soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هر کس به اندازه نیازش به خدا احتیاج دارد سهیل امضای قبلیم بود 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ AminNePo همکار مدیر تالار برق تو از چشای من خوندی که ازین زندگی خستم کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمیترسم تنم سرده ولی انگار تو دستای تو آتیشه چشامو میبندی و این قصه تموم میشه کتابنما!!!facebook electrical guys سیب موفقیت را گاز بزن امپراطوری کهربا!!! تاریخ برق را به ایران باستان و اولین باتری را به اشکانیان نسبت میدهند الساندر ولت، آندره آمپر، نیکلا تسلا، جرج سیمون اهم، مایکل فارادی و توماس ادیسون 7 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ zx1 آبی باش ... اما به رنگ بارون همیشه منتظریم ... 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ Peyman مدیر تالار مواد و متالورژی گاهي بايد در مشكلات سكوت كرد، شايد خدا حرفي براي گفتن داشته باشد 6 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ parikoochooloo من پری کوچک غمگینی را می شناسم که در اقیانوس مسکن دارد و دلـش در یـک نی لبـآک چوبیــــن می نــوازد آرام آرام پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه بر خواهد آمد...! ░▒▓ پری کوچولوی غمگین ▓▒░ RezaMTJAME از امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام پرسیدند مردانگی چیست؟ حضرت فرمودند آن است که آنچه را که در عیان از انجام آن شرم داری، در نهان نکنی Iman-Emperatour شاید نشود به گذشته بازگشت و آغازی زیبا ساخت اما می توان هم اکنون آغاز کرد و پایانی زیبا ساخت ((شکسپیر)) aloneEmperor . آموخته ام که ثروتمند کسی نیست که بیشترین ها را دارد، بلکه کسی است که به کمترین ها نیاز دارد. فروغ گاه کوچکم میبینی و گاه بزرگ...نه کوچکم و نه بزرگ . خودت هستی که دور می شوی و نزدیک... 8 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اینم امضای زیبای memoli . . . مثل سیانور از سیاهی می بردت به نور ... . . . آرام قدم بردار عزیز من آرام ... زمین زیر پایت آنقدر سریع می چرخد که زود به انتها میرسی ... . . . 8 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ AminNePo همکار مدیر تالار برق کتابنما!!!facebook electrical guys سیب موفقیت را گاز بزن امپراطوری کهربا!!! تاریخ برق را به ایران باستان و اولین باتری را به اشکانیان نسبت میدهند الساندر ولت، آندره آمپر، نیکلا تسلا، جرج سیمون اهم، مایکل فارادی و توماس ادیسون امید جون این قسمت از امضاء افراد که نیازی به تفکر نداره که داداش اون قسمت از امضاء که آدما رو جذب خودش میکنه و شخصی نیست رو قرار بده اون قسمت که کارایی عمومی داره:ws2: شاد باشی جوون 6 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ hodaa نه آدمم ،نه گنجشک اتفاقی کوچکم هربار می افتم دو تکه می شوم نیمی را باد می برد نیمی مردی که نمی شناسم abie bicaran من همینم که هستم نه کمتر ! نه بیشتر ! yasi * m ای دل ساده بکش درد ، که حقت این است. . . . 7 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ mahnaz.d یکی محبت می کنه و یکی ناز می کنه !اونی که ناز می کنه همیشه محبت می بینه اما اونی که محبت می کنه همیشه تنهای تنهاست لحظه هاخاطره اند... زندگی شوق تمنای همین خاطره هاست... خاطرم نیست تو از بارانی یا از نسل نسیم،هر چه هستی گذرا نیست هوایـــــــــــت، بوِِِِِِِِِِِِِِیِِِِِـــ ــــــــــــت... فقط آهسته بگو با دلم می مانی؟ "سپاسگزارم" با " ز" هست نه "ذ" 9 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ m@ryam بیاد ارزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد 21 علی 52 هميشه نگاهي را باوركن كه وقتي از آن دور شدي در انتظارت بماند. نغمه چه فاجعه ای است که باطل به دستی عقل راشمشیر می گیرد وبه دستی شرع را سپر درد من حصار برکه نیست درد زیستن با ماهیانی است که حتی فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است setare.blue انچه براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند وانچه براي خود نميپسندي براي ديگران هم مپسند. امام علي (ع) 9 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ Harry Potter اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. کریشنا مورتی H A M I D در سرزمین من دویدن سهم کسانی است که نمیرسند رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند ! تینا مهربانی را از کودکی آموختم که آسمان نقاشی اش را تاریک میکشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد Sepideh.mt خدایا! دلم را همچون نی لبکی چوبین بر لبهای خود بگذار و زیباترین نغمه هایت را در فضای زندگی ام متراکم کن. چنان بنواز دلم را، که هرجا نفرتی هست، عشق باشم. هرجا زخمی هست، مرحم باشم. هرجا تردیدی هست ایمان باشم و هرجا ناامیدی هست، امید باشم. 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سارا افشار پیشی لوسه - هاپو مهربونه 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تا ميتواني خر باش تا خوش باشي!!! "پيانيست" 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ امید جوناین قسمت از امضاء افراد که نیازی به تفکر نداره که داداش اون قسمت از امضاء که آدما رو جذب خودش میکنه و شخصی نیست رو قرار بده اون قسمت که کارایی عمومی داره:ws2: شاد باشی جوون بابا دلیل داشت....................................... 1 اول می خواستم تبلیغ رشتمون رو بکنم 2 این امین فکر که نداره که امضا هاش نیاز به فکر داشته باشه برا همین باز خواستم تبلیغ رشته کنم 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ samyar ازعرش صدای ربنامی آید/آوای خوش خداخدامی آید فریادکه درهای بهشت باز کنید/مهمان خداسوی خدامی آید 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ Sepideh.mt خدایا! دلم را همچون نی لبکی چوبین بر لبهای خود بگذار و زیباترین نغمه هایت را در فضای زندگی ام متراکم کن. چنان بنواز دلم را، که هرجا نفرتی هست، عشق باشم. هرجا زخمی هست، مرحم باشم. هرجا تردیدی هست ایمان باشم و هرجا ناامیدی هست، امید باشم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ asal sadra آنگه که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذار ید تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم بر خاک من از شاخه انگور بکارید آن لحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات هر قدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی "همای عزیزم " 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ cinderella هوای خونه برگشته تمومه جاده بارونه یه حسی تو دلم میگه تو نزدیکی به این خونه ... 5 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ samaneh66 هزاران نفر برای باریدن باران دعا میکنند غافل از آنکه خداوند با کودکی است که چکمههایش سوراخ است M_Archi آموختم که گاهی اوقات همه ی آن چیزی که انسان نیاز دارد، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است... farnosh زندگی مثل یک پیانو است که کلیدهای سیاه اون غم و کلیدهای سفید اون شادی است. وقتی میتونی سرود زندگی رو بشنوی که روی کلیدهای سیاه و سفید گذر کنی pashaa «موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای. امید سرابی است که اگر نا پدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت! sepide&alireza خدایا از هر آنچه ترسانم بر سرم نیار 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده