RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مرغ و بادام زمینی مواد خام: ران مرغ مواد دیگر: پیاز(دو عدد)، فلفل(چهار عدد)، زبان گنجشک خاردار(چند برگ)، بادام زمینی برشته (80 گرم) و زنجبیل (سه ورقه) ادویه ها: سوس سویا (حدود 45 میلی لیتر)، شکر (حدود 24 گرم)، سوس سرکه (حدود 20 میلی لیتر) دستور پخت: 1- پیاز و زنجبیل و فلفل را خرد کنید. 2- ران مرغ را خرد کرد و با مقداری سوس سویا تا بیست دقیقه در نمک بخوابانید. 3- تهیه سوس: به مقدار دلخواه، مقداری سوس سویا، شکر و سرکه در یک کاسه بریزید. 4- قبل از پختن گوشت مرغ، آن ها را به کمی روغن آغشته کنید تا به ته قابلمه نچسبند. 5- پس از گرم کردن قابلمه، مقداری روغن در آن بریزید و وقتی روغن داغ شد، گوشت مرغ را در قابلمه بریزید. 6- وقتی که رنگ گوشت برگشت، آنها را در یک بشقاب بریزید. 7- مقداری دیگر روغن درون قابلمه بریزید و زبان گنجشک خاردار را در آن کمی تفت دهید تا بوی آن مطلوب شود. 8- بادام گنجشک خاردار را از قابلمه بردارید به طوری که روغن در قابلمه باقی بماند 9- سپس پیاز، فلفل و زنجبیل را در قابلمه بریزید و تفت دهید. 10- گوشت پخته مرغ را در قابلمه بریزید و کمی دیگر تفت دهید. 11- سوسی را که قبلا تهیه کرده بودید، به قابلمه اضافه کنید. 12- مقداری سوس سویا روی قابلمه بریزید تا غذا خوش رنگ تر شود. 13- بادام زمینی برشته را هم به آن اضافه کنید. غذا آماده است. ************** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده