eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی دلتنگم. نامجو وقتی خوشحالم نامجو. وقتی پوچم نامجو فقط توی عروسی ساسی 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ my heart will go on سلن دیون همیشه چه خوشحال باشم چه ناراحت....حالمو جا میاره.....علاقه ی خاصی به این اهنگ دارم....... ولی چیزای دیگه ام هست......کلابستگی داره حسم چی بطلبه......مثلا عادت شادمهر....یا مرا ببوس.....یا یه اهنگ هست نه اسمشو میدونم نه اسم خواننده شو....ولی خیلی باحاله.......یه اهنگ بی کلامم هست که تازه ازتو یه وبلاگ پیدا کردم......معرکه س......انگار باهام حرف میزنه..... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ معمولا اینجور مواقع مینویسم... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی از نظر روحی کم میارم durch den monsun 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خیال:خواجه امیریدروغ محضه:نمیدونم دریا:نمیدونم خوندن من یه بهونست.....:گروه سون مدینه گفتی و کردی کبابم:ws44::ws44::ws44: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ الان بعد گوش دادن اون اهنگ برای 24 سساعت اینده ات اهنگ دختر احمد اباد بچه های ایران رو تجویز میکنم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :sigh: تو هنوز خوب نشدی :ws52: ای دستت بشکنه کسی که ین سارا رو این طوری کزده..................... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جون باز که غمگين شدي بابا بيخيال يا خودش مياد يا نامش :ws2: ولي بي شوخي ميفمم چي ميکشي خيلي سخته خدا خودش کمکمون کنه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ [flash= width = 0 height = 0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Reincarnation of benjamin breeg! 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگ Unamor از جیپسی گینگ!!!و آهنگ های کریس دی برگ مخصوصا قدیمی هاش!! آهنگ های شادمهر هم که همیشه خدا اشک آدم و در میاره.. صدای محسن یا حقی هم خیلی غم داره!! اما من 4 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ [flash= width = 0 height = 0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام reincarnation of benjamin breeg! ايني که نوشتي اسم خواننده هست يا آهنگ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ........................................................................................................................ همین دیگه چی گوش میدی وختی غمگینی یا ................ گیلی گیلی تومانی بالام نای گولوم نای سکینه دای گیزی نای نای خیلی قدیمیه و نمی دونم از کیه 1 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آره جيپسي هم آهنگاي قشنگي داره مخصوصا قديمياش 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منو ببخش با صداي مرحوم ناصر عبدالهي 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سارا چرا پوست انداختی............................ :ws44: لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه آهنگ واست گذاشتم...گوش کن.....امیدوارم که خوشت بیاد:wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی از نظر روحی کم میارم durch den monsun durch den اسم اهنگ یا خواننده اس؟ چه سبکی میخونه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه آهنگ واست گذاشتم...گوش کن.....امیدوارم که خوشت بیاد:wubpink: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی قشنگ بود اما حیف که زیاد نمی فهمم چی میگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده