آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آخه جالبيش اونجاس كه اون برنامه به ظاهر وزين هم مجرياش رو از پايتخت ميارن و كرور كرور سكه تو جيباشون ميريزنيه مورد از اشتابهات فيلم تو لهجه اصفهاني : تو قسمت دوم بود گمونم عروسه گاس رو ميگفت گواس!!! آره باهات موافقم نمیدونم چه اصراریه که حتما مجری باید تهرانی باشه خوب از خود اصفهان بزارین که اینقدر نخواین هزینه کنید.(کلا همه کاراشون حرف داره) اگه بخوای اشتاباهاتشونو تو لهجه بگی که همه حرف زدنشون از اون اول تا حالا اشتباه بوده فقط شاید چند تا کلمه درست ادا کرده باشن 4 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آره باهات موافقم نمیدونم چه اسراریه که حتما مجری باید تهرانی باشه خوب از خود اصفهان بزارین که اینقدر نخواین هزینه کنید.(کلا همه کاراشون حرف داره) اگه بخوای اشتاباهاتشونو تو لهجه بگی که همه حرف زدنشون از اون اول تا حالا اشتباه بوده فقط شاید چند تا کلمه درست ادا کرده باشن تنها چيزي كه ميشه گفت : متاسفم!! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انتقاد سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان از سريال «درمسير زايندهرود» سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان، از آن چه در سريال «در مسير زاينده رود» به عنوان فرهنگ اصفهاني به نمايش درآمده است انتقاد کرد. ابوالفضل قرباني در گفتوگو با ايسنا، درباره سريال «در مسير زاينده رود» خاطرنشان کرد: قبل از ماه مبارک رمضان از شنيدن خبر ساخت مجموعهاي تلويزيوني که بخشهايي از آن به شهر و فرهنگ اصفهان مربوط ميشد و بخشي از هويت و فرهنگ اين شهر را در رسانه ملي منعکس ميکرد، خوشحال شديم. وي افزود: اما متاسفانه آن چه در اين سريال نشان داده ميشود، بدون غرض و غيرعمدي فرهنگ و لهجه اصفهان را به سخره گرفته است. او تصريح کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» لهجه اصفهاني به نوعي مطرح شده است که غير از لودگي چيزي از آن برداشت نميشود. سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت: در اين سريال اصفهان به عنوان يک شهر فاقد امکانات اوليه نمايش داده ميشود؛ به طوري که براي درمان، بيمار بايد به تهران منتقل شود؛ در حالي که اصفهان از نظر دارا بودن امکانات در سطح بالايي قرار دارد. قرباني خاطرنشان کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» از اصطلاحاتي استفاده ميشود که در فرهنگ اصفهان رايج نيست؛ هم چنين استفاده از بازيگران غيراصفهاني و استفاده از لهجهاي که در واقع مخلوطي از لهجههاي مناطق مختلف ايران است، سبب شده تا رفتارهاي نمايش داده شده، رفتارهايي لودهگونه باشد. وي افزود: متاسفانه سريال «در مسير زاينده رود» موجب تمسخر اصفهان و اصفهاني شدهاست؛ اين در حالي است که اين سريال به صورت سراسري از رسانه ملي پخش ميشود و اين امکان وجود دارد تا افرادي در خارج از کشور نيز بيننده اين سريال باشند. او اظهار کرد: آن چه در اين سريال به عنوان فرهنگ و لهجه اصفهان نمايش داده ميشود، در شأن و منزلت شهري که مهد تاريخ، فرهنگ، هنر و شهادت است نيست. قرباني اعلام کرد: در جلسهاي که با حضور شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر اصفهان برگزار شد، نسبت به چهرهاي که در اين سريال از اصفهان نمايش داده ميشود، اعتراض شد و اعضاء خواستار آن شدند تا در جهت اصلاح اين موضوع وعذر خواهي عوامل توليد اين مجموعه از مردم اصفهان اقدام کنند. 5 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ باعث شدین برم سریال ببینم ...(اه من سریال دوس ندارم اونم ایرانی..) نمیدونم چه اسراریه که حتما مجری ..در ضمن اصرار نه اسرار 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ باعث شدین برم سریال ببینم ...(اه من سریال دوس ندارم اونم ایرانی..)..در ضمن اصرار نه اسرار :ws3:thats right حالا تو هم وسط دعوا نرخ تایین میکنیا خوب اصرار ، خوبه؟(اشتباه لپی بود) 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یه چشمه ی کوچیک اصفهان توی اواتار منه : بهترین خواننده ی ایران زمین یکی از ریباترین و ظریفترین هنرهای دستی دنیا پرچم پر افتخارترین تیم باشگاهی دهه 80 کشور " سپاهان اصفهان " زیباترین و ظریفترین هنر دستی اصفهان و سپاهان:w70::w14: رو خوب اومدی اما این افتخاری جیره خواره!!!!:w74: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انتقاد سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان از سريال «درمسير زايندهرود» سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان، از آن چه در سريال «در مسير زاينده رود» به عنوان فرهنگ اصفهاني به نمايش درآمده است انتقاد کرد. ابوالفضل قرباني در گفتوگو با ايسنا، درباره سريال «در مسير زاينده رود» خاطرنشان کرد: قبل از ماه مبارک رمضان از شنيدن خبر ساخت مجموعهاي تلويزيوني که بخشهايي از آن به شهر و فرهنگ اصفهان مربوط ميشد و بخشي از هويت و فرهنگ اين شهر را در رسانه ملي منعکس ميکرد، خوشحال شديم. وي افزود: اما متاسفانه آن چه در اين سريال نشان داده ميشود، بدون غرض و غيرعمدي فرهنگ و لهجه اصفهان را به سخره گرفته است. او تصريح کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» لهجه اصفهاني به نوعي مطرح شده است که غير از لودگي چيزي از آن برداشت نميشود. سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت: در اين سريال اصفهان به عنوان يک شهر فاقد امکانات اوليه نمايش داده ميشود؛ به طوري که براي درمان، بيمار بايد به تهران منتقل شود؛ در حالي که اصفهان از نظر دارا بودن امکانات در سطح بالايي قرار دارد. قرباني خاطرنشان کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» از اصطلاحاتي استفاده ميشود که در فرهنگ اصفهان رايج نيست؛ هم چنين استفاده از بازيگران غيراصفهاني و استفاده از لهجهاي که در واقع مخلوطي از لهجههاي مناطق مختلف ايران است، سبب شده تا رفتارهاي نمايش داده شده، رفتارهايي لودهگونه باشد. وي افزود: متاسفانه سريال «در مسير زاينده رود» موجب تمسخر اصفهان و اصفهاني شدهاست؛ اين در حالي است که اين سريال به صورت سراسري از رسانه ملي پخش ميشود و اين امکان وجود دارد تا افرادي در خارج از کشور نيز بيننده اين سريال باشند. او اظهار کرد: آن چه در اين سريال به عنوان فرهنگ و لهجه اصفهان نمايش داده ميشود، در شأن و منزلت شهري که مهد تاريخ، فرهنگ، هنر و شهادت است نيست. قرباني اعلام کرد: در جلسهاي که با حضور شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر اصفهان برگزار شد، نسبت به چهرهاي که در اين سريال از اصفهان نمايش داده ميشود، اعتراض شد و اعضاء خواستار آن شدند تا در جهت اصلاح اين موضوع وعذر خواهي عوامل توليد اين مجموعه از مردم اصفهان اقدام کنند. از کجا معلوم که قصد و غرضی نبوده!!!!!!!!!!؟؟:w74:مگه این جمهوری اسلامی کارایی که برضد هویت ملی و برنامه ریزی شده انجام میده ،میشه بدون قصد باشه!!!:banel_smiley_90: 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این همه سال به ترک ها توهین کردن ...هر وقت هم صدامون در اومد تهمت پان بودن به ما زدن.... این همه به قومیت ها خندیدین.....حالا یه بار هم ما بخندیم.... ایرادی داره؟ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این همه سال به ترک ها توهین کردن ...هر وقت هم صدامون در اومد تهمت پان بودن به ما زدن.... این همه به قومیت ها خندیدین.....حالا یه بار هم ما بخندیم.... ایرادی داره؟ میل خودتونه دوست عزیز ... این حقیر شخصا همیشه به تمام ملیتها بخصوص مردم همیشه دلاور اذربایجان احترام قائل بوده و هستم ... همیشه " صمد بهرنگی " رو بعنوان شهید راه اذربایجان دوست دارم ... سال گذشته وقتی " شو من بزرگ " عادل فردوسی پور با اون برنامه به شعور مردم عزیز اذربایجان توهین کرد یکی از افرادی بودم که به اون اعتراض کردم ... یادتون باشه به هم نخندیم ولی با هم بخندیم 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یه چشمه ی کوچیک اصفهان توی اواتار منه : بهترین خواننده ی ایران زمین چون شما دوسش داری بهترین شد؟ شجریان رتبه چنده؟ یکی از ریباترین و ظریفترین هنرهای دستی دنیا پرچم پر افتخارترین تیم باشگاهی دهه 80 کشور " سپاهان اصفهان " فقط تراکتور......... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه اما به نظرتون وحید شمساییی و بازیکنان فوتبال وسط این فیلم چی کار میکردنننند :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این همه سال به ترک ها توهین کردن ...هر وقت هم صدامون در اومد تهمت پان بودن به ما زدن.... این همه به قومیت ها خندیدین.....حالا یه بار هم ما بخندیم.... ایرادی داره؟ ما هم هیچ وقت طرفدار توهین به ترکا یا قومیتهای دیگه نبودیم و نخندیدیم...این ذهنیت اشتباه بعضی هموطناست که قومیتارو جدادجدا میدونن و فکر میکن بقیه تمسخرشون میکنن... هیچ وقت یادم نیست سریالی بسازن و توش ترکارو رابرا مسخره کنن... بحث سر لوده بازی صدا و سیما و نادیده گرفتن اصالت تمامی قومیتهاست... 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ میل خودتونه دوست عزیز ...این حقیر شخصا همیشه به تمام ملیتها بخصوص مردم همیشه دلاور اذربایجان احترام قائل بوده و هستم ... همیشه " صمد بهرنگی " رو بعنوان شهید راه اذربایجان دوست دارم ... سال گذشته وقتی " شو من بزرگ " عادل فردوسی پور با اون برنامه به شعور مردم عزیز اذربایجان توهین کرد یکی از افرادی بودم که به اون اعتراض کردم ... یادتون باشه به هم نخندیم ولی با هم بخندیم قابل تحسینه.... ولی کم اند کسانی که مثل شما فکر کنن. من منظورم شخص شما نبود.... کلی گفتم............... 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ما هم هیچ وقت طرفدار توهین به ترکا یا قومیتهای دیگه نبودیم و نخندیدیم...این ذهنیت اشتباه بعضی هموطناست که قومیتارو جدادجدا میدونن و فکر میکن بقیه تمسخرشون میکنن...هیچ وقت یادم نیست سریالی بسازن و توش ترکارو رابرا مسخره کنن... بحث سر لوده بازی صدا و سیما و نادیده گرفتن اصالت تمامی قومیتهاست... ولی من یادمه...کم هم نبوده....آخریش همین تقی تاکسی که از شبکه 1 پخش میشد..... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من یادمه...کم هم نبوده....آخریش همین تقی تاکسی که از شبکه 1 پخش میشد..... خوب دیگه...این صدا و سیماست که رو ذهن عامه مردم کار میکنه!!!:brodkavelarg: من ندیده ام... 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من یادمه...کم هم نبوده....آخریش همین تقی تاکسی که از شبکه 1 پخش میشد..... کاملا صحیحه ... همیشه مردم شریف اذربایجان و شمال رو مورد تمسخر قرار میدن ... متاسفانه تمسخر کردن اقوام جای طنز رو گرفته ... از کودکی به بچه ها دارن مسخره کردن رو یاد میدن ... یه بار بشینید برنامه ی " عموپورنگ " رو ببینید که چجور از شمالی و کرد و لرو اذری رو مسخره میکنه ... فکر میکنید بچه ها چی فک میکنن ؟؟؟ اونها هم یاد میگیرن ... به این میگن تفرقه بنداز و گرون کن ... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این جمهوری اسلامی به چی این مردم اهمیت میده که به زبان و فرهنگ و اصالتشون اهمیت بده؟؟؟ فقط وقتی به نفعشون باشه یا بخوان سر مردم ساده رو شیره بمالن،مدام به به و چه چه میکنن و از مردم اون منطقه تعریف میکنن... 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کاملا صحیحه ... همیشه مردم شریف اذربایجان و شمال رو مورد تمسخر قرار میدن ... متاسفانه تمسخر کردن اقوام جای طنز رو گرفته ... از کودکی به بچه ها دارن مسخره کردن رو یاد میدن ... یه بار بشینید برنامه ی " عموپورنگ " رو ببینید که چجور از شمالی و کرد و لرو اذری رو مسخره میکنه ... فکر میکنید بچه ها چی فک میکنن ؟؟؟ اونها هم یاد میگیرن ... به این میگن تفرقه بنداز و گرون کن ... البته کاملا هم موفق شدن... مثلا تو جنبش سبز مردم آذربایجان اصلا همراهی نکردن.....دلیلش هم این دلخوری ها و کینه هایی بود که از اون طرفی ها داشتن... الان مسیر حرکت و جنبش و خواسته های آذربایجان با بقیه جاها جدا شده... که این به نفع حکومته... آذربایجان بدون بقیه قسمت های ایران و ایران بدون آذربایجان هیچ وقت موفق نمیشن..... 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته کاملا هم موفق شدن...مثلا تو جنبش سبز مردم آذربایجان اصلا همراهی نکردن.....دلیلش هم این دلخوری ها و کینه هایی بود که از اون طرفی ها داشتن... الان مسیر حرکت و جنبش و خواسته های آذربایجان با بقیه جاها جدا شده... که این به نفع حکومته... آذربایجان بدون بقیه قسمت های ایران و ایران بدون آذربایجان هیچ وقت موفق نمیشن..... لنین یه مقاله داره که خیلی نکته داره به اسم " تفرقه افکنی تحت شعارهای وحدت طلبی " خیلی قشنگه . لنین ( رهبر اقلاب سرخ شوروی ) اینو 100 سال پیش نوشته ... حتما گیر بیارین و مطالعه کنین 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته کاملا هم موفق شدن...مثلا تو جنبش سبز مردم آذربایجان اصلا همراهی نکردن.....دلیلش هم این دلخوری ها و کینه هایی بود که از اون طرفی ها داشتن... الان مسیر حرکت و جنبش و خواسته های آذربایجان با بقیه جاها جدا شده... که این به نفع حکومته... آذربایجان بدون بقیه قسمت های ایران و ایران بدون آذربایجان هیچ وقت موفق نمیشن..... این اشتباه غیرقابل بخشش تمامی مردم ایران بود که دنبال اهداف خودشون بودن و جنبش سبز و اعتراضاتو تنها گذاشتن... همه جای ایران با هم یه کشور سرافراز میتونه باشه و هیچ جا به جای دیگه ارجحیت نداره... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده