armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ وریس .......(یک نوع طناب برای بستن گالی در سقف ) پس سیم پیچی که تو برق میگن چیه؟ معماری نیستا لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ وریس .......(یک نوع طناب برای بستن گالی در سقف )پس سیم پیچی که تو برق میگن چیه؟ معماری نیستا سنگ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سنگ گالی پوش ............ (همون پوششی که بالا گفتم) تو الان اینجا چیکار میکنی؟:w00: کارت نیومد؟ لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ گالی پوش ............ (همون پوششی که بالا گفتم) تو الان اینجا چیکار میکنی؟:w00: کارت نیومد؟ تو چند بار میگی این گالی پوشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نیییییییییییی:banel_smiley_4: تو دفترچه نیگا کردم زده 3 تا 6 مرداد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ تو چند بار میگی این گالی پوشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نیییییییییییی:banel_smiley_4:تو دفترچه نیگا کردم زده 3 تا 6 مرداد گنبد ............. من از گ بلد بودم گفتم گالی پوش بگم تکراری نشه/قبلا گفته بودم؟ اومد بگیا بدبخت نشم لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ گنبد .............من از گ بلد بودم گفتم گالی پوش بگم تکراری نشه/قبلا گفته بودم؟ اومد بگیا بدبخت نشم شراااااااااااااا؟؟؟؟مگه تو همم میخوای کنکور بدی؟؟؟؟؟؟؟ داربست........................................ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ شراااااااااااااا؟؟؟؟مگه تو همم میخوای کنکور بدی؟؟؟؟؟؟؟داربست........................................ تیرچه ............ آره مگه چمه؟ رنگ درس حسابی بزار واسه فونتات دیگه:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ هرزه این الان معمارانه بییییییییییییی؟؟؟؟؟:jawdrop: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ هرزه هرّه ............. (نوعی شمع) ه ............ شاهین بگه فقط ............. 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ هرّه ............. (نوعی شمع)ه ............ شاهین بگه فقط ............. کم آورد........:2rqfst4: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ونت(تاسیسات تهویه که در بین لوله های فاضلاب تعبیه میشه) قرار بود با حرف آخر باشه دیوار برش ی ............. 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من نباشم تاپیک میخوابه ها....:banel_smiley_4: هتل 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ من نباشم تاپیک میخوابه ها....:banel_smiley_4:گنبد نار رواق ........ منم نباشم بیاری بالا باز میره پایین:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده