سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ................................................ ........................................................................ همین دیگه چی گوش میدی وختی غمگینی یا ................ 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نیستی دارم دق می کنم ،مهدی مقدم نیستی دارم دق می کنم نیستی دارم می پوسم 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نیستی دارم دق می کنم ،مهدی مقدم نیستی دارم دق می کنم نیستی دارم می پوسم اسمش مهدی مقدمه فکر نمی کنی زیادی داری افشا می کنی 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره بخوام دلتنگتر شم..............یا از دلتنگی بیام بیرون 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ دلم تنگه برای گریه کردن..........کجاست مادر کجاست گهواره من همون گهواره ای که خاطرم نیست..........همون امنیت حقیقی و راست همون جایی که شاهزاده قصه .............همیشه دختر فقیرو می خواست همون شهری که قد خود من بود...........از این دنیا ولی خیلی بزرگتر نه ترس سایه بود نه وحشت باد............نه من گم می شدم نه یه کبوتر دلم تنگه برای گریه کردن..............کجاست مادر کجاست گهواره من نگو بزرگ شدم نگو که تلخه...............نگو گریه دیگه به من نمیاد بیا منو ببر نوازشم کن............دلم آغوش بی دغدغه می خواد تو این بستر پاییزی مسموم ............که هرچی نفس سبز بریده نمی دونه کسی چه سخت موندن..........مث برگ روی شاخه تکیده دلم تنگه برای گریه کردن..........کجاست مادر کجاست گهواره من ببین شکوفه دل بستگیهام............چه قدر آسون تو ذهن باد می میره کجاست اون دست نورانی و معجز...........بگو بیاد دستمو بگیره کجاست مریم ناجی مریم پاک..............چرا به یاد این شکسته تن نیست در این هراس و بی پناهی..............چرا دامن سبزش چتر من نیست دلم تنگه برای گریه کردن..........کجاست مادر کجاست گهواره من 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اسمش مهدی مقدمهفکر نمی کنی زیادی داری افشا می کنی سارایی عاشق شدی؟ اسم آهنگ و خوانندشو نوشتم! خوبه ویرگولم گذاشتم!! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سارایی عاشق شدی؟ اسم آهنگ و خوانندشو نوشتم! خوبه ویرگولم گذاشتم!! نه مگه هرکی دلتنگ باشه عاشق میشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره الان حس میکنم از جهان زمان مشروطی مبارک باشه 2afm زمان دل تنگی عادت شادمهر زمان بی کسی (که همیشه هستش) اهنگ دوست دارم از جمشید و........ در کل تو کار غم گین نیستم بازم بگم............. :w00: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ تو که نباید گریه کنی بیا بغل من دوست جونم هر اهنگی بخوای واست میذارم:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه مگه هرکی دلتنگ باشه عاشق میشه نه هر کی عاشق بشه دلتنگ میشه :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگاي گوگوشو خيلي دوس دارم حسي عجيبي بهم ميده مخصوصا وقتي غمگين باشم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ تو که نباید گریه کنیبیا بغل من دوست جونم هر اهنگی بخوای واست میذارم:aghosh: دستات دورگردنم گیر نکنه خفه بشم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگاي گوگوشو خيلي دوس دارم حسي عجيبي بهم ميده مخصوصا وقتي غمگين باشم :a030: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگاي گوگوشو خيلي دوس دارم حسي عجيبي بهم ميده مخصوصا وقتي غمگين باشم من الان دارم گوش میدم ما بی تفاوت به تماشا ننشستیم ما خود دردیم این نگاهی گذرا نیس 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ دستات دورگردنم گیر نکنه خفه بشم :viannen_38: حالا دلت چقده تنگه؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من الان دارم گوش میدمما بی تفاوت به تماشا ننشستیم ما خود دردیم این نگاهی گذرا نیس ایول افرین. کلا اهنگای گوگوش خیلی قشنگه منم همیشه این جور وقتا گوگوش میگوشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده