سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ فعلا خداحافظ همکلاسی خداحافظ خوشحال شدم از آشناییت 1 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها من هیچ جا قبول شدمممممممممممممممم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه هاااااااااااااااااا به همتون تبریک می گم....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ُسلام عزیزان به همه تبریک می گم. موفق باشید یه دنیا گل واسه همتون:icon_gol::w14::w14::w70::w70::w70::w71::w71::wubpink::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ بچه هاااااااااااااااااا به همتون تبریک می گم....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ُسلام عزیزان به همه تبریک می گم.موفق باشید یه دنیا گل واسه همتون:icon_gol::w14::w14::w70::w70::w70::w71::w71::wubpink::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ خداحافظ خوشحال شدم از آشناییت چه نو شابه ایی واسه هم باز میکنن این دوتا!! موفق باشین تو دانشگاه جدید 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ چه نو شابه ایی واسه هم باز میکنن این دوتا!!موفق باشین تو دانشگاه جدید دیگه دیگهههههههه.... ممنون 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ چه نو شابه ایی واسه هم باز میکنن این دوتا!!موفق باشین تو دانشگاه جدید لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مبارک باشه سپیده جون.... بچه ها بیاید آمار بدین جشن بگیریم سپیده جان تبریک میگم بهت منم رشت غیرانتفاعی قبول شدم.شهر خودم ُسلام عزیزان به همه تبریک می گم.موفق باشید یه دنیا گل واسه همتون:icon_gol::w14::w14::w70::w70::w70::w71::w71::wubpink::wubpink: ممنون از همتون :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بچه هااااااااااا امسال يني هيشكي كنكوره كارشناسي ناپيوسته نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هيشكي امروز كنكور نداده بياد بگه چطور بوده؟ هيشكييييييييييييييييييييي يييييييييي؟ حتي يه قطره؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بچه هااااااااااا امسال يني هيشكي كنكوره كارشناسي ناپيوسته نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هيشكي امروز كنكور نداده بياد بگه چطور بوده؟ هيشكييييييييييييييييييييي يييييييييي؟ حتي يه قطره؟ هیچکی؛ حتی یه قطره لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من دادم سوالات بسی سخت بیددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من دادم سوالات بسی سخت بیددددددددددددد همين معماري يا رشته ديگه؟ 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ همين معماري يا رشته ديگه؟ مهندسی معماری 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ مهندسی معماری خب اگه حوصله داريد بيشتر بگين چطور بود؟ عموميا؟ رياضي؟ اختصاصيا؟ كدوما پيچيده بود؟ سبك چه سالي بود سوالا بيشتر 89 يا 88 و قبلتر؟ 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خب اگه حوصله داريد بيشتر بگينچطور بود؟ عموميا؟ رياضي؟ اختصاصيا؟ كدوما پيچيده بود؟ سبك چه سالي بود سوالا بيشتر 89 يا 88 و قبلتر؟ همه رو بگم؟؟؟؟ عمومیا :ادبیات بیشتر سوالات به سبک شناسی مربوط بود و آرایه ها بعدش معنی و مفهوم شعر بود معارف هم که سبک سوالاتش معلومه زبان 2 تا reading داده بودن ریاضیات حد بود ، معادلات چند مجهولی بود و ... استاتیک شکل داده بود گفته بود پایداره یا ناپایدار سولا سبک سال 90 بود ، قبلا اینطوری نبود (با تجربه م) در کل سخت بید 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ همه رو بگم؟؟؟؟ عمومیا :ادبیات بیشتر سوالات به سبک شناسی مربوط بود و آرایه ها بعدش معنی و مفهوم شعر بود معارف هم که سبک سوالاتش معلومه زبان 2 تا reading داده بودن ریاضیات حد بود ، معادلات چند مجهولی بود و ... استاتیک شکل داده بود گفته بود پایداره یا ناپایدار سولا سبک سال 90 بود ، قبلا اینطوری نبود (با تجربه م) در کل سخت بید موفق باشييييييييييييييد :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ موفق باشييييييييييييييد:flowerysmile: سلامت باشید:gol cheshmak: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها پارسال همین موقع ما هم کنکور داده بودیممممممم ...:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده