رفتن به مطلب

اعتراضات مردم اصفهان به سریال " در مسیر زاینده رود " و عذرخواهی نویسنده ...

just work

ارسال های توصیه شده

این همه سال به ترک ها توهین کردن ...هر وقت هم صدامون در اومد تهمت پان بودن به ما زدن....

این همه به قومیت ها خندیدین.....حالا یه بار هم ما بخندیم....

ایرادی داره؟

همینه دیگه دوست عزیز خیلی ها دنبال همین استدلال های اینطوری مثل شما هستند .

چرا قومیت هارو جدا میکنید . وقتی یکی به یک ترک ، کرد ، لر و هر قومیت دیگه ای توهین بکنه یعنی به یک ایرانی توهین کرده این یعنی تفرقه افکنی . اینجوری مردم میافتند به جون هم و دیگه کاری به کار بعضی ها ندارند.

حالا شما میگی چون مارو مسخره کردند ما هم بیایم کس دیگری رو مسخره کنیم و اون کس دیگه کس دیگری رو و.... بعضی ها هم از آب گل آلود ماهی بگیرند.

جالبه که ما توی فامیلمون از تمام قومیت ها داریم همیشه هم احترام همه سر جاش بوده و کسی رو به خاطر قومیتش مسخره نکردند.

تنها راه نجات از وضعیت موجود اینه که مقابل تفرقه افکنی ها بایستیم وبا هم متحد باشیم.

زنده باد ایران و ایرانی

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام علیکم.

اول اینکه من به شدت از دوستای اصفهانی و همشهریم حمایت میکنم،چون امشب(ساعت1.00)هنوز نخوابیدم تا تو این اینترنت اعتراضمو اعلام کنمو اینو بگم که لحجه اصفهانی در این فیلم تحریف شد،فرهنگش به سخره گرفته شد و به مردمش توهین شد.اقای فتحی نباید هول هولکی فیلم بسازه که هم مردم اصفهان ناراحت بشن و هم خودش و بازیگرایی مثه مسعود رایگانو بهنوش طباطبایی رو زیر سوال نمیبرد.(بزرگترین اعتراض من اینه که پدر خونواده به ناقافل گفت نافاقل)ما اصفهانیا بی سواد نیستیم. !!!!!!!!!!!!!!!!شلواری صحبی خانومم که هیچی با اون لحجه گندش.این اشتباه قابل بخشش نیست.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...