رفتن به مطلب

استعفا از انسانیت

soheiiil

ارسال های توصیه شده

کاری نداره.یک کلت تهیه کن.با 100 تومان میتونی تهیه کنی

ما که به اون دنیا هم اعتقاد نداریم که عذابی در انتظارمون باشه.

با یک شلیک خلاص.

:ws3:

فکر کن برای همیشه میخوابی .اون هم یک خوای بدون رویا و کابوس:ws3:

دیدین دم میدون انقلاب یه سری ایستادن از کنارشون که رد میشی میگن....پاسور ...سی دی....و سه نقطه.................پارسال تو یه شهر مرزی کردستان بودم بنام بانه..........طرف میومد کنار گوشم میگفت سیانور ...........قرص خودکشی و............از اینجور چیزا........ببین وضعمون چی شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب میدونم... ولی بدبختی اینه که همینشم عرضه میخواد... میگم که ترک عادت کار هرکسی نیست عزیز...

حالا نمیشه خودت بیای بکشیم ؟ :ws3:

کلتشو خودم برات میخرم... :w16:

من روزی 4 تا مسیر طولانی رو با تاکسی میرم اونم خارج شهر... یه بار نشد یه تریلی بزنه به ما راحتمون کنه... :shame:

میگن یه هتلی هست میری اونجا و یه پول خوبی هم میگیرن...............بعد بهترین امکانات در اختیارته و بعد یه مدت یه موقع که نمیدونی ...........مواد خواب اور میدن و بعد هم با یه امپول سمی تو خواب میکشن طرفو ...............ولی قبلش باید قرارداد حقوقی امضاء کنی...........میخوای از این هتلها بزنیم تو ایران؟.............کارمون میگیره ها...........

• Like 3
لینک به دیدگاه
دیدین دم میدون انقلاب یه سری ایستادن از کنارشون که رد میشی میگن....پاسور ...سی دی....و سه نقطه.................پارسال تو یه شهر مرزی کردستان بودم بنام بانه..........طرف میومد کنار گوشم میگفت سیانور ...........قرص خودکشی و............از اینجور چیزا........ببین وضعمون چی شده

وااااااااااااااااااا

عجب دوره زمونه ای شده:ws27::ws27:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میگن یه هتلی هست میری اونجا و یه پول خوبی هم میگیرن...............بعد بهترین امکانات در اختیارته و بعد یه مدت یه موقع که نمیدونی ...........مواد خواب اور میدن و بعد هم با یه امپول سمی تو خواب میکشن طرفو ...............ولی قبلش باید قرارداد حقوقی امضاء کنی...........میخوای از این هتلها بزنیم تو ایران؟.............کارمون میگیره ها...........

منم شنیده بودم ولی باور نکردم امکاناتشم فقط به درد آقایون میخوره:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب میدونم... ولی بدبختی اینه که همینشم عرضه میخواد... میگم که ترک عادت کار هرکسی نیست عزیز...

حالا نمیشه خودت بیای بکشیم ؟ :ws3:

کلتشو خودم برات میخرم... :w16:

من روزی 4 تا مسیر طولانی رو با تاکسی میرم اونم خارج شهر... یه بار نشد یه تریلی بزنه به ما راحتمون کنه... :shame:

بیا یک قرار بزاریم.

یک کلت من میگیرم.

یکی هم تو.

همزمان به هم دیگه شلیک میکنیم.

نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

:ws3:

در ضمن اذان شده.من برم روزه خودم را باطل کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws28::ws28::ws28:

دمش گرم... عالیه... بیا یکی از این هتلا بزنیم... مطمئن باش غیر از آغا و مموتی و دو رو بریاشون بقیه ی ملت همه میان اونجا... :w16:

خودم اولین مشتریت میشم... ولی باید امکانات رفاهی (از همونا که شقایق گفت) داشته باشه ها... :ws3:

بیا یک قرار بزاریم.

یک کلت من میگیرم.

یکی هم تو.

همزمان به هم دیگه شلیک میکنیم.

نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟

من خیلی قبول دارم این پیشنهادو... خیلی خوبه... جفتمون با هم میمیریم راحت میشیم... تو قلیونتو و ویسکیتم بیار... با هم میخوریم... منم آخرین پیپمو میکشم... چندتا بد و بیراهم به خدا میگیم که اگر خدایی بود اون دنیا صد در صد بریم جهنم... :w16:

ولی خوب من الان وضع مالیم خرابه... پول کلت ندارم بدم که... نمیشه دوتا بیل بخریم ؟

رو به روی هم وامیستیم... یکی تو بزن تو ملاج من... یکی من میزنم تو ملاج تو... :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دمش گرم... عالیه... بیا یکی از این هتلا بزنیم... مطمئن باش غیر از آغا و مموتی و دو رو بریاشون بقیه ی ملت همه میان اونجا... :w16:

خودم اولین مشتریت میشم... ولی باید امکانات رفاهی (از همونا که شقایق گفت) داشته باشه ها... :ws3:

شما خودت هتلداری مشتری چیه.........شما برو تو بخش امکانات خانوما کار کن سرویس بده فقط با این ریخت و قیافه نیای مشتریامون حساسن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی قبول دارم این پیشنهادو... خیلی خوبه... جفتمون با هم میمیریم راحت میشیم... تو قلیونتو و ویسکیتم بیار... با هم میخوریم... منم آخرین پیپمو میکشم... چندتا بد و بیراهم به خدا میگیم که اگر خدایی بود اون دنیا صد در صد بریم جهنم... :w16:

ولی خوب من الان وضع مالیم خرابه... پول کلت ندارم بدم که... نمیشه دوتا بیل بخریم ؟

رو به روی هم وامیستیم... یکی تو بزن تو ملاج من... یکی من میزنم تو ملاج تو... :hanghead:

پیشته بچه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما خودت هتلداری مشتری چیه.........شما برو تو بخش امکانات خانوما کار کن سرویس بده فقط با این ریخت و قیافه نیای مشتریامون حساسن:ws3:

به به... اونطوری بشه دیگه مگه دلیلی بره مردن دارم ؟ :ws3:

اصلا اونطوری کی وقت مردن داره ؟ :ws28:

نه... سیبیلمو میزنم... :w16:

پیشته بچه:banel_smiley_4:

مگه من چیکار کردم... :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به به... اونطوری بشه دیگه مگه دلیلی بره مردن دارم ؟ :ws3:

اصلا اونطوری کی وقت مردن داره ؟ :ws28:

نه... سیبیلمو میزنم... :w16:

مگه من چیکار کردم... :hanghead:

نه بابا اینجوری خوب نیست .......تازه مشتریا خوششون میاد میرن قراردادو پس میگیرن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه بابا اینجوری خوب نیست .......تازه مشتریا خوششون میاد میرن قراردادو پس میگیرن:ws3:

خوب میخوای مموتی رو بفرستیم براشون...

اونطوری خودشون از پنجره میرن بیرون... کلی گرفتاریمون کم میشه... :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دمت گرم خیلی باحال گفتی.:ws3::ws3::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

ولی بدبختی درد زیادی داره بیل.

البته تو هم که پول نداری.من هم که پول ندارم.

پس همون بیل میتونه گزینه مناسبی باشه.

البته بهتر فکر کنیم یک چیز ارزون پیدا کنیم که مثل بیل زجرمون نده.

اصلا اگه پول داشتیم که به فکر خودکشی نمیوفتادیم.

راستی بهتره بزاری برای بعد ماه رمضون.

چون الان ویسکی گرون هست و پول ندارم بخرم.

راستی یک فکر هم به حال جنازه ما هم باید بکنی.

چون من اصلا دوست ندارم بعد از این همه کفر و مسلمان نبودن من را کفن بزارند و الله اکبر بگویند و برایم اذان بگویند و فاتحه بخونند.

نظرت چیه هم دیگه را اتیش بزنیم.

یا اینکه با بمب خودمون را بکشیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
دمت گرم خیلی باحال گفتی.:ws3::ws3::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

ولی بدبختی درد زیادی داره بیل.

البته تو هم که پول نداری.من هم که پول ندارم.

پس همون بیل میتونه گزینه مناسبی باشه.

البته بهتر فکر کنیم یک چیز ارزون پیدا کنیم که مثل بیل زجرمون نده.

اصلا اگه پول داشتیم که به فکر خودکشی نمیوفتادیم.

راستی بهتره بزاری برای بعد ماه رمضون.

چون الان ویسکی گرون هست و پول ندارم بخرم.

راستی یک فکر هم به حال جنازه ما هم باید بکنی.

چون من اصلا دوست ندارم بعد از این همه کفر و مسلمان نبودن من را کفن بزارند و الله اکبر بگویند و برایم اذان بگویند و فاتحه بخونند.

نظرت چیه هم دیگه را اتیش بزنیم.

یا اینکه با بمب خودمون را بکشیم

چاکرتم... تو هیچی که خوب نبودیم... حداقل تو خودکشی کردن خوب باشیم... :w16:

منم همین فکرو کردم ها... بیل خیلی درد داره...

آره... اشکال نداره... صبر میکنیم تا بعد از ماه رمضون... خودکشی بدون ویسکی نمیشه که... بد نیست بره بار آخر یه حال و حولیم بکنیم ها... گناه داریم... یه رستوران شیکیم بریم...

میترسم همه ی اینکارا رو بکنیم بعد زیادی بهمون خوش بگذره بعد پشیمون بشیم... بعد اونوقت با اون دوتا بیلی که خریدیم چیکار کنیم ؟ :ws52:

عجب گرفتاری شدیم ها... خودکشیم نمیتونیم بکنیم بس که بی عرضه ایم... :icon_razz:

در حورد پولم واقعا راست میگی... اگر من پول داشتم که الان اصلا اینجا نبودم...

آره... اه اه اه... منو اگر بعد از مردنم بلند کنند الله و اکبر بگند ها خدایی هرشب میام سراغشون پدرشونو در میارم...

میتونیم از بالای برج میلاد بپریم پایین... اگر رامون بدن البته...

مردشور برده ها یه دونه برج ساختن اونم نمیزارند ملت برن بالاش... حالا رامون نمیدید تو رستوران گردونش حداقل بزارید بریم از بالاش بپریم پایین خبر مرگمون راحت بشیم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
حال اومدیم و استعفاتون قبول شد میخواین چی باشین؟..........:ws52:

چه سوال به جایی.....:ws52:

ولی فک کنم هرچیزی غیر از انسان.........شاید یه گل که عمرش کوتاهه.......ولی تو طول زندگیش فقط زیباییه و همه دوسش دارن.......

شاید یه پرنده که آزاده و تا قبل از طعمه شدنش خودش فقط تصمیم میگیره که به کجا ها پرواز کنه........

شایدم یه ماهی کوچیک........نه تو تنگ یه خونه........تو دریا........تو یه اقیانوس..........

اینا زندگیشون خیلی قشنگتر از ماست.........:ws37:

آقا هوتن......:w00:سهیل این تاپیک و اومد 4 صب زد بعد گرفت خوابید ......فک کنم خواب نماشده بوده.....:JC_thinking:خو منم اون لحظه خوابم میاومد.....ولی تاسهیل اینو زد خیلی بهم چسبید تاییدش کردم....به بعدش فک نکرده بودم......:ws37::viannen_38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...