رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

مرغ و بادام زمینی

jiding-1.jpg

مواد خام: ران مرغ

مواد دیگر: پیاز(دو عدد)، فلفل(چهار عدد)، زبان گنجشک خاردار(چند برگ)، بادام زمینی برشته (80 گرم) و زنجبیل (سه ورقه)

ادویه ها: سوس سویا (حدود 45 میلی لیتر)، شکر (حدود 24 گرم)، سوس سرکه (حدود 20 میلی لیتر)

دستور پخت:

1- پیاز و زنجبیل و فلفل را خرد کنید.

jiding2.jpg

2- ران مرغ را خرد کرد و با مقداری سوس سویا تا بیست دقیقه در نمک بخوابانید.

jiding-2.jpg

3- تهیه سوس: به مقدار دلخواه، مقداری سوس سویا، شکر و سرکه در یک کاسه بریزید.

jiding3.jpg

4- قبل از پختن گوشت مرغ، آن ها را به کمی روغن آغشته کنید تا به ته قابلمه نچسبند.

jiding5.jpg

5- پس از گرم کردن قابلمه، مقداری روغن در آن بریزید و وقتی روغن داغ شد، گوشت مرغ را در قابلمه بریزید.

jiding6.jpg

6- وقتی که رنگ گوشت برگشت، آنها را در یک بشقاب بریزید.

jiding7.jpg

7- مقداری دیگر روغن درون قابلمه بریزید و زبان گنجشک خاردار را در آن کمی تفت دهید تا بوی آن مطلوب شود.

jiding8.jpg

8- بادام گنجشک خاردار را از قابلمه بردارید به طوری که روغن در قابلمه باقی بماند

jiding9.jpg

9- سپس پیاز، فلفل و زنجبیل را در قابلمه بریزید و تفت دهید.

jiding10.jpg

10- گوشت پخته مرغ را در قابلمه بریزید و کمی دیگر تفت دهید.

jiding11.jpg

11- سوسی را که قبلا تهیه کرده بودید، به قابلمه اضافه کنید.

jiding-3.jpg

12- مقداری سوس سویا روی قابلمه بریزید تا غذا خوش رنگ تر شود.

jiding-4.jpg

13- بادام زمینی برشته را هم به آن اضافه کنید.

jiding-5.jpg

غذا آماده است.

 

 

jiding-6.jpg

**************

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...