی به من نشان دهید تا بران سجده کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2010 یه زمانی تو مهمونیا،از دیدن موز بیشتر از دیدن فامیلا ذوق میکردن! 9
Gizmo 5887 ارسال شده در 4 آذر، 2010 عالی بود.......... مخصوصا این: ما دقیقا آدمهایی هستیم که طوری تربیت شدیم که خجالت میکشیم کسی را ستایش کنیم... بهش ابراز علاقه کنیم...ولی خجالت نمیکشیم ازفحش دادن، تحقیر کردن، انتقاد کردنهای بیپایان...بله ما دقیقا این طور آدمایی هستیم... 8
shaden. 18583 ارسال شده در 4 آذر، 2010 خدایا! بمن رفیقی بده که با من گریه کند. دوستی که با من بخندد را خودم پیدا خواهم کرد! آمين . 3
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 امیری به شاهزاده گفت: من عاشق توام. شاهزاده گفت: زیباتر از من خواهرماست که در پشت سر تو ایستاده است. امیر برگشت و دید هیچکس نیست. شاهزاده گفت: عاشق نیستی...عاشق به غیر نظر نمیکند ! 8
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2010 مراقب آخرین جملهی آخرین دیدار باشید، دردش زیاد است... 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2010 بیزارم از تمام رفیقان نا رفیق اینها چقدر فاصله دارند تا رفیق ؟! 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2010 غالبا از نادانی وحشتی نداریم از اینکه ما را نادان بدانند میترسیم. 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2010 بعضی از آدمها اونقدر نامردن که با طناب سالمشون هم نمیشه توی چاه رفت،چه برسه به پوسیده ! 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 23 آذر، 2010 مهم این نیست که اول مرغ بوجود آمد یا تخم مرغ...می خواهم بدانم خروس بی چاره این وسط چه کاره است؟! 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2010 چقدر حرف میزنی سرم رفت! عیبی نداره ولش کن واسه تنت حرف میزنم! 2
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2010 اگر بخواهم صادق باشم دیگـر به دنبال کسی که درکم بکند نیستم! من از ابتدای کودکی رورواکم رو شکستم تا روی پاهای خودم بایستم!! 1
ارسال های توصیه شده