Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ عالی بودن لذت بردم دست گلت درد نکنه واقعا زیبا بودن:wubpink: 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ علی جان خیلی زیبا و قشنگ بود ممنون 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی زیبا بودن داداش علیمشخصات دوربینت رو هم بوگو و اینکه از چه ف.یلتر ها و لنزهایی استفاده میکنی چون آسمونت خیلی شفاف افتاده سردر مسجد جامع یزد بلندترین سردر بنای اسلامیه راستی یه موردی که باید در عکاسی معماری حتما توجه بشه اینه که باید یکی از خطوط افقی یا عمودی بنا رو با خطوط افقی یا عمودی کادرت موازی کنی (ترجیحا خط عمودی) که بنا ها کج نیوفته عکسها فوق العاده بود. :flowerysmile: مرسییی فرناز جان دوربینم سامسونگ 7 مگاپیکسل هستش و مدلش هم s760 موارد بالا رو خیلی سخت میشد که انجام داد چون lcd دوربینم مشکل داشتش ممنون از توضیحاتت :wubpink: عالی بودنلذت بردم دست گلت درد نکنه واقعا زیبا بودن:wubpink: :wubpink: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ علی جان خیلی زیبا و قشنگ بود ممنون خواهش میکنم شقایق جان چشمات زیبا میبینه :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خواهش میکنم شقایق جان چشمات زیبا میبینه :wubpink: :icon_redface::4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ والله من که تبحری تو عکاسی ندارم ولی چشم انداز عکسات خیلی قشنگ بود...مرسی 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ والله من که تبحری تو عکاسی ندارم ولی چشم انداز عکسات خیلی قشنگ بود...مرسی :wubpink: خیلی عالی بودممنون :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چقده این مکان آشنا بود!!! دیده بودم ولی اینقد قشنگ نه!!! خیلی خوب بود..مرسی 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بودن مرسی:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوشمان امد خیلی قشنگ گرفتی ولی بناهات یه ذره کج افتاده بود مرسییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چقده این مکان آشنا بود!!! دیده بودم ولی اینقد قشنگ نه!!! خیلی خوب بود..مرسی مرسییییییی عزیز. چشمات قشنگ میبینه عزیز :wubpink: خیلی قشنگ بودن مرسی:4uboxsmiley: :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ khaste nabashi mohandes :wubpink: عالییییییی بوووووووووووود :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوشمان امدخیلی قشنگ گرفتی ولی بناهات یه ذره کج افتاده بود مرسییییییییییییی دیگه شما ببخشید اگه کج افتادن خداراشکر که خوشتان آمد :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه خیلی خوب بید:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ عکسات خیلی گشنگن علی جان....به کارت ادامه بده.... لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنهخیلی خوب بید:icon_gol: :wubpink: عکسات خیلی گشنگن علی جان....به کارت ادامه بده.... چاکرتم داش آرمین مرسیییییییییی چشم حتما :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده