armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 مهر، 2010 وریس .......(یک نوع طناب برای بستن گالی در سقف ) پس سیم پیچی که تو برق میگن چیه؟ معماری نیستا
soofi 426 ارسال شده در 8 مهر، 2010 وریس .......(یک نوع طناب برای بستن گالی در سقف )پس سیم پیچی که تو برق میگن چیه؟ معماری نیستا سنگ 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 مهر، 2010 سنگ گالی پوش ............ (همون پوششی که بالا گفتم) تو الان اینجا چیکار میکنی؟:w00: کارت نیومد؟
soofi 426 ارسال شده در 8 مهر، 2010 گالی پوش ............ (همون پوششی که بالا گفتم) تو الان اینجا چیکار میکنی؟:w00: کارت نیومد؟ تو چند بار میگی این گالی پوشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نیییییییییییی:banel_smiley_4: تو دفترچه نیگا کردم زده 3 تا 6 مرداد
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 مهر، 2010 تو چند بار میگی این گالی پوشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبول نیییییییییییی:banel_smiley_4:تو دفترچه نیگا کردم زده 3 تا 6 مرداد گنبد ............. من از گ بلد بودم گفتم گالی پوش بگم تکراری نشه/قبلا گفته بودم؟ اومد بگیا بدبخت نشم
soofi 426 ارسال شده در 8 مهر، 2010 گنبد .............من از گ بلد بودم گفتم گالی پوش بگم تکراری نشه/قبلا گفته بودم؟ اومد بگیا بدبخت نشم شراااااااااااااا؟؟؟؟مگه تو همم میخوای کنکور بدی؟؟؟؟؟؟؟ داربست........................................ 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 مهر، 2010 شراااااااااااااا؟؟؟؟مگه تو همم میخوای کنکور بدی؟؟؟؟؟؟؟داربست........................................ تیرچه ............ آره مگه چمه؟ رنگ درس حسابی بزار واسه فونتات دیگه:brodkavelarg:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 8 مهر، 2010 هرزه هرّه ............. (نوعی شمع) ه ............ شاهین بگه فقط ............. 1
soofi 426 ارسال شده در 8 مهر، 2010 هرّه ............. (نوعی شمع)ه ............ شاهین بگه فقط ............. کم آورد........:2rqfst4:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 9 مهر، 2010 ونت(تاسیسات تهویه که در بین لوله های فاضلاب تعبیه میشه) قرار بود با حرف آخر باشه دیوار برش ی ............. 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 10 مهر، 2010 من نباشم تاپیک میخوابه ها....:banel_smiley_4:گنبد نار رواق ........ منم نباشم بیاری بالا باز میره پایین:brodkavelarg: 1
ارسالهای توصیه شده