Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من که اشتباهه واسه ساله دیگه موندناز کجا معلوم ساله دیگه وضع از اینم بدتر نشه دوسته من پارسال 1000 آورد گفت بمونم ساله دیگه بهتر شه امسال 500 آورده ولی با این ظرفیتا دهخدا به زور قبول میشه من که انرژیمو میذارم واسه ارشد عمرا یه ساله دیگه بخونم بچه ها مهم نیست کجا و چه مدرکی می گیرد ... تنها تلاش کنید یاد بگیرید .. چوون این 4 سال هست که از شما معمار می سازه .. ارشد به خصوص در ایران خیلی بر بار علمی شما نمی افزاید .. به نظر منم پشت کنکور ماندن خیلی سخته، چون باید کار یک ساله قبلتو برای قبولی یه بار دیگه انجامی بدهی ... و کلا اعصاب ادم خورد می شه.. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها هر چی دم دستتون هست رو بزنید.... سال دیگه معلوم نیست چی بشه. موفق باشید همتون مرسی مرسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
fifa09 51 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ان شاءالله همه به حقشون برسن. هرچند بعید به نظر میرسه! 5 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ان شاءالله همه به حقشون برسن. هرچند بعید به نظر میرسه! معلومه که همه به حقشون نمیرسن. یکیش من حقم نیست رتبم بشه 12400 من همرو خوب زدم نمیدونم کی برام صحیح کرده باهام لج بوده 2 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه....... همه میگن کنکور امسال خیلی وحشتناک بوده.......... امیدوارم سال دیگه که ما کنکور داریم به این وحشتناکی نباشه...... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ خب امروز نتایج نهایی اومد حالا بیاین بگین کجا قبول شدین من هم اسمم واسه سوره دراومده هم ایوانکی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ مبارک باشه سپیده جون.... بچه ها بیاید آمار بدین جشن بگیریم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سپیده جان تبریک میگم بهت منم رشت غیرانتفاعی قبول شدم.شهر خودم 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سپیده جان تبریک میگم بهت منم رشت غیرانتفاعی قبول شدم.شهر خودم سلام..کدوم دانشگاه جابر؟؟ مبارکه...............کاری داشتی بگو 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام..کدوم دانشگاه جابر؟؟مبارکه...............کاری داشتی بگو ممنونننننننننن آره جابر.شما هم جابر میخونی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ آره منم اونجام..........کاری داشتی بگو!! کاردانی کجا بودی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ممنوننننننننننآره جابر.شما هم جابر میخونی؟؟؟ سلام همکلاسی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام همکلاسی:flowerysmile: سلامممممممممم شما هم جابر قبول شدی؟؟؟ یا جابر درس می خونی؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلامممممممممم شما هم جابر قبول شدی؟؟؟ یا جابر درس می خونی؟؟ جابر قبول شدم تو رتبت چند بود؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ جابر قبول شدم تو رتبت چند بود؟ رتبم دوهزار بود :icon_pf (34): تو چطور؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ رتبم دوهزار بود :icon_pf (34):تو چطور؟؟؟ ... 289 اول روزانه تبریز زدم ، بعد جابر ، راه دور نمیخواستم برم:banel_smiley_52: ثبت نام کی هستش؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ... 289 آفرین جای بهتر قبول نمی شدی؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ... 289 اول روزانه تبریز زدم ، بعد جابر ، راه دور نمیخواستم برم:banel_smiley_52: ثبت نام کی هستش؟ توی سایت نوشته بود شنبه و یکشنبه فکر کنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ آفرین جای بهتر قبول نمی شدی؟؟؟ :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ توی سایت نوشته بود شنبه و یکشنبه فکر کنم فعلا خداحافظ همکلاسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده