am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شده تا حالا بخواین حرفی بزنین اما ترجیح دادین سکوت کنین؟؟؟؟ درسته که سکوت علامت رضاست؟؟؟؟؟ شما در چه صورتی سکوت میکنین؟؟؟ من که فقط برای احترام سکوت میکنم!!! یا به احترام کس دیگه سکوت میکنم یا به احترام خودم!!!!!! خب همین دیگه نظرتونو بگین!!!! 18 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب چندين نوع سکوت داريم ميشه از چند بعد به قضيه نگا کرد... 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی اعصابت خورده سکوت کن.... الان وقتش نیست امین... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من که هر وقت سکوت کردم مث خوره خودم و خوردم بعد هی زنگ میزنم به مهسا میگم دیدی چجوری لال شدم اونم میگه از بس که خنگی ولی سر یه هفته بد جور منفجر میشم جوری که همه جا رو به هم میریزم 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آره امین جون.شده و خیلی هم شده که سکوت کنم................. گاهی باید برای خاطر چیزهایی که با مشقت یک جمع به دست آمده و یا برای چیزایی که با زحمت درستشون کردیم سکوت کنیم.این سکوت حتما" ارزشش خیلی بیشتر از گفتنیهاییه که ممکنه زحمات و آرزوهای عده دیگه ای رو هدر بده 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب چندين نوع سکوت داريم ميشه از چند بعد به قضيه نگا کرد... خب بوگو دیگه فرزند!!!! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سکوت بهتره چون حرف زده شده مثل آب ریخته شده است.... 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب بوگو دیگه فرزند!!!! الان ترجيح ميدم سکوت کنم... :mpr: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سكوت همه جا خوب نيست يه وقتايي حقتو ميخورن . تجربه كردم كه ميگم 6 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه سکوت میکنم......یعنی دیگه چی بشه که حرف بزنم!!! این کارم اصلا واسم سخت نیست.... عادت کردم.... به آرامششش می ارزه...ولی توصیه نمیشه!:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی اعصابت خورده سکوت کن....الان وقتش نیست امین... هان؟؟؟؟ وخت چی نیست؟؟؟؟ من که هر وقت سکوت کردم مث خوره خودم و خوردم بعد هی زنگ میزنم به مهسا میگم دیدی چجوری لال شدم اونم میگه از بس که خنگیولی سر یه هفته بد جور منفجر میشم جوری که همه جا رو به هم میریزم آفرین آفرین!!! از بس خنگی، اون وحیدم به تو رفته!!!!!! آره امین جون.شده و خیلی هم شده که سکوت کنم.................گاهی باید برای خاطر چیزهایی که با مشقت یک جمع به دست آمده و یا برای چیزایی که با زحمت درستشون کردیم سکوت کنیم.این سکوت حتما" ارزشش خیلی بیشتر از گفتنیهاییه که ممکنه زحمات و آرزوهای عده دیگه ای رو هدر بده درسته همیشه سکوت نباید برای خودمون باشه گاهی به خاطر دیگرانم میشه سکوت کرد!!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سكوت همه جا خوب نيست يه وقتايي حقتو ميخورن . تجربه كردم كه ميگم :ws31: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه سکوت میکنم......یعنی دیگه چی بشه که حرف بزنم!!!این کارم اصلا واسم سخت نیست.... عادت کردم.... به آرامششش می ارزه...ولی توصیه نمیشه!:4chsmu1: چند ساله ديگه ميفهمي چه كلاه گشادي سرت رفته همونطوري كه من فهميدم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ هان؟؟؟؟وخت چی نیست؟؟؟؟ آفرین آفرین!!! از بس خنگی، اون وحیدم به تو رفته!!!!!! !!![/color][/size] :banel_smiley_4: :vahidrk: :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چند ساله ديگه ميفهمي چه كلاه گشادي سرت رفته همونطوري كه من فهميدم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :JC_thinking: راست میگه یاسی جون منم 10 سال دیر فهمیدم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سکوت بهتره چون حرف زده شده مثل آب ریخته شده است.... درسته ولی گاهی این آب باید ریخته بشه که اون بذر جوونه بزنه!!!!! حالا دست خودته سر چه بذری آب بریزی!!!!! الان ترجيح ميدم سکوت کنم... :mpr: :there: سكوت همه جا خوب نيست يه وقتايي حقتو ميخورن . تجربه كردم كه ميگم درسته به نظرم حرف زدن با تأمل بهتر از سکوت همیشگیه!!!! من همیشه سکوت میکنم......یعنی دیگه چی بشه که حرف بزنم!!!این کارم اصلا واسم سخت نیست.... عادت کردم.... به آرامششش می ارزه...ولی توصیه نمیشه!:4chsmu1: آفرین گفتی آرامش و منو یاد باشگا انداختی!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ هان؟؟؟؟وخت چی نیست؟؟؟؟ اینکه بخای همه چیو الان جواب بدی.......... واسه دعوا و جواب دادن و قهر همیشه وقت هست.... همیشه میشه بقیه رو رنجوند یا جواب حرفای بدشون رو بدتر داد... ولی صیر کن شاید بدون اینا هم حل شد....... همین دیگه منظورمو میفهمی خودت... دیگه حرف ندارم... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ درستهولی گاهی این آب باید ریخته بشه که اون بذر جوونه بزنه!!!!! حالا دست خودته سر چه بذری آب بریزی!!!!! :jawdrop: این جمله ها از خودت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اینکه بخای همه چیو الان جواب بدی..........واسه دعوا و جواب دادن و قهر همیشه وقت هست.... همیشه میشه بقیه رو رنجوند یا جواب حرفای بدشون رو بدتر داد... ولی صیر کن شاید بدون اینا هم حل شد....... همین دیگه منظورمو میفهمی خودت... دیگه حرف ندارم... نه باو اصلا ربطی به اون چیزی که فک میکنی نداره!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده