soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «آدم» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم. :w00: 21 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «حوا» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم.:girl_yes2: 17 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ از این برگه های استعفا دارین منم میخوام..... 7 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ag mishe v3 manam por knin:w16: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جده اينجانب مشهور به «حوا» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم.:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «آدم» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم. :w00: چی چیو استعفا میدم...............مگه نون و ماسته سهیل جان..............شوخی که نیست. حیفه.من که دوس ندارم.هر چند از آدمیت فاصله گرفتم ولی آدما رو دوس دارم.از نظر من تو یه آدم ایده آل هستی ..........قدر داشته هامونو بدونیم........دارم کیو نصیحت میکنم.ببخشید سهیل جان.ادامه بده.داشتی میگفتی........ 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چی چیو استعفا میدم...............مگه نون و ماسته سهیل جان..............شوخی که نیست.حیفه.من که دوس ندارم.هر چند از آدمیت فاصله گرفتم ولی آدما رو دوس دارم.از نظر من تو یه آدم ایده آل هستی ..........قدر داشته هامونو بدونیم........دارم کیو نصیحت میکنم.ببخشید سهیل جان.ادامه بده.داشتی میگفتی........ :there: 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ منم دوس ندارم!!گاهی فک میکنم کاش یه گونجیشک بودم فقط!! 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه کلا از زندگی استعفا بدیم بریم پی کارمون ؟ من واقعا دیگه خسته شدم... 11 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ هه،من با وافن موافق ترم کاش اصلن کارم به این دنیا نمیکشید بابا من نخاستم به دنیا بیام که حالا جور کارای انسانیو غیر انسایمو بکشم به زور فرستادنم به زور گفتن زندگی کن به زور میگن خوب باش یه روزم به زور میبرنم چه وضعشه آخه پس من کجای زندگیم مختارم؟!!! 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ هه،من با وافن موافق ترمکاش اصلن کارم به این دنیا نمیکشید بابا من نخاستم به دنیا بیام که حالا جور کارای انسانیو غیر انسایمو بکشم به زور فرستادنم به زور گفتن زندگی کن به زور میگن خوب باش یه روزم به زور میبرنم چه وضعشه آخه پس من کجای زندگیم مختارم؟!!! تو شناسنومه میتونی مختار باشی دادا:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «آدم» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم. :w00: چه زود تسلیم می شید شمااااااااا :w00: ولی 1/1/1 باحال بود 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ هه،من با وافن موافق ترمکاش اصلن کارم به این دنیا نمیکشید بابا من نخاستم به دنیا بیام که حالا جور کارای انسانیو غیر انسایمو بکشم به زور فرستادنم به زور گفتن زندگی کن به زور میگن خوب باش یه روزم به زور میبرنم چه وضعشه آخه پس من کجای زندگیم مختارم؟!!! ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم!!!! 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ تو شناسنومه میتونی مختار باشی دادا:Ghelyon: خوبه من بت بگم آبجی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «آدم» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم. :w00: پروردگار محترم؛ نظر به بررسيهاي به عمل آمده توسط اينجانب، عليرغم بهرهمندي از تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي؛ با توجه به اينكه حقير به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آوردهام، لذا خواهشمندم پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ 1/1/1، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «حوا» و حضرتعالي؛ استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد. بديهي است من بعد از اين هيچ گونه مسووليتي را درخصوص رفتارهاي خويش قبول نميکنم.:girl_yes2: حال اومدیم و استعفاتون قبول شد میخواین چی باشین؟.......... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه کلا از زندگی استعفا بدیم بریم پی کارمون ؟ من واقعا دیگه خسته شدم... کاری نداره.یک کلت تهیه کن.با 100 تومان میتونی تهیه کنی ما که به اون دنیا هم اعتقاد نداریم که عذابی در انتظارمون باشه. با یک شلیک خلاص. فکر کن برای همیشه میخوابی .اون هم یک خوای بدون رویا و کابوس 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ کاری نداره.یک کلت تهیه کن.با 100 تومان میتونی تهیه کنیما که به اون دنیا هم اعتقاد نداریم که عذابی در انتظارمون باشه. با یک شلیک خلاص. فکر کن برای همیشه میخوابی .اون هم یک خوای بدون رویا و کابوس خوب میدونم... ولی بدبختی اینه که همینشم عرضه میخواد... میگم که ترک عادت کار هرکسی نیست عزیز... حالا نمیشه خودت بیای بکشیم ؟ کلتشو خودم برات میخرم... من روزی 4 تا مسیر طولانی رو با تاکسی میرم اونم خارج شهر... یه بار نشد یه تریلی بزنه به ما راحتمون کنه... :shame: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه استعفا نمیدم ولی بعضی وقتا آرزو میکنم کاش بابام خواب میموند 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خوب میدونم... ولی بدبختی اینه که همینشم عرضه میخواد... میگم که ترک عادت کار هرکسی نیست عزیز... حالا نمیشه خودت بیای بکشیم ؟ کلتشو خودم برات میخرم... من روزی 4 تا مسیر طولانی رو با تاکسی میرم اونم خارج شهر... یه بار نشد یه تریلی بزنه به ما راحتمون کنه... :shame: :ws47::persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده