zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چلا ميزني خوتسليم :167:قشنگ ميخونه به پاي هم پير شيد :banel_smiley_52: man chikaram ke bezanamet azizam :icon_gol:mamnoon لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سهراب سپهری(صدای پای آب با صدای خسرو) 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قسمت میدم پشت سر من ، من ِ مسافر گریه نکن بینهایت دوست دارم این آهنگو ، غمگینی خاصی داره میشه لینکشو بزاری!!؟! 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ میشه لینکشو بزاری!!؟! نمیدونم چرا دیشب یادم رفت لینکشو بزارم ... ببقچید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یانی.واقعا" آرومم میکنه.از آهنگاش سیر نمیشم............. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یانی.واقعا" آرومم میکنه.از آهنگاش سیر نمیشم............. مثل داداشم 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مثل داداشم اینم یه آهنگ شاد واسه آجی سارا:w16:.......همیشه که نباید ناراحت باشی:w00: فیلم دو خواهر رو دیدی؟؟........بابک جهانبخش آخرش فیلم اینو میخونه:icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یه 10000 تا اهنگ میشه چون من همش دلتنگم.... شکلک خود دلتنگ پنداری مزمن. اخریش اما این بوده: همه رفتن کسی،دور و برم نیست... چنین بی کس شدن،در باورم نیست... اگر این اخر و این عاقبت بود.... به جز افسوس هوایی در سرم نیست... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یه 10000 تا اهنگ میشه چون من همش دلتنگم....شکلک خود دلتنگ پنداری مزمن. اخریش اما این بوده: همه رفتن کسی،دور و برم نیست... چنین بی کس شدن،در باورم نیست... اگر این اخر و این عاقبت بود.... به جز افسوس هوایی در سرم نیست... منم می خوام لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم می خوام اینو من اینفقده قشنگ میخونم،میخوای برات بخونم؟ گوشت را بیار جلو..... مووووووووووووووچ ها ها گول خوردی ولی جدی قشنگ میخونمش اگه خدا قبول کنه یا نکنه!!!! 2 لینک به دیدگاه
NiLi 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه چشماتو ببند شاید منو یادت بیاد همون که بش گفتی یه روز جای تو هیچ کس نمیاد!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه چشماتو ببند شاید منو یادت بیادهمون که بش گفتی یه روز جای تو هیچ کس نمیاد!!!!!! :banel_smiley_52: چه قدر اواتارت خوشگله!!! کیه ؟ خواننده عربه؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه خوبه دیدنت چه خوبه موندنت:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
NiLi 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:چه قدر اواتارت خوشگله!!! کیه ؟ خواننده عربه؟ نمیدونم خودمم!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه خوبه دیدنتچه خوبه موندنت:dancegirl2: چه خوبه پاک کنم،غبار و از تنت... غریب اشنا... معجزن این ترانه های قدیمی گوگوش.... 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم خودمم!!!!!!!!!! طوری نیست،خودت خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چه خوبه پاک کنم،غبار و از تنت...غریب اشنا... معجزن این ترانه های قدیمی گوگوش.... غریب آشنا دوست دارم بیا:dancegirl2: منو همرات ببر به شهر قصه ها:dancegirl2: بگیر دست منو تو دستات:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آهنگای سیاوش قمیشی..... یا When I Dream At Night.از مارک انتونی....اگه شاد باشم هم گریم میگیره با این اهنگ!!!! 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ عجب تاپیک زیر خاکی پیدا شد !!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده