سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خبراسیتش نمیدونم بگم داره بحث خوب جلو میره یا بد اکثر بچه ها دارن منفی به قضیه نگاه میکنن یا میخوان خود منو سوژه کنن برا بحث ولی اینکه قوانینی بر علیه خانوما بوده وتو ازدواجها اکثرا این بانوان هستن که تو ضررش بیشتر شریکن تا منفعتش رو نمیشه منکر شد ولی ایا نمیشه این همه زندگی موفق وخوب رو هم مثال زد زنان ومردانی که با همه مشکلاتشون ساختن وزندگی پرباری تشکیل دادن اکثر بچه ها درسن ازدواج قرار دارن میخواستم ببینم دید شماها دراین مورد چیه ومنم اگه قراره به جد به فکر ازدواج باشم از دید یک دختر دم بخت یک بانوی متاهل یک مرد اداره کننده یک زندگی ویک پسر جوون مثل خودم بیشتر بدونم همین دیگه فکرمی کنم اون اسپم در حد المپیک رو اگه بر می داشتین و بحث جدی تر دنبال می شد، بهتر بود. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فقط اينو بگم هر چي كه قبل ازدواج فكر ميكنيد با اوني كه تو زندگي براتون پيش مياد فرق ميكنه پس همه عواقبشو در نظر بگيرين 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ الان همه چي پول شده ، پول داشته باش زن بگير ، نداري غلط ميكني اسم زن گرفتنو مياري 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیزمسئله ازدواج مهمترین انتخاب درزندگی یک شخص هست! مسئله ی بسیار مهمیه میخوام تو این تاپیک درمورد ازدواج...مشایل ومشکلات...احساستون درمورد این مسئله....تجربیات دوستان متاهل...راهکارها وموانع وکلا هرچیزی که به این مسئله مربوط میشه صحبت کنیم چرا ازدواج باید کرد؟ خوب می شه گفت مهم ترینش هدف دادن به یه زندگیه... خیلیا می گن چی می شه با هم دوست باشیم؟ من فکر می کنم تو دوستی آدم هیچ تعهدی نداره و هر لحظه می تونن از هم جدا شن وهر کسی بره پی کار خودش. ایا مجرد موندن تا اخر عمر خوبه؟ نه... شاید آدم راحت باشه..چون مسئولیت کمتری داره.... اما به طور کل خوب نیست مجردی....چقدر آدم می خواد تنها باشه؟ ازدواج با کی خوبه؟ ازدواج با ادمی خوبه که مسئولیت پذبر باشه- آدمی که طرف مقابل رو درک کنه- آدمی که خودخواه نباشه- زندگی متاهلی یعنی زندگی 2 نفره...و در انتها آدمی بتونه یه زندگی رو بچرخونه شرایط ودیدتون نسبت به این مسئله چیه؟ من؟ آهان.... اگه من باشم می گم آدمی خوبه که سالم باشه...سالم بودن از ذهنی...مثلا یه آدمی که چشم ناپاک باشه خوبه؟ اصلا قابل تحمله؟ مشکلاتی که برسرراه ازدواج جوانان قرارداره چیه؟ در حال حاظر پول و کار.... خدایی از مهم ترین مشکلاتن البته یه سری هم یه نمه تنبل تشریف دارن... می خوان کار بیاد دم در خونشون! ایا یک ازدواج خوب میتونه یک زندگی بهتررو برا ادم به ارمغان بیاره؟ شونصد درصد...البته بستگی به هر دو طرف داره ودونکته: ازدوستان متاهل انتظارداریم بیشتر رو این مسئله نظراتشون رو بازگو کنن وتو بحث باشن خواهشا فقط توهینی نباشه تو حرفا من گفتم دیگه... بازم بگم؟ ودراخر اسپم ازاده درحد المپیک !! موفق باشیم دست شما مرسی... پولخونه کار امنیت شغلی واجتماعی! تفاهم ودرک متقابل متاهلامون کجا تشریف دارن؟ من اینجاااااااااام ---- حاضر اینا مشکلاتیه که دوستان مطرح میکنن چقدر تاثیرداره؟ همش بستگی به خود آدم داره که چقدر ظرفیت داشته باشه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فکر می کنم اول باید یه مساله ای حل بشه بعد مسائل دیگه ! اون مساله اولیه اینه که اول طرفین!! بدونن برای چی می خوان ازدواج کنن !!! واقعا چرا ؟ فقط چون درست تموم شده ؟ چون سربازی رفتی و پول بابا هم هست ؟ وقتی این مساله حل شد که آدما بدونن چرا !! می خوان ازدواج کنن !!! میشه رفت سراغ مساله بعدی که همون شناخت خودمونه :دی که تو این مورد هم باید بدونی طرفت چرا می خواد ازدواج کنه :دی ( اینجوری میرسیم سر خونه اول دوباره ) در نهایت باید تصمیم بگیری !!! شیر یا خط ! اما همیشه باید یادت باشه که خودت خواستی ! ( شرایط و هم بیخیال ) آخرشم تا با هم نرید زیر یه سقف نمی تونید همدیگرو بشناسید !!! پس بهتره قبلش خودمون و بشناسیم و همون مساله اول دوباره :دی :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام درسمو ادامه بدم تو اول باید اون سیگار رو بزاری کنار..................... :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: کی به معتاد جماعت زن میده 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مگه قراره همدیگر رو تحمل کنن ؟ اگر انتخاب با چشم باز باشه لازم به تحمل همدیگه نیست ... علاقه به همدیگست که باعث میشه یه عمر باهم زندگی کنن ... به نظر من یکی از بزرگ ترین عوامل موثر بر ازدواج خانوادست ... خانواده هم می تونه بزرگترین مانع ازدواج باشه هم می تونه بهترین عامل ازدواج ... انتخاب با چشم باز يعني چي؟ من كه گفتم فرض كن كسي كه انتخاب كردي از همه لحاظ ايده آلته ! علاقه واسه يكي دوسال اول ازدواج (ماكزيمم) جواب ميده بعدش ديگه اون احساس اولي كه داري از بين ميره...من فكر ميكنم چيزي كه باعث دووم زندگي ها ميشه وابستگي زوجين باشه نه علاقه! ( وجود فرزندا هم يكي ديگه از دلايلشه) 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ انتخاب با چشم باز يعني چي؟من كه گفتم فرض كن كسي كه انتخاب كردي از همه لحاظ ايده آلته ! علاقه واسه يكي دوسال اول ازدواج (ماكزيمم) جواب ميده بعدش ديگه اون احساس اولي كه داري از بين ميره...من فكر ميكنم چيزي كه باعث دووم زندگي ها ميشه وابستگي زوجين باشه نه علاقه! ( وجود فرزندا هم يكي ديگه از دلايلشه) دقیقا. عشق و علاقه واسه اول زندگیه . 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام درسمو ادامه بدم بچه جون تو مگه درس و مشخ ندالی اومدی اینجا؟هاااااااااااااااان؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی عالیه من به جوونا توصیه میکنم که حتما مزدوج بشن 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام درسمو ادامه بدم عمویی واسه تو که اصلا زن نمیگیریم به این زودیا ... با خیال راحت درست رو بخون :pichak: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام درسمو ادامه بدم کی زن تو می شه؟ خودشیفته ای هاااا 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من میخوام درسمو ادامه بدم آفلین کار خوفی می کنی به وقتش خودم برات زن می گیرم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ انتخاب با چشم باز يعني چي؟ یعنی اینکه طرف مقابلت رو خوب بشناسی.من كه گفتم فرض كن كسي كه انتخاب كردي از همه لحاظ ايده آلته ! علاقه واسه يكي دوسال اول ازدواج (ماكزيمم) جواب ميده بعدش ديگه اون احساس اولي كه داري از بين ميره...من فكر ميكنم چيزي كه باعث دووم زندگي ها ميشه وابستگي زوجين باشه نه علاقه! ( وجود فرزندا هم يكي ديگه از دلايلشه) اشتباه نکن شادمهر.... من پدربزرگ و مادر بزرگم 53 سال با هم زندگی کردن( روحش شاد مادر بزرگم) آنچنان عشقی به هم داشتن که انگار یه دختر پسر جوونن. حالا بعدا یه خاطره تعریف می کنم ...اون موقع می فهمید عشق یعنی چی 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خبراسیتش نمیدونم بگم داره بحث خوب جلو میره یا بد اکثر بچه ها دارن منفی به قضیه نگاه میکنن یا میخوان خود منو سوژه کنن برا بحث ولی اینکه قوانینی بر علیه خانوما بوده وتو ازدواجها اکثرا این بانوان هستن که تو ضررش بیشتر شریکن تا منفعتش رو نمیشه منکر شد ولی ایا نمیشه این همه زندگی موفق وخوب رو هم مثال زد زنان ومردانی که با همه مشکلاتشون ساختن وزندگی پرباری تشکیل دادن اکثر بچه ها درسن ازدواج قرار دارن میخواستم ببینم دید شماها دراین مورد چیه ومنم اگه قراره به جد به فکر ازدواج باشم از دید یک دختر دم بخت یک بانوی متاهل یک مرد اداره کننده یک زندگی ویک پسر جوون مثل خودم بیشتر بدونم همین دیگه منم با spow موافقم. نميشه همه ي زندگي ها رو با يه ديد سنجيد و بدترين حالتا رو در نظر گرفت و بر اساس اون ها در مورد ازدواج قضاوت كرد. بستگي داره كه ديد ما نسبت به اين مسئله چيه. فك ميكنم اينو قبلا خونده باشيد ولي يه ياد آوري بد نيست... چهار سالگي : پدر من از عهده ي همه ي كارها بر مي آيد. پنج سالگي: پدر من همه چيز را ميداند. شش سالگي: پدر من از همه ي پدر ها باهوش تر است. هشت سالگي: پدر من همه ي چيز ها را كاملا نميداند. ده سالگي: دوراني كه در آن پدر من بزرگ شده است با امروز كاملا فرق دارد. دوازده سالگي: خوب پدر من هيچ چيز نمي داند. او خيلي پير تر از آن است كه حتي كودكي خودش را به ياد آورد. چهارده سالگي: به پدر من توجه نكنيد، هر چه باشد او ديگر يك انسان قديمي است. بيست سالگي: خداي من پدرم ديگر كاملا پير و خرفت شده است. بيست و پنج سالگي: پدرم در اين مورد آگاهي چنداني ندارد اما به هر حال بهتر است او هم باشد. سي سالگي: شايد بهتر باشد نظر پدرم را بپرسم، هرچه باشد او تجربه هاي بسياري دارد. چهل سالگي:نمي دانم پدرم چگونه از عهده ي اين كار بر مي آمد. واقعا كه او انسان عاقل و با تجربه اي بود. پنجاه سالگي: حاضرم براي اينكه دوباره پدرم در كنارم باشد و با من حرف بزند، تمام زندگيم را بدهم. من به اين چيزي كه نوشتم ميگم بلوغ و رشد فكري... توي هيچ كدوم از اين مراحل ما فكر نميكنيم در اشتباهيم. البته نميگم كه اينا اشتباهه. اينا هر كدوم يه مرحله هست كه توي طي كردن مسير زندگي ما يكي يكي ازشون رد ميشيم و توي هر مرحله هم فكر ميكنيم كه درست ترين تفكرات زندگيمونو داريم و در اكثر موارد درسي كه از مراحل قبل گرفتيمو فراموش ميكنيم... :shame: تصور ما در مورد ازدواج هم چنين مسيري داره و چنين مراحلي. اينكه شايد خيلي از ماها فكر كنيم كه معني ازدواج تحمل يه آدم ديگه يا گرفتن فرصت هاي ديگه از خودموونه دليلش اينه كه ما توي مرحله اي قرار نگرفتيم كه بخوايم در موردش تصميم بگيريم. يه جورايي هنوز زوده... البته اينا به سن ربطي نداره.به اين بستگي داره كه توي هر مرحله چه انتخابايي داشته باشيم و چقدر تناسب و توازن رو رعايت كنيم و بدونيم كجاي اين مسير قرار داريم. كه اينم كار سختيه... مهم اين نيست كه مرحله ها رو دوتا يكي كنيم تا برسيم به جايي كه ميخوايم. مهم اينه كه هر كدوم از اين مراحلو به بهترين شكلي كه ميتونيم طي كنيم. اميدوارم همه توي هر مرحله اي از زندگي كه هستين موفق باشين. :rose: ببخشيد كه طولاني شد... 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه نکن شادمهر.... من پدربزرگ و مادر بزرگم 53 سال با هم زندگی کردن( روحش شاد مادر بزرگم) آنچنان عشقی به هم داشتن که انگار یه دختر پسر جوونن.حالا بعدا یه خاطره تعریف می کنم ...اون موقع می فهمید عشق یعنی چی اون زمان رو با این زمان مقایسه نکن.یه کم چشاتو باز کن و دورو برت و رو نگاه کن. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اون زمان رو با این زمان مقایسه نکن.یه کم چشاتو باز کن و دورو برت و رو نگاه کن. نمی دونم چرا همیشه فکر می کنی همه کورن؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا همیشه فکر می کنی همه کورن؟ نه منظورم این نبود:hanghead: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا همیشه فکر می کنی همه کورن؟ الله اکبر تکبیـــــــــر زدی به هدف!!!! تانک دشمن ترک خورد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده