maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مردم از به تمسخر گرفتن هویت و اصالتشون حساسیت نشون میدن و جبهه گیری میکنن!!! در کلی حساسیت خیلی بالا رفته این چند وقته!!! 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ در کلی حساسیت خیلی بالا رفته این چند وقته!!! به این نمیگن حساسیت به این میگن بیداری 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به این نمیگن حساسیت به این میگن بیداری هرکسی تعریف خودشو از پدیده ها داره!! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اي بابا چقدر بگم تي وي ايرانو نگاه نكنيد ؟؟؟ حتما" يـــاس بايد يه آهنگ تي ويو بشكن بخونه تا شما گوش كنيد ؟! 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اي بابا چقدر بگم تي وي ايرانو نگاه نكنيد ؟؟؟ حتما" يـــاس بايد يه آهنگ تي ويو بشكن بخونه تا شما گوش كنيد ؟! ای بابا ... این پارازیتا مخ مارو پخته ... اون دفه هم که یاس گفت سی دیو بشکن من فقط از اهنگش خوشم اومد ولی سیدیو نشکستم !!! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از تاپیکت ولی متاسفانه من بیشتر از یه ساله اصلا تلویزیونو روشن نکردم ببینم چیش خوبه!!! چیش بده 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ... این پارازیتا مخ مارو پخته ... اون دفه هم که یاس گفت سی دیو بشکن من فقط از اهنگش خوشم اومد ولی سیدیو نشکستم !!! منم تو گوشيم ريخته بودم سي ديشو نداشتم! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از تاپیکت ولی متاسفانه من بیشتر از یه ساله اصلا تلویزیونو روشن نکردم ببینم چیش خوبه!!! چیش بده هیچی فقط یه سری دلقک رو با قراردادهای میلیونی اوردن تا لهجه ی اصفهانی رو بهمراه فرهنگ و صنعت و ... اصفهان رو مسخره کنن . همین . 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اي بابا چقدر بگم تي وي ايرانو نگاه نكنيد ؟؟؟ حتما" يـــاس بايد يه آهنگ تي ويو بشكن بخونه تا شما گوش كنيد ؟! من که نگا نمیکنم...مامانم میدید،به من گفت بیا مجیدو ببین!!! منم نشستم دیدم دست پخت جدید جمهوری اسلامی رو!!!:w00: در کلی حساسیت خیلی بالا رفته این چند وقته!!! حساسیت چیه!!!!؟؟؟:w00:دارن ملتو به تمسخر میگیرن!!!:w00: به این نمیگن حساسیت به این میگن بیداری :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منم تو گوشيم ريخته بودم سي ديشو نداشتم! :4chsmu1: اون که خیلی زیاد بود ... !!! چجوری تو گوشیت بود !!! نکنه گلچینش کرده بودی شیطوووون 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی فقط یه سری دلقک رو با قراردادهای میلیونی اوردن تا لهجه ی اصفهانی رو بهمراه فرهنگ و صنعت و ... اصفهان رو مسخره کنن .همین . بیجا میکنن نامردا!!!!!!!!:w00: مسخره خود بی هویتشونن!!!! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مردم اصفهان رو عقب افتاده نشون دادن که فقط دنبال خبر چینی و قال گوش وایسادن هستند و یه بیمارستان ندارن و مث فیلمای 40 سال پیش باید برای دوا درمون برن تهران ... لباساشونم مثل ادمای بدبخته که کمیته امداد هم باهاشون قهره !!! چیزی نشده که ... اینا همش اشتباهه و بخاطر کمبود وقته ... 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه چشمه ی کوچیک اصفهان توی اواتار منه : بهترین خواننده ی ایران زمین یکی از ریباترین و ظریفترین هنرهای دستی دنیا پرچم پر افتخارترین تیم باشگاهی دهه 80 کشور " سپاهان اصفهان " 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من 3 سال مشهد 9 سال اصفهان 5 سال گچساران 7 سال شیراز 6 ماه یزد 5 سال تهران و 2 ساله ایلام زندگی میکنم هیچ شهری ارامش و امکانات شهری اصفهان رو نداره.....................این یه واقعیته .......... البته من انتقادهایی هم به اصفهان دارم که اینجا نمیگم..... 8 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تهيهكننده سريال «در مسير زايندهرود» گفت: تلاشمان بر اين بوده است در اين سريال، اصفهان را با تمام ويژگيهاي فرهنگي، هنري و تاريخياش به تصوير بكشيم تا از اين شهر تنها يك كارت پستال ديده نشود. اسماعيل عفيفه در گفتوگو با ايسنا، درباره انتقاداتي كه درباره لهجه برخي بازيگران سريال «درمسير زاينده رود» عنوان ميشود، خاطرنشان كرد: اگر لهجههاي اصفهاني در اين سريال به خوبي ادا نشدهاست، من به نمايندگي از گروه از كليه مردم اصفهان عذرخواهي ميكنم. تهيهكننده «در مسير زاينده رود» با اشاره به ساخت اين سريال مناسبتي در مدت زمان كوتاه، يادآور شد: بخشي از ايرادات به اين مساله برميگردد كه ما فرصت زيادي براي ساخت اين سريال نداشتيم. درآوردن لهجههاي اصفهاني به نحوي كه مورد قبول مردم اين شهر باشد، شايد به ماهها تمرين نياز داشت كه به دليل فرصت كمي كه براي ساخت «در مسير زايندهرود» در اختيار داشتيم، اين امكان وجود نداشت. عفيفه اظهار كرد: اين سريال توسط گروهي كه خودشان از صميم قلب به اصفهان و فرهنگ اين شهر علاقه دارند توليد شدهاست. وي در عين حال گفت: با پيشرفت قصه به نظر ميرسد لهجههاي بازيگران كم كم براي مردم عادت شوند و بتوانند از اين عيب، چشمپوشي كنند. عفيفه كه پيش از اين تهيهي سريالهاي چون «پس از باران» و «خانهاي در تاريكي» را نيز بر عهده داشتهاست، يادآور شد: در اين دو سريال نيز با همين قضيه مواجه بوديم و چند قسمت اول با انتقاداتي به لحاظ لهجه بازيگران همراه بود، اما قصه كه پيش رفت، بينندگان اين قرارداد را پذيرفتند تا ضعفهايي كه به لحاظ لهجه بازيگران وجود دارد را ناديده بگيرند. تهيهكننده «در مسير زاينده رود» سپس خاطرنشان كرد: وقتي قصهي سريالي در يك شهرستان اتفاق ميافتد براي فضاسازي و نزديك شدن به آداب و رسوم آن منطقه سعي ميشود از لهجه همان منطقه براي شخصيتها استفاده شود. در سريال «در مسير زاينده رود» نيز تلاش كرديم از بازيگران اصفهاني استفاده كنيم اما به علت اينكه بيشتر بازيگران اصفهاني در كار آقاي امرالله احمدجو مشغول بازي بودند، موفق نشديم تا براي تمامي نقشها بازيگران بومي حرفهاي را جذب كنيم. ب ر اين اساس بازيگراني چون مهرداد ضيايي، مهران نائل، مهدي باقربيگي و تعدادي ديگر براي بازي در اين سريال انتخاب شدند، اما درباره باقي بازيگران نتوانستيم به موردهاي دلخواه دست پيدا كنيم؛ چرا كه طبيعتا اين تعداد بازيگر حرفهاي كه به لهجه اصفهاني هم مسلط باشند را در اختيار نداريم. او گفت: براي اينكه بتوانيم روي اين ضعف سرپوش بگذاريم، مهرداد ضيايي كه از بازيگران خوب اين سريال است و اصفهاني نيز هست، با بازيگران تمرين و در مواردي لهجهها را كنترل كرد اما بر خلاف آنچه به نظر ميرسد، لهجه اصفهاني آهنگ خاصي دارد كه تقليد اين لهجه را دشوار ميكند. عفيفه اذعان كرد: ما نيز به هنگام ضبط صحنهها متوجه شديم كه لهجهها آن طور كه بايد و شايد قانعكننده نيست، اما فكر كرديم اگر مدتي از پخش سريال بگذرد مردم به اين لهجهها عادت كرده و باديده اغماض به كار نگاه ميكنند. تهيهكننده «در مسير زايندهرود» درباره نقد ديگري كه درباره نحوه به تصويركشيدن امكانات درماني در اصفهان مطرح شده بود نيز گفت: در زندگي معمولي وقتي فردي دچار مشكل ميشود راهحلهاي مختلف را براي بيرون آمدن از آن سختي مرور ميكند؛ در سريال ما تنها يك سكانس وجود دارد كه همراه بيمار به دكتر ميگويد اگر لازم است مجروح را به تهران منتقل كنند؛ او فردي است كه دچار وضعيت سختي شده و سعي ميكند به هر ترتيبي از اين سختي بيرون بيايد؛ با اين حال پزشك به او متذكر ميشود كه نيازي نيست بيمار را به تهران منتقل كنند و امكانات درماني در بيمارستان اصفهان وجود دارد. ضمن اينكه شكل و شمايلي كه از بيمارستان نشان داده ميشود نيز حاكي از وجود امكانات كافي پزشكي در آنجاست. عفيفه سپس گفت: در سريال «در مسير زايندهرود» اصفهان تنها در بناهاي سنتي اين شهر خلاصه نشده است و بخشهاي مختلفي از اين شهر شامل خيابانهاي مدرن، تاسيسات و باشگاههاي فوتبال آن، همه به تصوير كشيده شده و حاكي از شهري پيشرفته و مدرن است. تهيهكننده در مسير زاينده رود در پايان از همكاري مردم خونگرم اصفهان و نهادهاي مختلفي كه با اين پروژه همكاري صميمانهاي داشتند تشكر و ابراز اميدواري كرد كه حاصل نهايي سريال «در مسير زاينده رود» در شأن مردم فرهنگ دوست اصفهان باشد. نمی دونم چرا کمتر در ساختن سریال های این چنینی از هنرمند بومی کمتر استفاده میشه؟ در کل سریال ها و فیلمهای ماهواره بهتر ه.... چون سریال های ایرانی کلیشه ای و تکراری شدن 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه چشمه ی کوچیک اصفهان توی اواتار منه : بهترین خواننده ی ایران زمین یکی از ریباترین و ظریفترین هنرهای دستی دنیا پرچم پر افتخارترین تیم باشگاهی دهه 80 کشور " سپاهان اصفهان " تایید میشه 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فکرشو بکنین اگه این تمسخر لهجه رو با زبان شیوا و شیرین " اذری " - " کردی " - " شیرازی " - " لری " و ... کرده بودن چی میشد ؟ به شخصه به عنوان يك اصفهاني واسه صدا و سيما متاسفم كه به خودشون اجازه دادن يك شهر رو اينجوري به تمسخر بگيرند!!(من واقعا موندم اين لهجه ي سحر(عروسه) كجاش به لهجه ي اصفهاني ميخوره!!! تو فيلم فاصله ها فقط يه نفر به لهجه لري صحبت كرد اعتراض كردند چرا اين كاراكتر بايد لري صحبت كنه!! يه فيلم كه تماما تو اصفهان ساخته شده بايد از بازيگراي بومي استفاده بشه!!! 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ البته یه چیزی هم هست مردم حساس شدن.چرا نباید لهجه های مختلف تو تلویزیون شنیده بشه ؟؟؟ همه تا لهجه میشنون جبهه میگیرن ببين دوست عزيز منم با اين مورد موافقم كه بايد لهجه ها شنيده بشه!!ولي چرا به يه سريالي مثل آقاي گرفتار و سريالهاي رشيد و سريال شهريار و از دست سريالها گير نميدن!!!بابا هر لهجه اي مردم خودشو داره!!!نميشه كه يه تهروني بياد با لهجه اصفهاني حرف بزنه(اگه تو اصفهان زندگي ميكرد مشكلي نبود ولي اينا فكر كنم كلا يك يا دوبار اومده باشن اصفهان!!!) 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ببين دوست عزيز منم با اين مورد موافقم كه بايد لهجه ها شنيده بشه!!ولي چرا به يه سريالي مثل آقاي گرفتار و سريالهاي رشيد و سريال شهريار و از دست سريالها گير نميدن!!!بابا هر لهجه اي مردم خودشو داره!!!نميشه كه يه تهروني بياد با لهجه اصفهاني حرف بزنه(اگه تو اصفهان زندگي ميكرد مشكلي نبود ولي اينا فكر كنم كلا يك يا دوبار اومده باشن اصفهان!!!) متاسفانه همینا رو 2 روز دیگه میارن برنامه زنده رود و رو سرشون حلوا حلوا میکنن 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه همینا رو 2 روز دیگه میارن برنامه زنده رود و رو سرشون حلوا حلوا میکنن آخه جالبيش اونجاس كه اون برنامه به ظاهر وزين هم مجرياش رو از پايتخت ميارن و كرور كرور سكه تو جيباشون ميريزن يه مورد از اشتابهات فيلم تو لهجه اصفهاني : تو قسمت دوم بود گمونم عروسه گاس رو ميگفت گواس!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده