سمندون 19437 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آیدا انصافا برزخش نابود بود...یا اونجایی که یه قلعه بود.:persiana__hahaha:..انقد خندیدم!!!:persiana__hahaha:دیشب داشت فیلم چنگال قرمز از داستان های شرلوک هلمز و نشون میداد برا سال 1944...وااااااااااااای افکت هایی داشتا!!!ما الان نمیتونیم از اون ایفکت ها تولید کنیم!!:persiana__hahaha: ایولللللللللللل گل گفتییییییی:persiana__hahaha::persiana__hahaha: ندا اینجا هم خوبه واسه یلام بر عشق ها:persiana__hahaha: 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بابا یارو دامادش گناه میکنه اینو جاش مجازات میکننطرف آدم خوبیه با زنجیر می کشنش اینور اونور!!:banel_smiley_52: تازه من که میگم آقاهه خیلی خوبه ببین ماها رو چی کار می کنن!!! گنه کرد در بلخ آهنگری...........به شوشتر زدند گردن مسگری :ws54: به این بیچاره چه مربوطه؟؟؟؟ مارو که نگو دیگه!!!!!!!:banel_smiley_52: 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اسپم نکیناااا:w00:باز این عشقی ااا اومدن تاپیک بپوکونن!!! "آدم یاد جبهه میوفته!!! به نام ای عشق بترکونییییین تاپیک ووو!!!!":ws28: رحم کنین بابا یکی بگه با این برزخه که اینا ساختن چی کار کنیم؟؟!! 1
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 دوستان هوشمند من!!! بحث این نیست که افکت ها ترسناکن یا نه!!! بحث سر کاراییه که با گناه کارا می کنن تو این فیلمه!!!!!!:167:
maryam_alien 9904 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اسپم نکیناااا:w00:باز این عشقی ااا اومدن تاپیک بپوکونن!!! "آدم یاد جبهه میوفته!!! به نام ای عشق بترکونییییین تاپیک ووو!!!!":ws28: رحم کنین بابا یکی بگه با این برزخه که اینا ساختن چی کار کنیم؟؟!! برو توبه کن خواهرم..:8713: 2
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 ایولللللللللللل گل گفتییییییی:persiana__hahaha::persiana__hahaha:ندا اینجا هم خوبه واسه یلام بر عشق ها:persiana__hahaha: سنگر بگیریییین!!!:w00: این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! 2
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 برو توبه کن خواهرم..:8713: توبـــــــــــــــــــــــــه!!!!:4564: 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سنگر بگیریییین!!!:w00:این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! هنوز زوده گلم..نترس.. 1
سمندون 19437 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سنگر بگیریییین!!!:w00:این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! قهوه خونه جای اسپم که نیست که دههههههههههه دیگه نگی این حرفو هاااااااااا:ws46: 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 17 آبان، 2010 دوستان هوشمند من!!!بحث این نیست که افکت ها ترسناکن یا نه!!! بحث سر کاراییه که با گناه کارا می کنن تو این فیلمه!!!!!!:167: :persiana__hahaha:... میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! 3
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 هنوز زوده گلم..نترس.. کلا" میگم حواستون باشه!! . . . . . . . . . . . . از برزخ دور نشین! من حالا چه کنم همچنان بترسم؟؟؟!!! 1
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 :persiana__hahaha:...میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! اینو هستم!!!! مرسی عزیزم تو بحثی!:w36: 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 17 آبان، 2010 :persiana__hahaha:...میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: کلا" میگم حواستون باشه!!. . . . . . . . . . . . از برزخ دور نشین! من حالا چه کنم همچنان بترسم؟؟؟!!! یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: 2
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 قهوه خونه جای اسپم که نیست که دههههههههههه دیگه نگی این حرفو هاااااااااا:ws46: مگه من گفتم جای اسپمه؟؟؟!!!!:w00: :w00: :w00: گفتم که برین خستگی در کنین!!! 1
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: ممنون از راهنماییت!!! من برم طلبه شم با اجااااازه!!! 2
ne_sh67 1947 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: نمیدونم...واقعا کدوم بدتره؟!؟!! آتش واقعی یا حسرت و افسوس!!! گاهی فک میکنم میتونه یه احساس افسوس دائمی باشه جهنم!!! مثه زندگی که گاهی واقعا برا آدم جهنم میشه!! 3
سمندون 19437 ارسال شده در 17 آبان، 2010 مگه من گفتم جای اسپمه؟؟؟!!!!:w00: :w00: :w00:گفتم که برین خستگی در کنین!!! ما خسته نیستیم ما تازه کلی با انرژی اومدیم به نیت اسپم. انشالله که فبول واقع بشه 2
aida.comix 1809 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 ما خسته نیستیم ما تازه کلی با انرژی اومدیم به نیت اسپم.انشالله که فبول واقع بشه سمندون جونم جون شاخای قشنگت بیخیال این تاپیک شو که داریم به نتیجه میرسیم!!! . . . . . . . . . اگه عذاب واقعا" باطنی باشه که ما همش در حال عذابیم!!! خوب به قول ندا برزخ همین الان خودمونه پس بعد مرگ(دور از جون همه)اکثریت میریم بهشت دیگه!!! ان شاء الله!!!! 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ممنون از راهنماییت!!!من برم طلبه شم با اجااااازه!!! التماس دعا خواهر نمیدونم...واقعا کدوم بدتره؟!؟!!آتش واقعی یا حسرت و افسوس!!! گاهی فک میکنم میتونه یه احساس افسوس دائمی باشه جهنم!!! مثه زندگی که گاهی واقعا برا آدم جهنم میشه!! آره افسوس خیلی بده....:ws54: 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آره راه هست،اینو من می دونم!!! واقعا! پس مراقب ماره باش :persiana__hahaha: 1
ارسال های توصیه شده