eris 67 ارسال شده در 16 آبان، 2010 وقتی دلتنگم. نامجو وقتی خوشحالم نامجو. وقتی پوچم نامجو فقط توی عروسی ساسی 3
DCBA 8191 ارسال شده در 16 آبان، 2010 my heart will go on سلن دیون همیشه چه خوشحال باشم چه ناراحت....حالمو جا میاره.....علاقه ی خاصی به این اهنگ دارم....... ولی چیزای دیگه ام هست......کلابستگی داره حسم چی بطلبه......مثلا عادت شادمهر....یا مرا ببوس.....یا یه اهنگ هست نه اسمشو میدونم نه اسم خواننده شو....ولی خیلی باحاله.......یه اهنگ بی کلامم هست که تازه ازتو یه وبلاگ پیدا کردم......معرکه س......انگار باهام حرف میزنه..... 4
pari daryayi 22938 ارسال شده در 17 آبان، 2010 خیال:خواجه امیریدروغ محضه:نمیدونم دریا:نمیدونم خوندن من یه بهونست.....:گروه سون مدینه گفتی و کردی کبابم:ws44::ws44::ws44: 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 الان بعد گوش دادن اون اهنگ برای 24 سساعت اینده ات اهنگ دختر احمد اباد بچه های ایران رو تجویز میکنم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 :sigh: تو هنوز خوب نشدی :ws52: ای دستت بشکنه کسی که ین سارا رو این طوری کزده..................... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1
نسترن... 134 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سارا جون باز که غمگين شدي بابا بيخيال يا خودش مياد يا نامش :ws2: ولي بي شوخي ميفمم چي ميکشي خيلي سخته خدا خودش کمکمون کنه 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 17 آبان، 2010 [flash= width = 0 height = 0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Reincarnation of benjamin breeg! 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آهنگ Unamor از جیپسی گینگ!!!و آهنگ های کریس دی برگ مخصوصا قدیمی هاش!! آهنگ های شادمهر هم که همیشه خدا اشک آدم و در میاره.. صدای محسن یا حقی هم خیلی غم داره!! اما من 4
نسترن... 134 ارسال شده در 17 آبان، 2010 [flash= width = 0 height = 0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام reincarnation of benjamin breeg! ايني که نوشتي اسم خواننده هست يا آهنگ؟ 1
pesare shad 1097 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ........................................................................................................................ همین دیگه چی گوش میدی وختی غمگینی یا ................ گیلی گیلی تومانی بالام نای گولوم نای سکینه دای گیزی نای نای خیلی قدیمیه و نمی دونم از کیه 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سارا چرا پوست انداختی............................ :ws44:
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 یه آهنگ واست گذاشتم...گوش کن.....امیدوارم که خوشت بیاد:wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 وقتی از نظر روحی کم میارم durch den monsun durch den اسم اهنگ یا خواننده اس؟ چه سبکی میخونه؟ 2
سارا-افشار 36440 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 یه آهنگ واست گذاشتم...گوش کن.....امیدوارم که خوشت بیاد:wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی قشنگ بود اما حیف که زیاد نمی فهمم چی میگه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری