bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی :wubpink: ایشالا ک وقت پیدا میکنم ایشالا..منم برای تو و همه کسایی که کنکور دارن دعا میکنم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ برا من اون موقع خیلی سخت بود ، اصلا حس دانشگاه رو نداشتم ولی الان چون یه ترم دیگه دارم که تموم بشه ، پشیمون شدم ....چون اگه اون موقع مرخصی نمیگرفتم الان ترم آخرم بود! ولی اشکال نداره ، چون منم از الان دلم برای این روزها تنگ میشه هیچی دوره ای مثل کارشناسی برام پر خاطره نبود هم استادا با دانشجوها صمیمی تر بودن هم دانشجوها باهم یکدل بودن......!!!! جا داره از استادهایی که خیلی دوسشون داشتم تشکر کنم تو این چند ترم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم :hapydancsmil: :heartshape2:استاد ضیاء، استاد معمار ، استاد سعیدیان ، و استاد مؤذن :heartshape2: منم دوران کارشناسی رو خیلی بیشتر دوست دارم :hapydancsmil: سلام دوستان...................اینجافقط ناپیوسته ها میتونن بیان؟؟؟؟؟؟؟؟ ما هم میتونیم تو جمعتون باشیم؟؟؟؟؟؟؟ بلی بلی , بفرمایید؛ من خودمم ترم آخر کارشناسی ام ,1.5 سال از کنکورم گذشته:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ منممم هستممم اما ترم دو ناپیوستممم شرایطم به این تاپیک میخوره؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ منممم هستممم اما ترم دو ناپیوستممم شرایطم به این تاپیک میخوره؟ آره که شرایطت میخوره لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آره که شرایطت میخوره :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ :gnugghender: رفتی تو تعطیلات عید دیگه؟ لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ رفتی تو تعطیلات عید دیگه؟ نه بابا مگه استادا میذارن لذت ببریم از تعطیلات 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا مگه استادا میذارن لذت ببریم از تعطیلات عههه؛ ولی ما تعطیلات کاری نداریم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ دوستان،کسی کنکور کاردانی به کارشناسی نداشت؟ امروز نتیجه ها اومد ، چیکا کردین ؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ دوستان،کسی کنکور کاردانی به کارشناسی نداشت؟ امروز نتیجه ها اومد ، چیکا کردین ؟ چقد دیر اومده نتیجه ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده