shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ lilac گاهی خداوند درهارو می بندد و پنجره هارو قفل زیباست که فکر کنیم: شاید بیرون طوفان است و میخواهد از ما محافظت کند........... 10 لینک به دیدگاه
rojnay 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ من همونم که ازش میترسی شبها خوابشو میبینی و میلرزی :girl_blush2: پیشکش همه آنهایی که بی پیرایه سخن میرانند 12 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ sefid barfi یواش گفتم دوست دارم ، واسه اینه که نشنیدی بلد نیستم که بد باشم ، نگو اینو نفهمیدی بزار باشم کنار تو ، کنار عطر این احساس بزار حبس ابد باشم ،تو عشقی که برام رویاست دلم میگیره هر روزی که میبینم تو دلگیری دارم میمیرم از وقتی سراغم رو نمیگیری نگاهم رو از تو دزدیدم ، با این چشمای غمبارم نمیخواستم بدونی که چقدر چشماتو دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ pesare irani حالا فهمیدم چرا ترکم کرد و رفت من میخواستم مالک دلش باشم اما او [/url] فقط یک مستاجر میخواست :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ partow ماه من، غم اگر هم روزی مثل باران بارید یا دل شیشه ایَت از پس پنجره عشق زمین خورد و شکست ، با نگاهت به خدا چتر شادی باز کن و بگو با دل خود که خدا هست هنوز ... . 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ mohammad 87 سبز عقب ماندگي در داشتن و نداشتن دموکراسي نيست , عقب ماندگي در زير پوست شهر است .... 3 pianist ما که هممون فیلسوفیم!! پس مشکل کجاست؟؟ .FatiMa یك نفر دلتنگ است يك نفر مي گريد يك نفر سخت دلش باراني است يك نفر در گلوي خویش بغض خيسي دارد بغض كالي دارد يك نفر طرح وداع مي كشد روي گل سرخ خیال... my dreams 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ S.Tabassom بعضی آدم ها برای یکدیگر نقش سیگار را بازی می کنند ...! همدیگر را می کشند لذت می برند دود می کنند تمام می کنند و بعد از اندک زمانی ... سیگاری دیگر ... ! ه ی س . . . 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ Mohammad.A مطمئن ترین اصل در طول زندگی ، خود سازی است ، نه اصلاح دیگران در روزگاری که لبخند آدمها به خاطر شکست توست، برخیز تا بگریند (کوروش کبیر) 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ sadafv من به آرامی یک شب پره شاید به سبکبالی یک خاطره ، باید بروم نامه ی رفتن من را روزی ، باد خواهد آورد بعد از آن رفتن من باز خورشید طلوع خواهد کرد یاس گل خواهد داد عید خواهد آمد ... خاطر خسته ی ایام ، دگر یاد مرا خواهد برد ... captain کاربر انجمن بمانیم تا کاری بکنیم نه کاری کنیم که بمانیم... pari daryayi باران بیاید یا نیاید تو باشی یا نباشی خاطرت باشد یا نباشد من خیس از یاد توام... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ lorena کاربر انجمن با یک دل غمگین به جهان شادی نیست تا یک ده ویران بود آبادی نیست تا در همه ی جهان یکی زندان هست در هیچ کجای عالم آزادی نیست M_Archi کاربر فعال آموختم که گاهی اوقات همه ی آن چیزی که انسان نیاز دارد ، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است ... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ ooraman عاشقی از قلب پرسید:فرق عشق و دوستی چیه؟ گفت : " ببین من کارم خون رسانی به بدنه چرت و پرت از من نپرس!" 15 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ fatima یك نفر دلتنگ است يك نفر مي گريد يك نفر سخت دلش باراني است يك نفر در گلوي خویش بغض خيسي دارد بغض كالي دارد يك نفر طرح وداع مي كشد روي گل سرخ خیال... my dreams 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شقایق... آنكس كه به كسی دیگر حسد ورزد، دلیل بر آن است كه اعتراف به برتری او كرده است.((هراس وال پول)) پس بدگویی دوست حسود من دلیل برتری من است 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ رفتار بعضیا واقعا بهم ثابت کرد که چیزی جز این نیست:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ sefid barfi یواش گفتم دوست دارم ، واسه اینه که نشنیدی بلد نیستم که بد باشم ، نگو اینو نفهمیدی.................... يك بار خواب ديدن تو...به تمام عمر ميارزد پس نگو... نگو که روياي دور از دسترس، خوش نيست... قبول ندارم گرچه به ظاهر جسم خسته است، ولي دل دريايست... تاب و توانش بيش از اينهاست. دوستت دارم و تاوان آن هرچه باشد هميشه سعی کن با کسی دوست شوی که دلش بزرگ باشد.چون خودت را برای ورود به قلبش کوچک نکنی. 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آتــــــــــروس به سلامتیه جیگرم که خونه، به سلامتیه فکرم که مشغوله ،به سلامتیه قلبم که درگیره ،به سلامتیه تو که هیچی نمیفهمی و همه چی واست پوله به سلامتی اونایی که مارو همینجوری دوست دارن ...و گرنه بهتر از مارو همه دوست دارن به سلامتی انقلاب که تهش به آزادی میرسه به سلامتیه نسل من که خسته شد از بس دزدکی بوسید... دزدکی حرف زد... دزدکی در آغوش گرفت... دزدکی عشق بازی کرد... دزدکی دوست داشت... و دزدکی ودزدانه خسته شد... خسته....خسته به سلامتي دوست که هر چي ميکشم از اوست 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ واسه هیلی ویلی سنگ ها شاید ؛ اما گنجشک ها ؛ هیچگاه مفت نبوده اند ؛ قلبشان همیشه میزده ..! 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ منم مال حودمو میذارم من اينجا بس دلم تنگ است و هر سازي كه مي بينم بد آهنگ است بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم... 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حانی ياد سهراب بخير! آن سپهري که تا لحظه خاموشي گفت: تو مرا ياد کني يا نکني باورت گر بشود گر نشود حرفي نيست؛ اما نفسم مي گيرد در هوايي که نفس هاي تو نيست [h=1]delnavaz [/h] گاهی وقتا فکر می کنی یه نفر اونقدر که تو دلت می خواد تورو دوست نداره. ولی این به اون معنی نیست که اون تورو با همه وجودش دوست نداره!!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]spow [/h] Love-Life-Laugh انسداد درمجاری شناختی پایین وبالادستی،استبداد درخلقیات وروحیات وافکاروهویت بخشی دوگانه به معنای ازادی درگفتاروکردار برای چه ایرانی نباشیم ونمانیم؟ به حرف همه گوش بده ولی حرف هیچ کسی را باور نکن...! خوشبختی معنا شدن دوست داشتن وفهمیدن هست ومن امروز مسرورم از این خوشبختی... [h=1]Nightingale [/h] از زبان یک فرشته : شما انسان ها از خاطر بردید که چه مقامی دارید که ما به دستور خداوند در ملکوت به شما تعظیم کردیم در عوض راه کسی را در پیش گرفتید که به شما تعظیم نکرد ....! خدواندا آنی به آنی خودم را به خودم واگذار نکن ...... بهترین لذت، انجام کاریست که دیگران باور دارند از انجام آن عاجزی .... ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده