Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ وا؟؟؟مگه باتری وطنی چشه؟؟؟:w00: باطری وطنی، یک دفعه تموم میشه، اونوقت گیر میافتم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ میگم خانم سکینه روبات، میگی چینی!!!! نگفتم خانم سوسانو روبات که مثلا بشه کره ای!!!! البته امکان مونتاژ هست. بابا باتری هاش و میگم!! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ باطری وطنی، یک دفعه تموم میشه، اونوقت گیر میافتم!!!!! اوه اوه!!!! 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ :ws28: حالا دفعه دوم بله رو میگن یا شارژشون میتمومه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: حالا دفعه دوم بله رو میگن یا شارژشون میتمومه؟ دفعه دوم میگه باید برم،روغنکاری بشم!!! عجب گیری افتادیم ها،اومدیم روبات بگیریم، خرجش ده برابر شد!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اوه اوه!!!! یعنی چی اوه اوه!!!! من با روبات عشق چندین ساله داریم. اگه دیدی روباتی بر درختی تکیه کرده،بدان عاشق اسی شده و گریه کرده. 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دفعه دوم میگه باید برم،روغنکاری بشم!!! عجب گیری افتادیم ها،اومدیم روبات بگیریم، خرجش ده برابر شد!!! عوضش حرف گوش کنه اینهمه خرجش میکنی آخر خوشی نمیزنه زیره دلش ولت کنه بره 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی اوه اوه!!!! من با روبات عشق چندین ساله داریم. اگه دیدی روباتی بر درختی تکیه کرده،بدان عاشق اسی شده و گریه کرده. تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی اوه اوه!!!! من با روبات عشق چندین ساله داریم. اگه دیدی روباتی بر درختی تکیه کرده،بدان عاشق اسی شده و گریه کرده. :ws37: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر واسه حرف عشقی که تکبیـــــر نمیگن!!!! اونم عشق به ربات !!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ واسه حرف عشقی که تکبیـــــر نمیگن!!!! اونم عشق به ربات !!! برای شروع زندگی معنویات خوبه :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ این خبر اوج حقیقت دید مردها رو به زن ها میرسونه. اگه این مسائل نبود واقعا کسی ازدواج میکرد؟ مدتیه اس ام اس میدن محصولات ویژه، تماس گرفتم و دیدم اینم تو ایران هست ولی عروسکی نه روبات. حقیقت عریان جامعه ما چی میگه که همه لاپوشونی میکننش. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده