.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آقای محترم چسش چرونی ممنوع چی چرونی؟:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چی چرونی؟:jawdrop: شنونده عاقل باشه چش چرونی :167: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ يه سوال برام پيش اومده . به خاطر همين چشم چروني مرداست كه بعضي ها پوشيه ميزنن؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ يه سوال برام پيش اومده . به خاطر همين چشم چروني مرداست كه بعضي ها پوشيه ميزنن؟[/quoteنچ بخاطر پوشیخ خانوماس که مردا چشم چرونی میکنن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بیچاره مردا که باید بیان بره نگاه کردنم به شما خانوما جواب پس بدن... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بیچاره مردا که باید بیان بره نگاه کردنم به شما خانوما جواب پس بدن... چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني چرا باید پشیمانی به بار بیاره این مسئله ؟ 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بیچاره مردا که باید بیان بره نگاه کردنم به شما خانوما جواب پس بدن... :ws52: :vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني میگم شما وشقایق 24:w58:...سهوا یکی نیستین؟؟؟..... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ بیچاره مردا که باید بیان بره نگاه کردنم به شما خانوما جواب پس بدن... نگاه کردن داریم تا نگــــــــــــــــــاه کردن !! لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نگاه کردن داریم تا نگــــــــــــــــــاه کردن !! آها... خوب آره... ولی بعضا اصلا هیچ جوری نمیشه نگاه نکرد... کلا بعضی چیزا تو چشم میزنه... من اصلا نگاه نمیکنم ها... خیلی بچه ی خوبیم... ولی خوب دارم در مورد اونایی میگم که نگاه میکنند... 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ شنونده عاقل باشه چش چرونی :167: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا باید پشیمانی به بار بیاره این مسئله ؟ خودت گفتي بيچاره مردا خوب كاري نكنين بيچاره بشين 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ میگم شما وشقایق 24:w58:...سهوا یکی نیستین؟؟؟..... ما آبجيم ديگه:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از خودم ناامید شدم.... آخه من 40 دقیقه فوقش نگا میکنم... یعنی مرد نیستم؟ 4 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نیشتو ببند عمو جون با بزرگتر از خودت درس صحبت کن هنوز تازه accept کردم پسر خاله نشو 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از خودم ناامید شدم....آخه من 40 دقیقه فوقش نگا میکنم... یعنی مرد نیستم؟ نه داداشي هستي فقط اون 3دقيقه رو به اون چيزايي كه ديدي فكر ميكردي 2 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نه داداشي هستي فقط اون 3دقيقه رو به اون چيزايي كه ديدي فكر ميكردي اختیار داری! بقیه شبانه روز را بهشون فکر میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده