aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا!پس مراقب ماره باش :persiana__hahaha: نا مرداااااا!!!:w00: اصلا" ام ایجور نیس خدا دوسمون داره!!! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خوشتون نمیاد برا چی نگاه می کنین؟ اگه نگاه می کنین چرا بعد میاین اینجا لهش می کنین؟ یه تاپیک بزنین به اسم سریال های تی وی خیلی بهتره. چون اینجا همه توی نظرسنجی essi مدعی بودند اصلا تلویزیون نمی بینن. بعد یه تاپیک می زنن برای ملکوت، یکی واسه این برزخیه، یکی برای اون اصفهانیه ( به سوی زاینده رود) یه چندتایی هم برای فاصله ها. معنی تی وی ندیدن را با هم فهمیدییم. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نا مرداااااا!!!:w00:اصلا" ام ایجور نیس خدا دوسمون داره!!! دوسمون داره و بعد میندازه تو آتیش و تابوت از سرب داغ و آهن داغ میریزه تو دهنمون؟ 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دوسمون داره و بعد میندازه تو آتیش و تابوت از سرب داغ و آهن داغ میریزه تو دهنمون؟ بابا از کجا معلوم میریزه اگه آدم خیلی بدی باشی اینا هست تازه من اینم قبول ندارم!!! یعنی تو اینقد بدی؟؟!!!:persiana__hahaha: :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خوشتون نمیاد برا چی نگاه می کنین؟اگه نگاه می کنین چرا بعد میاین اینجا لهش می کنین؟ یه تاپیک بزنین به اسم سریال های تی وی خیلی بهتره. چون اینجا همه توی نظرسنجی essi مدعی بودند اصلا تلویزیون نمی بینن. بعد یه تاپیک می زنن برای ملکوت، یکی واسه این برزخیه، یکی برای اون اصفهانیه ( به سوی زاینده رود) یه چندتایی هم برای فاصله ها. معنی تی وی ندیدن را با هم فهمیدییم. به جون بچه سر راهم من نگفتم نمی بینم!!! اینجا کلی آدم هستن!! شوما بیا منو بزن!!! لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مگه برزخو چجوري نشون ميدن؟ حال ندارم توضیح بدم ، فردا شب یه نیگاه بنداز شاید نشون داد در کل اعصاب کشه! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بابا از کجا معلوم میریزهاگه آدم خیلی بدی باشی اینا هست تازه من اینم قبول ندارم!!! یعنی تو اینقد بدی؟؟!!!:persiana__hahaha: :gnugghender: فکر نکنم....نه!!!:dancegirl2: لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عجب بحث مفیدی امشب کلا" با من چپ افتادیااااا!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده