میلاد 24047 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سکوت من یـــــه رازه، یه راز عــــــــــاشقانه به حرمت یه خلسه،خلسه عــــــــــــارفــانه شعلــــــــــه بدون فریاد،میکشه زبـــــــــــانه مازیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :4chsmu1: 3
ساز دهني 422 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سکوت من یـــــه رازه، یه راز عــــــــــاشقانه به حرمت یه خلسه،خلسه عــــــــــــارفــانه شعلــــــــــه بدون فریاد،میکشه زبـــــــــــانه دزد خودتي 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 سکوت من یـــــه رازه، یه راز عــــــــــاشقانه به حرمت یه خلسه،خلسه عــــــــــــارفــانه شعلــــــــــه بدون فریاد،میکشه زبـــــــــــانه مازیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :4chsmu1: میلاد از دست رفت!!!! من محرم راز دل طوفانی خویشم!!!!!!!! آغا :imoksmiley::imoksmiley: 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سکوت خیلی اوقات خوبه. همیشه تاوقتی حرفیو نزدی اون در بند توئه ولی وقتی زدی تو در بند اونی. و خیلی اوقات خوب نیست به شرطی که هر اندازه که طرف مقابلت هم بی ادب باشه، ولی کلام تو باید همراه با متانت کلام و رعایت ادب باشه. چرا که اشتباه طرف مقابل هیچ گاه اشتباه و بی ادبی ما رو توجیح نمی کنه. 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 15 آبان، 2010 تحت هیچ شرایطی موقعی که فک کنم حق باهامه سکوت نمیکنم و کوتاه نمیام!!! سکوت درمان موقتیه....کلا کسی اگه بهم بگه بیخیال یا هیچی نگو مثلا قشقرق میشه یا دعوا میشه دیگه کوتاه نمیام!!!اصلا میخوام دعوا شه ببینم چی میخواد بشه!!!همونطوری که من باید در برابر اعمالم پاسخ گو باشم دیگران هم باید باشن!! سکوت درمان موقته باید حرف زد!! 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 آبان، 2010 همش تقصير اون فرخ گرندله ، كه تو عمرش يه دختر باش حرف نزده ، خدائيش از وقتي من نميام باشگاشون خلوت شده يا نه ؟!بچه هاي قديمي باشگاه خيلي باهم خوب بوديم ، اون حميد نديد بديد عكس و اون دختر عموي نفلش گند زدن به هر چي باشگاهه نكته : گرندل نام غوليست كه در فيلم بيوولف كشته شد ا...زشته این چه حرفیه؟ به نظرم مدیر خیلی خوبیه من که زیاد نمیرم اره موافقم....غیبت نکن گناه داره نکته:من این فیلمو ندیدم 3
hodaa 5488 ارسال شده در 15 آبان، 2010 شده تا حالا بخواین حرفی بزنین اما ترجیح دادین سکوت کنین؟؟؟؟ درسته که سکوت علامت رضاست؟؟؟؟؟ شما در چه صورتی سکوت میکنین؟؟؟ من که فقط برای احترام سکوت میکنم!!! یا به احترام کس دیگه سکوت میکنم یا به احترام خودم!!!!!! خب همین دیگه نظرتونو بگین!!!! من وقتی با صحبتی موافقم تاییدش میکنم نه سکوت....بیشتر مواقعی که میبینم مخاطب متوجه حرف من نیست...یا اصلا تو یه فاز دیگه ست.... و خلاصه بحث کردن فایده ای نداره سکوت میکنم 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 15 آبان، 2010 شده تا حالا بخواین حرفی بزنین اما ترجیح دادین سکوت کنین؟؟؟؟ درسته که سکوت علامت رضاست؟؟؟؟؟ شما در چه صورتی سکوت میکنین؟؟؟ من که فقط برای احترام سکوت میکنم!!! یا به احترام کس دیگه سکوت میکنم یا به احترام خودم!!!!!! خب همین دیگه نظرتونو بگین!!!! سکوت خوبه اما با سیاستش 1
علی 52 137 ارسال شده در 15 آبان، 2010 سكوت خوبه ولي بجاش هميشه نميشه سكوت كني چون اگه حق با تو باشه وسكوت كني ميگن كه ديدي مقصر بود . پس سكوت خوبه ولي به اندازه وبه جاش. ميگن زبان سرخ سر سبز رو به باد ميده. :banel_smiley_52: 3
علی 52 137 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بعضي وقت ها هم ميگن كه اگه حرف زدن از نقره است سكوت از طلاست. حالا شما بگيد كدومش خوبه؟:w13: 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 15 آبان، 2010 یه تاپیک توپ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=27752 3
ساز دهني 422 ارسال شده در 16 آبان، 2010 ا...زشته این چه حرفیه؟ به نظرم مدیر خیلی خوبیهمن که زیاد نمیرم اره موافقم....غیبت نکن گناه داره نکته:من این فیلمو ندیدم اون همه پشت سر من حرف درآورده گناه نداره ؟! 1
tiba* 797 ارسال شده در 16 آبان، 2010 سکوت نشان رضایته یا نشان نارضایتی! حالا فهمیدن این دو تا ... زیاد سخت نیست! 2
ساز دهني 422 ارسال شده در 16 آبان، 2010 سکوت نشان رضایته یا نشان نارضایتی! حالا فهمیدن این دو تا ... زیاد سخت نیست! بله در جريانم
ayhan 2309 ارسال شده در 16 آبان، 2010 وقتی یکی به آتیش تو میسوزه سکوت جایز نیست......................... 1
ساز دهني 422 ارسال شده در 16 آبان، 2010 وقتی یکی به آتیش تو میسوزه سکوت جایز نیست......................... بايد چيكار كرد ؟
ارسال های توصیه شده