رفتن به مطلب

منگنه ...!

shadmehrbaz

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws28::ws28::ws28:

نه انصافا صداش خوبه!!!

يه آواز بخونه حله!!!:ws3: ولي اعصاب نداره:w16::w16::w16::w16:

چه ربطی به مغزش داره مهم اون کلشه که پر از سیمانه:ws47::ws47:

لینک به دیدگاه
از وقتي هوتن اومده سركار مي ترسم اسپم كنم:banel_smiley_52::banel_smiley_52:

قبلا هم از تو مي ترسيدم:ws44:

منم روم نمیشه از هوتن خجالت میکشم

• Like 1
لینک به دیدگاه

بارها پيش مياد كه دو تا دوست آدم با هم ديگه درگير ميشن و به هيچ وجه هم كوتاه نميان و خودشونم نميتونن مشكلشونو با هم حل كنن و هر كدوم هم از تو انتظار دارن كه طرفشو بگيري ، صرف نظر از اينكه حق با كدومشونه تو ميدوني كه اگه حق رو به هر كدومشون بدي اون يكي از دستت ميرنجه و شايد اون لحظه اي كه قضاوت ميكني و به نفع يكيشون مجبور ميشي راي بدي پايان دوستيت با اون يكي باشه ...خلاصه اينكه خيلي ناجور لايه منگنه گير ميكني ،،، من زياد تو اين وضعيت گير كردم واقعا" آدم كلافه ميشه ، جديدا" به اين نتيجه رسيدم كه بي محلي كردن و تحويل نگرفتن هر دو طرف بهترين كاره ! ولي خب هميشه هم نميشه اين كارو كرد ...

شما اينجور مواقع چه جوري رفتار ميكنيد ؟؟؟:ws37:

میدونی ....تو این جور مواقع یا شرایطی شبیه این من ترجیح میدم تا موقعی که ازم نخواستن وارد ماجرا نشم.....کلا هر کاری برای کسی بکنی فراموش میشه......حتی کار خوب و بی منت..... اما اگه کسی ازت خواست .....و تو اون کارو به نحو احسنت براش انجام بدی....هیچ وقت اونو فراموش نمیکنه و همیشه ازت ممنونه.......

این ماجرا هم یه جورایی همینه.......اگه به عنوان قاضی انتخابت کردن....باید قبول کنن که تو طرف حقو میگیری......و از اول باهاشون باید طی کنی.....

اگرم که نه....بهتره سکوت کنی و خودتو اصلا وارد ماجرا نکنی....:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اون یارو رو که دیدی مشغول کردم :ws28:

به نظرت کی کارش تموم میشه؟؟؟؟؟:ws3:

تو كار اونو تموم كني ؟؟؟؟ بدم سنگسارت كنن مُـلحد ؟ :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
میدونی ....تو این جور مواقع یا شرایطی شبیه این من ترجیح میدم تا موقعی که ازم نخواستن وارد ماجرا نشم.....کلا هر کاری برای کسی بکنی فراموش میشه......حتی کار خوب و بی منت..... اما اگه کسی ازت خواست .....و تو اون کارو به نحو احسنت براش انجام بدی....هیچ وقت اونو فراموش نمیکنه و همیشه ازت ممنونه.......

این ماجرا هم یه جورایی همینه.......اگه به عنوان قاضی انتخابت کردن....باید قبول کنن که تو طرف حقو میگیری......و از اول باهاشون باید طی کنی.....

این بزرگوار جان کلام رو گفت...:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ميدوني ليلي گفتنش راحته اينا ولي تو عمل واقعا" گير ميكني...:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ميدوني ليلي گفتنش راحته اينا ولي تو عمل واقعا" گير ميكني...:ws37:

اره....کلا گفتن خیلی حرفا راحته....ولی عملو باید از یه جایی شروع کنیم.....:ws37:

چه بهتر که از خودمون شروع کنیم.....خودمونو مجبور کنیم به بعضی کارها.....بعضی تغییرات.....وکم کم اونا بشن جایگزین عادات قدیمی....:ws37::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو كار اونو تموم كني ؟؟؟؟ بدم سنگسارت كنن مُـلحد ؟ :banel_smiley_4:

من غلط بکنم:banel_smiley_52:

من شکر هندی بخورم (خیلی تعریفشو میکنن:ws3:)

من فقط میخوام بدونم کی کارش تموم میشه آیا:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...