baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ gravel pump پمپ گریز از مرکز 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ psycrometric chart نمودار مشخصات هوا لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ resistance مقاومت Elastic coefficients ضرایب الاستیک 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ erector متصدی نصب ماشین آلات 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ rate نرخ، سرعت equilibrium تعادل 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ exponent توان من دوبار تعادل رو گذاشتم ولی انگار کسی نمیبیندش و جواب پست قبلی من داده میشه خوب پس به نظر میرسه دوستان با عدم حضور من راحتتر هستند موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ قهر نکن پینیون، پست ها دیر میرسه moist مرطوب ، نمناک throw پرتاب کردن 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ من دوبار تعادل رو گذاشتم ولی انگار کسی نمیبیندش و جواب پست قبلی من داده میشه خوب پس به نظر میرسه دوستان با عدم حضور من راحتتر هستند موفق باشین چون همزمان پاسخ می دهیم همین خاطر .....هر دو نفر به یه نفر پاسخ می دیم...در یک زمان.. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ قهر نکن پینیون، پست ها دیر میرسه moist مرطوب ، نمناک throw پرتاب کردن Wrench آچار فرانسه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده