shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]omid vakili [/h] شما باید کارهایی را انجام دهید که فکر می کنید نمی توانید انجام دهید.«روزولت» شوخي، روشي براي جانبداري از خود در برابر پوچي زندگي است و اين كار با ساده انديشيدن دربارهي آنها انجام ميشود.((لوئيس مامفورد)) "Think globally, act locally" [h=1]F|UID [/h] اعتبار آدمها به حضورشان نیست به'دلهره ای'است که درنبودشان حس میشود.. 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]Valentina [/h] این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمی است که همچنان که تورا می بوسند در ذهن خویش طناب دار تو را می بافند! 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]S.Tabassom [/h] دنیا کوچک تر از آن است، که گم شده ای را در آن یافته باشی. -هیچ کس اینجا گم نمی شود!- آدمها به همان خونسردی که آمده اند ، چمدانشان را می بندند و ناپدید می شوند. یکی در مِه، یکی در غبار، یکی در باران، یکی در باد، و بی رحم ترینشان در برف. آنچه بر جای می ماند، ردپایی است، و خاطره ای که هر از گاهی، پس می زند مثل نسیم پرده های اتاقت را. (عباس صفاری) ه ی س . . . 18 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]peyman2133 [/h] چه درد است که صادق باشیو خالص باشیو صاف باشیو خوب باشیو فداکار باشی و دیگران تو را احمق پندارند !! 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]JU JU[/h] میروم، قدمهایم آرام است جای پاهایم میماند لیوانم را اینجا میگذارم خالی از آب است لبانم از تشنگی خشکیدهاند فصلی سخت در انتظار است، فصل تنهایی میروم، آرام میروم، میروم لیوانم را بردار، برایت آب خواهم ریخت 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ El Roman مرگ خیلی آسان میتواند به سراغ من بیاید، اما من تا میتوانم زندگی کنم، نباید به پیشواز مرگ بروم. البته اگر یک وقتی ناچار با مرگ روبرو شوم که میشوم، مهم نیست. مهم این است که زندگی یا مرگ من، چه اثری در زندگی دیگران داشته باشد…(صمد بهرنگ) 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بازم آتروس چکارکنم امضاهات خیلی ملسند به سلامتی رفیقی که مهندس معدنه ، وجودش قشنگه ، قلبش یه رنگه ، عشقش پررنگه ، آخرش دلم واسش تنگه..... سلامتی MohammadReza رفیق خودم به سلامتی اون پدری که هنگام تراشیدن موی کودک مبتلا به سرطانش. گریه فرزندش رو دید. ماشین رو داد به دست بچه ش و گفت : حالا تو موهای منو بتراش به سلامتی اونی که مردی تو خونشِ نه جنسش...!!! سلامتی اون دختر بامعرفتی که دست عشقش که سربازه رو میگیره و باهاش تو خیابون راه میره و بهش نمیگه برو خونه لباساتو عوض کن بعد بیا به سلامتی نیمکت آخر کلاس که زمانی با رفقا عالمی داشتیم 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ El Roman Çok insan gördüm üstünde elbisesi yok انسانهای زیادی دیدم که لباس ندارند Çok elbise Gördüm içinde insan yok و لباسهای زیادی دیدم که درونش انسان ندارند 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ parikoochooloo فروغ گاه کوچکم میبینی و گاه بزرگ...نه کوچکم و نه بزرگ . خودت هستی که دور می شوی و نزدیک... یادش بخیرررررررر اون موقع ها که اسمم فارسی بود...امضای خوبی بود... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ nasim184 :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v کودکی که لنگه کفشش را امواج از او گرفته بود روی ساحل نوشت: دریا دزد کفشهای من مردی که از دریا ماهی گرفته بود نوشت: دریا سخاوتمندترین سفره هستی موج آمد و همه جملات را شست و تنها برای من این پیغام را باقی گذاشت: برداشتهای دیگران در مورد خودت را در وسعت خویش حل کن تا دریا باشی 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ sahar&shahin مـــجازی هســتـیـــم... امـــا... دلــمــان مـــجــازی نیست میــشـکـنـد... حــواسـت بــه تایـــپ کــردنــت باشـــد!!! 22 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ delnavaz روزگارا ! تو اگر سخت به من میگیری باخبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز ،مرا میخواند لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد! 18 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ Arpak اخلاقم گند است؟ به خودم مربوط است!! غرورم از حد گذشته است؟ غرور خودم است... ... تمام زندگی ام خودخواهانه است؟ زندگی خودم است!! از عده ای متنفر شده ام؟ به خودم مربوط است!! نگاه هایم به افق دوخته است؟ چشمان خودم است!! از ناصحان خوشم نمی آید؟ سلیقه ی خودم است!! صدای خنده هایم از حد عادی بلندتر است؟ خوش حالی خودم است!! عده ای را به فراموشی سپرده ام؟ حافظه ی خودم است!! بنظر شما من خودشیفته ام؟ این نظر شماست!!! من نه خودم را و نه افکارم را به کسی تحمیل نمیکنم... کسی مجبور به تحمل من نیست!! 20 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ [h=1]MEMOLI[/h]کاربر انجمن 16 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ Rumi کاربر انجمن پیامبر انگشتر عقیق در دست راستش را در انگشتش سه دور بچرخانید. جبرئیل نازل شد فرمود : خداوندگار میفرماید: که پنداشتی انسان را برای بازی خلق کردیم ؟ عمر خودتون رو دنیای مجازی به بطالت نگذرونید که اگر دقیق نگاه کنید میفهمید خیلی زود دیر میشه... 16 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ Rumiکاربر انجمنپیامبر انگشتر عقیق در دست راستش را در انگشتش سه دور بچرخانید. جبرئیل نازل شد فرمود : خداوندگار میفرماید: که پنداشتی انسان را برای بازی خلق کردیم ؟ عمر خودتون رو دنیای مجازی به بطالت نگذرونید که اگر دقیق نگاه کنید میفهمید خیلی زود دیر میشه... امضای شما خیلی قشنگه. دلنشین ترین امضای نواندیشان. 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ viviyan کاربر فعال ما از مرگ می ترسیم چون حس می کنیم به اندازه کافی دوست داشته نشدیم. اما درست وقتی که داری با کسی که عاشقشی عشق بازی می کنی، لحظه ای که بیشترین و بالاترین ارزش و احترام رو در دنیا داره، ترس از مرگ به کلی فراموش میشه. برای اینکه وقتی تو بدن، و مهمتر از اون قلبت رو با یه نفر شریک میشی، دنیا دیگه برات کمرنگ میشه، و شما دو نفر تنها چیزایی هستین که تو اون لحظه در دنیا وجود دارین. تو بزرگترین فتح دنیا رو انجام دادی! درست زمانی که داری با کسی که عاشقشی عشق بازی میکنی، تو فناناپذیری. 13 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سارا-افشار اولی :وضع ما که بدتر از این دیگه نمی شه بزار{دلار} بشه ده هزار تومن ببینم آستانه صبر و تحمل امت حزب الله چقدره ؟ بالاخره یه تکونی می خورن یا نه دومی :ملتی که از گشنگی بریزه بیرون با یه نون ساکت میشه 12 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ Mohammad.A موفقیت ها بعد از شکست می آیند، اگر امید شکست نخورد. 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سیندخت بزرگی سراسر به گفتار نیست دو صد گفته چون نیم کردار نیست 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده