maryam_alien 9905 ارسال شده در 17 آبان، 2010 durch den اسم اهنگ یا خواننده اس؟چه سبکی میخونه؟ اسم آهنگه..آلمانی ...... پاپ راک 1
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 مرسی قشنگ بود اما حیف که زیاد نمی فهمم چی میگه منم هیچی نمیفهمم.اما خیلی با این آهنگ خاطره دارم....همشو حفظم..خود ابرو وقتی این آهنگو میخونه گریه میکنه بزار حالا که آهنگ دوست داری واست یه چند تا آپ کنم...اما همشون خارجی هستن. اشکال که نداره؟ 1
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اسم آهنگه..آلمانی ...... پاپ راک خو اسم خواننده چیه که برم پیداش کنم.... 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 17 آبان، 2010 خو اسم خواننده چیه که برم پیداش کنم.... مال گروههtokio hotel بید شادی تو آهنگای درخواستی فکر کنم گذاشته 1
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 مال گروههtokio hotel بیدشادی تو آهنگای درخواستی فکر کنم گذاشته آهان زیاد با گروه توکیو حال نمیکنم....کارشون زیاد قوی نیست...در کل بدم نیستن
maryam_alien 9905 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آهان زیاد با گروه توکیو حال نمیکنم....کارشون زیاد قوی نیست...در کل بدم نیستن قوی نیست رو با کی بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: شما حتی معروفترین آهنگشونم نمیشناسی..چه جوری نظر میدی؟؟ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 منم هیچی نمیفهمم.اما خیلی با این آهنگ خاطره دارم....همشو حفظم..خود ابرو وقتی این آهنگو میخونه گریه میکنهبزار حالا که آهنگ دوست داری واست یه چند تا آپ کنم...اما همشون خارجی هستن. اشکال که نداره؟ نه عزیز چه اشکالی خوشحال میشم 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 آبان، 2010 من همه چی گوش میدم! بیشتر داریوش اقبالی، هایده، سیاوش قمیشی، امید. اینارو مواقع دلتنگی گوش میدم! 1
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 قوی نیست رو با کی بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167:شما حتی معروفترین آهنگشونم نمیشناسی..چه جوری نظر میدی؟؟ منظورم اینه که جز بهترینای دنیا نیست بهترینای دنیا مثل metaliica............scorpion...........gonzanrozes .......... joe satriani pink floyd که یه آلبوم داره که 8 سال طول کشیده زمانی که اینا ترانه خوندن دنیای موسیقی رو به حرکت در آوردن gonzanrozes........مربوط به 45 سال پیشه...اما همه موزیک شناسای دنیا هنوز در حیرت هستن به اینا میگن خواننده قوی ...نه اینا که خودشونو شبیه جن میکنن میان رو صحنه
maryam_alien 9905 ارسال شده در 17 آبان، 2010 منظورم اینه که جز بهترینای دنیا نیستبهترینای دنیا مثل metaliica............scorpion...........gonzanrozes .......... joe satriani pink floyd که یه آلبوم داره که 8 سال طول کشیده زمانی که اینا ترانه خوندن دنیای موسیقی رو به حرکت در آوردن gonzanrozes........مربوط به 45 سال پیشه...اما همه موزیک شناسای دنیا هنوز در حیرت هستن به اینا میگن خواننده قوی ...نه اینا که خودشونو شبیه جن میکنن میان رو صحنه بازم ربطی نداره به آدمی که نمیشناسیش بگی جن .... 1
mamadj 1361 ارسال شده در 17 آبان، 2010 نه عزیزچه اشکالی خوشحال میشم این آهنگ هندی و یونای هست خیلی زیباست........ممکنه بار اول زیاد خوشد نیاد ....اما پس از مدتی ملکه ذهنت میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امید وارم که خوشت بیاد 1
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اگه خیلی خیلی ناراحت باشم ... "فرزین - گریه نکن" رو گوش میدم 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اگه خیلی خیلی ناراحت باشم ... "فرزین - گریه نکن" رو گوش میدم ایول! یه زمانی جوونیام اینو گوش میدادم! 1
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ایول!یه زمانی جوونیام اینو گوش میدادم! قسمت میدم پشت سر من ، من ِ مسافر گریه نکن بینهایت دوست دارم این آهنگو ، غمگینی خاصی داره 3
نگين...NeGiN 1499 ارسال شده در 17 آبان، 2010 toye hameye lahazatam faghat farzad farzin تو كيشي اين داره تبليغات ميكنه:w00: گوش نكنيد 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 17 آبان، 2010 man ?halaaaaaaaaa ama kheyl dusesh daram tablighat chera?khodesh be andazeye kafi marufe 1
نگين...NeGiN 1499 ارسال شده در 17 آبان، 2010 man ?halaaaaaaaaa ama kheyl dusesh daram tablighat chera?khodesh be andazeye kafi marufe چلا ميزني خو تسليم :167:قشنگ ميخونه به پاي هم پير شيد 1
ارسال های توصیه شده