FriendlyGhost 998 ارسال شده در 16 آبان، 2010 ای کاش به قامت بنفشه ای کوچک پا به جهان نهاده بودم !:girl_in_dreams: 3
shaden. 18583 ارسال شده در 16 آبان، 2010 پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «حوا» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم.:girl_yes2: از طلا بودن پشيمان گشته ايم ... مرحمت فرمده مارامس كنيد 4
danielo 15240 ارسال شده در 16 آبان، 2010 چاکرتم... تو هیچی که خوب نبودیم... حداقل تو خودکشی کردن خوب باشیم... منم همین فکرو کردم ها... بیل خیلی درد داره... آره... اشکال نداره... صبر میکنیم تا بعد از ماه رمضون... خودکشی بدون ویسکی نمیشه که... بد نیست بره بار آخر یه حال و حولیم بکنیم ها... گناه داریم... یه رستوران شیکیم بریم... میترسم همه ی اینکارا رو بکنیم بعد زیادی بهمون خوش بگذره بعد پشیمون بشیم... بعد اونوقت با اون دوتا بیلی که خریدیم چیکار کنیم ؟ عجب گرفتاری شدیم ها... خودکشیم نمیتونیم بکنیم بس که بی عرضه ایم... :icon_razz: در حورد پولم واقعا راست میگی... اگر من پول داشتم که الان اصلا اینجا نبودم... آره... اه اه اه... منو اگر بعد از مردنم بلند کنند الله و اکبر بگند ها خدایی هرشب میام سراغشون پدرشونو در میارم... میتونیم از بالای برج میلاد بپریم پایین... اگر رامون بدن البته... مردشور برده ها یه دونه برج ساختن اونم نمیزارند ملت برن بالاش... حالا رامون نمیدید تو رستوران گردونش حداقل بزارید بریم از بالاش بپریم پایین خبر مرگمون راحت بشیم... :ws28::ws28: اصلا خودت را ناراحت نکن.تازه اول ماه رمضون هست.وقت زیاد داریم برای فکر کردن و بالاخره با همفکری هم یک فکری میکنیم فقط تا میتونی پول جمع کن. بدبختی این هست که مثل این خدا پرست ها اهل کلاه برداری ودروغ نیستیم. یک یکجوری پولی به جیب بزنیم. فقط پول جمع کن. 1
danielo 15240 ارسال شده در 16 آبان، 2010 راستی در برنامه 90 شرکت کنید و عدد 8 را ارسال کنید. لطفا اطلاع رسانی کنید و یک تاپیک هم اگر میشه در موردش باز کنید. برای حمایت از علی کریمی هست تو تمام سایت ها پیچیده
Waffen 15120 ارسال شده در 16 آبان، 2010 راستی در برنامه 90 شرکت کنید و عدد 8 را ارسال کنید.لطفا اطلاع رسانی کنید و یک تاپیک هم اگر میشه در موردش باز کنید. برای حمایت از علی کریمی هست تو تمام سایت ها پیچیده خوب شمارش چنده آخه ؟ 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 17 آبان، 2010 خوبه من بت بگم آبجی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00: خوب ماما دادا نمی گم
*mishi* 11920 ارسال شده در 17 آبان، 2010 نیازی به استعفا نامه نیست خدا خیلی وقته فهمیده فقط داره عروسک میسازه انسانیت کجا بود؟؟؟ 2
Astraea 25354 ارسال شده در 17 آبان، 2010 نمیشه بجای استعفا از انسانیت و آدمیت ،از زندگی استعفا داد؟؟؟!!! 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری