pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ mamooshak حَسْبِيَ اللهُ خدا مرا بس است. لآ إلَهَ إلاَّ هُوَ عَلَيهِ تَوَكَّلْتُ هيچ معبودي جز او نيست. بر او توكّل كردم، وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ و او پروردگار عرش بزرگ است. سوره توبه_آيه 129 6 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آقا سید حکمت وزیدن باد ، رقصاندن برگها نیست . " امتحان ریشه هاست " در دنیایی که فتنه بیداد می کند ، چگونه می شود ریشه را محکم کرد ؟ بصیرت ، آگاهی ، درک واقعیت ... mini باران یعنی نقطه چین تا خدا... 3shahrsaz آشنایی با انجمن نواندیشان Toolbar نواندیشان پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com surush ای منتظر غمگین مباش ، قدری تحمل بیشتر پیرهاید العشق الرب فی العشق العبد .... در میکده هم خدای بینی با مرد خدا اگر نشینی 3 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ zahra.k لبخند بزن!بدون انتظار پاسخی از دنیا! و بدان که دنیا روزی آنقدر شرمنده میشود که به جای پاسخ به لبخندهایت؛با تمام سازهایت میرقصد. باور کن!!! خدافظ دوستای گلم Lord HellisH اما با این همه تقصیر من نبود که با این همه... با این همه امید قبولی در امتحان سادهْ تو رد شدم اصلاً نه تو ، نه من! تقصیر هیچ کس نیست از خوبی تو بود که من بد شدم! Doctor_Shovan خیز تا اهنگ زیبایی کنیم رو به شبنم راهپیمایی کنیم وقت سرخ ارغوان چیدن کم است فرصت بارانه رقصیدن کم است دختر شاه پریون اگه من وتو دو برگ بودیم هنگام خزان ... زود تر از تو می شکستم و می افتادم....... تا زمانی که تو می افتی .... در آغوشت بگیرم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ fanous واعظی پرسید از فرزند خویش / هیج می دانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق / هم عبادت هم کلید زندگیست گفت زین معیار اندر شهرما / یک مسلمان هست آن هم ارمنیست! حامد TM_BAX ((بالاتر از همه چیز ایناستکه با خودمان صادق باشیم.)) 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ شاهین : گفتارنیک .پندار نیک .کردار نیک ]هر که در این سرا در آید نآنش دهید و از ایمانش مپرسید چه آنکس که بدرگاه بار تعالی بجان ارزد البته برخوان ابول الحسن به نان ارزد (خرقانی) 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ pesare irani حالا فهمیدم چرا ترکم کرد و رفت من میخواستم مالک دلش باشم اما او فقط یک مستاجر میخواست 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]Atre Baroon[/h] من اناري را،مي كنم دانه،به دل مي گويم: خوب بود اين مردم،دانه هاي دلشان پيدا بود. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ کهربا نوازش تیغ لب رگ را گشود خون جاری شد آبی نبود دریاچه ارومیه: می خواهم زنده بمانم! پیش از مرگ با اهدای خون و پس از آن با اهدای عضو زندگی ببخشیم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ 037 محبوب ترین دوستانم کسی است که عیوبم را به من هدیه کند 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ jonny depp عزت شاه و گدا زیر زمین یکسان است می کند خاک برای همه کس جا خالی روزگاریست زنان وطنم سوخته ان چشم در لحظه آزادی خویش دوخته ان ooraman عاشقی از قلب پرسید:فرق عشق و دوستی چیه؟ گفت : " ببین من کارم خون رسانی به بدنه چرت و پرت از من نپرس!" Bahareh.S افق نزديك است و خدايي بيدار كه تو را مي بيند و به عشق تو همه حادثه ها مي چيند كه تو يادش افتي و بداني همه بخشش از اوست و همينش كافيست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]آتــــــــــروس [/h] به سلامتی همه باباهایی که رمز تموم کارتهای بانکیشون شماره شناسنامشونه...سلامتی موی سپید، دستای لرزان،سلامتی بزرگترای خانواده.... سلامتیه اونایی که جای اعتقاد به بهشت و جهنم و اون دنیا به یه کم انسانیت توی این دنیا معتقد هستند سلامتی بچه تهران که وقتی میگه قهر پای حرفش هست، ولی دورادور هواشو داره زمین نخوره به سلامتی طراح سوال المپیاد کامپیوتر: نام 5 سایت که فی+ل+تر نیستند را ذکر کنید؟! سـلـامـتـیـه دخـتـر کـوچـولـویـی کـه دفـتـر نـقـاشـیـشـو سـفـیـد تـحـویـل داد و تـنـبـیـه شـد... چـون خـدایـی رو کـشـیـده بـود کـه هـمـه مـیـگـفـتـن :دیـدنـی نـیـسـت...... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]S.F [/h] سخن ، اندک باید گفتن ... بشنو از نی... متفاوت ببین! معرفی مهندسی ساخت وتولید نه عمرخضر بماند نه ملک اسکندر نزاع بر سر دنیای دون مکن درویش 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]Abolfazl_r [/h] اي کساني که ايمان آورده ايد! اولاً: کاري به کار کساني که ايمان نياورده اند نداشته باشيد! دوماً: اگر به جای ایمان سیمان آورده بودید الان مملکت آباد بود. 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]پاییزامیدوار [/h] سلطه گري را گفتند چه خوری ؟ گفت: گوشت ملت گفتند:چه نوشی ؟ گفت: خون ملت............ گفتند: چه پوشی ؟ گفت: پوست ملت ،وی را گفتند از چه راه اینها را بدست میاوری ؟ گفت: از جهل مردمان! گفتند، ازجهل چگونه نگهداري و مراقبت ميكني؟ گفت در جعبة طلائي خرافات ! 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]Nightingale [/h] از زبان یک فرشته : شما انسان ها از خاطر بردید که چه مقامی دارید که ما به دستور خداوند در ملکوت به شما تعظیم کردیم در عوض راه کسی را در پیش گرفتید که به شما تعظیم نکرد ....! خدواندا آنی به آنی خودم را به خودم واگذار نکن ...... بهترین لذت، انجام کاریست که دیگران باور دارند از انجام آن عاجزی .... ! 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سـارا گاهی وقتا دلم می خواد مثل جودی ابوت باشم! پر انرژی ... با خنده هایی که از ته دلن... با گریه هایی که با دلیلن... با اون شخصیتی که جلوی هیشکی نمی شکنه... و یه بابا لنگ دراز که واسش بنویسم... zahra22 به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد .... Essi غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]peyman2133 [/h] دوران گیجی وسرگیجه گی ت گذشت... محکم بشین دلم...این دور آخره 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ [h=1]MiNi [/h] باران یعنی نقطه چین تا خدا... دریا باش.. تاآنکه شایستگی دارد از با تو بودن لذت ببرد و آنکه شایستگی ندارد در تو غرق شود... بارون و دوست دارم هنوز...چون تورو یادم میاره....... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ setiya در نهان، به آنانی دل میبندیم که دوستمان ندارند، آشکارا از آنانی که دوستمان دارند غافلیم. شاید این است دلیل تنهایی مـــا . (شریعتی). [h=1]O-N [/h] سکوت ، يعني گفتن در نگفتن، يعني مقابله با شهوت رام نشدني حرف، يعني تمرين برگشتن به دوران جنيني و شنيدن انحصاري لالائي قلبِ مادر در تنهائي محض 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ کتایون و چای دغدغه ی عاشقانه ی خوبیست... برای با تو نشستن بهانه ی خوبیست... هادی ناصح ازکسانیکه از من مــــــــتنفرند سپاسگزارم. ، آنها مرا قویتر میکنند از کسانیکه مرا دوســــــــــــــت دارند ممنونم،آنان قلب مرا بزرگتر میکنند. ازکسانیکه مرا ترک میکنند متشــــــــــکرم،آنان بمن می آموزند که هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست . از کسانیکه با من مـــــیمانند سپاسگزارم، آنان بمن معنای دوست واقعی را نشان میدهند . کوروش کبیر 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده