saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تماشاگران: مردان به طور متوسط 43 دقیقه از وقت خود را در روز به چشمچرانی میگذارنند! به گزارش تماشاگران به نقل از آفتاب، محققان میگویند مردان به طور متوسط در طول این 43 دقیقه، 10 فرد مختلف را از نظر میگذارنند. این رقم در طول سال به 259 ساعت می رسد که تقریباً معادل 11 روز است. این در حالی است این آمار در طول 32 سال از عمر مردان (بین سنین 18 تا 50 سالگی) به 11 ماه و 11 روز میرسد. اما محققان در طول تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که این تنها مردان نیستند که چشمچرانی میکنند بلکه زنان نیز در رابطه با این موضوع کم و بیش فعال هستند. زنان به طور متوسط در طول روز، 20 دقیقه از وقت خود را صرف نگاه کردن به 6 فرد مختلف میکنند. این رقم برای زنان در طول 32 سال از عمر خود به 6 ماه میرسد. «مارک ایرلند» فردی که این بررسی را انجام داده میگوید: «مردان به چشمچرانی مشهور هستند اما این نکته که آنها چقدر زمان برای این کار صرف میکنند جالب است». وی ادامه میدهد: «یک سال از عمر، زمان زیادی است که آنها صرف چشمچرانی میکنند». نظرسنجی از 3000 فرد مختلف این نکته را فاش کرد که ********مارکت، مکانی است که بیشترین چشمچرانی در آن اتفاق میافتد. 19 درصد مردان از این که کسی به آنها خیره شود استقبال میکنند. این در حالی است که این رقم برای زنان تنها 9 درصد است. 18 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود مرسی ولی فک کنم رقمش از این حرفا بیشتر باشه در مورد مردا 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اگه عدد واقعی بگم مخت سوت می کشه! آبرو داری می کنم!! 6 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود مرسیولی فک کنم رقمش از این حرفا بیشتر باشه در مورد مردا درسته:w16: اگه عدد واقعی بگم مخت سوت می کشه!آبرو داری می کنم!! 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حالا چرا مي گريي!!! گرییدن نداره؟آخه ماها چه جوری به کسی اعتماد کنیم؟ 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ واسه همین که حجاب تو ایران اجباره واسه محافظت از خودتونه.........................> 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ گرییدن نداره؟آخه ماها چه جوری به کسی اعتماد کنیم؟ گفته خانمها هم چشم چرونی میکنن :icon_pf (34): پس بد به دلت راه نده طبیعییه 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چشم چرونی کردن با نگاه کردن فرق می کنه!! نوشته : مردان به طور متوسط 43 دقیقه از وقت خود را در روز به چشمچرانی میگذارنند! زنان به طور متوسط در طول روز، 20 دقیقه از وقت خود را صرف نگاه کردن به 6 فرد مختلف میکنند. خانوما دیگه تفاوت این دوتارو خوب می دونن! 5 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چشم چرونی کردن با نگاه کردن فرق می کنه!! نوشته : مردان به طور متوسط 43 دقیقه از وقت خود را در روز به چشمچرانی میگذارنند! زنان به طور متوسط در طول روز، 20 دقیقه از وقت خود را صرف نگاه کردن به 6 فرد مختلف میکنند. خانوما دیگه تفاوت این دوتارو خوب می دونن! عزيزم مرسي از تذكر به جايي كه دادي!!!:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بالاخره خانوما چشم چرونی میکنن یا نه؟ ولی فکر نکنم آخه مردا چی دارن که ادم بخواد نگاشون کنه؟ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چقدر دختر تو این تاپیک هست................ 11 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ طرز فکر کسی که تاپیکو زده و دوستانی که نطر دادن خیلی خیلی بالاست:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چقدر دختر تو این تاپیک هست................ آقای محترم چسش چرونی ممنوع 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ طرز فکر کسی که تاپیکو زده و دوستانی که نطر دادن خیلی خیلی بالاست:icon_gol: نه!!! راست مي گي!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من الان باید به کی نگاه کنممممم 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خوب من الان باید به کی نگاه کنممممم به اين: :girlhi::girlhi::girlhi::girlhi: :ws28: 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چشم چرونی کردن با نگاه کردن فرق می کنه!! نوشته : مردان به طور متوسط 43 دقیقه از وقت خود را در روز به چشمچرانی میگذارنند! زنان به طور متوسط در طول روز، 20 دقیقه از وقت خود را صرف نگاه کردن به 6 فرد مختلف میکنند. خانوما دیگه تفاوت این دوتارو خوب می دونن! مردان به طور متوسط در طول این 43 دقیقه، 10 فرد مختلف را از نظر میگذارنند. برا مردام همینو نوشته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده