hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگندست گلت درد نکنه پسرم مرسی مامان جون راضی باشی دوربین تو کش رفتم این عکسارو گرفتم 5 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلیییییییییییی جالبنااااااااا:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی مامان جونراضی باشی دوربین تو کش رفتم این عکسارو گرفتم کی؟ کجا؟:jawdrop: چطوری؟:167: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ در مورد تاریخچۀ بنا توضیح میدی؟ کجاست؟ چه بناییه و چه نوع معماری داره.... 7 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بسیار زیبا بود :flowerysmile: ممنون لطف داری عزیزم 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ در مورد تاریخچۀ بنا توضیح میدی؟کجاست؟ چه بناییه و چه نوع معماری داره.... این بنا در نزدیکیه شهرستان سرخس واقع شده بنا تشکیل شده از 2 قسمت :مناره و فضای اصلی که همونطور که میبینید در حال مرمت کردنش هستن ویژگیه خاصی که داره نوع اجر کاریه اونه که اونو برجسته کرده و دیگه به اونصورت نقطه عطفی نداره مقبره ارسلان جاذب - مناره مجاورآن و رباط سنگ بست از جمله بناها و آثار تاریخی ساخته شده در سنگ بست هستش مقبره ارسلان جاذب که سپهدار توس در زمان سلطان محمود غزنوی بود بنای آجری کوچکی است که با پلان مربع چهار ایوانی و گنبدی بر قاعده مربعی ساخته شده نمای بیرونی بنا تزئینی ندارد اما رویه گچاندود داخلی دیوارها با رنگهای مختلف و نقشهای هندسی - کتیبه کوفی و گچبری مزین شده است. گوشواره های مشبک - کتیبه آجری پایین گنبد و آجرچینی زیر گنبد از دیگر عناصر معماری زینت بخش این بنا به شمار میره 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عکسهای خیلی قشنگی بودن.ممنون :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی خیلی جالب بود مناره از خود بنا فاصله داشته باشه من تا حالا ندیده بودم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حامی هم عکسات فوق العادن هم عکاسیت.....دستت خیلی خیلی طلا:ws2: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عکسهای خیلی قشنگی بودن.ممنون :icon_gol: مرسی خیلی جالب بود مناره از خود بنا فاصله داشته باشه من تا حالا ندیده بودم :w72: ممنون عزیزان 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی خوشگل بود ممنون بسیار عالی بودممنون مرسی لطف دارین 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حامی هم عکسات فوق العادن هم عکاسیت.....دستت خیلی خیلی طلا:ws2: دست خودت طلا تر 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون هم عکسا خیلی خوب بودن هم خود بنا قشنگ بود. بازم مرسی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون هم عکسا خیلی خوب بودن هم خود بنا قشنگ بود.بازم مرسی نظر لطفتونه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا زیبا بود. انتخابتون هم از صحنه هایی که عکس گرفتید قابل تحسینه:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا زیبا بود. انتخابتون هم از صحنه هایی که عکس گرفتید قابل تحسینه:icon_gol: مخسی عسیسم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده