saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اینم حرفیه....:4chsmu1: از قديم گفتن حرف راستو از شقايق بشنو 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:نه انصافا صداش خوبه!!! يه آواز بخونه حله!!! ولي اعصاب نداره:w16::w16: چه ربطی به مغزش داره مهم اون کلشه که پر از سیمانه:ws47: لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ الان دقیقا اینجا بحث چیه؟ بحث سر اينه كه سهيل چرا اين كارا رو مي كنه!!!:167::167: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ الان دقیقا اینجا بحث چیه؟ هیچی به این نتیجه رسیدیم که شادی خنگه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بحث سر اينه كه سهيل چرا اين كارا رو مي كنه!!!:167::167: کدوم کارا آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم کارا آیا؟ خجالت نمي كشي!!!:167::167: حيف كه نمي خوام اسپم كنم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ از قديم گفتن حرف راستو از شقايق بشنو :icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ داره اسپم میشه ها...هروقت 100 % اسپم شد خبرم کنین سلام ای عشق اجرا کنیم.. شادی خان شماهم نمیتونی تصمیم بگیری همون استخاره خوبه 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت نمي كشي!!!:167::167:حيف كه نمي خوام اسپم كنم بله کاملا مشهوده 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بله کاملا مشهوده از وقتي هوتن اومده سركار مي ترسم اسپم كنم:banel_smiley_52::banel_smiley_52: قبلا هم از تو مي ترسيدم 2 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ شادی وای به حالت منو عروسی دعوت نکنی... :167: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ از وقتي هوتن اومده سركار مي ترسم اسپم كنم:banel_smiley_52::banel_smiley_52: قبلا هم از تو مي ترسيدم منم روم نمیشه از هوتن خجالت میکشم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بارها پيش مياد كه دو تا دوست آدم با هم ديگه درگير ميشن و به هيچ وجه هم كوتاه نميان و خودشونم نميتونن مشكلشونو با هم حل كنن و هر كدوم هم از تو انتظار دارن كه طرفشو بگيري ، صرف نظر از اينكه حق با كدومشونه تو ميدوني كه اگه حق رو به هر كدومشون بدي اون يكي از دستت ميرنجه و شايد اون لحظه اي كه قضاوت ميكني و به نفع يكيشون مجبور ميشي راي بدي پايان دوستيت با اون يكي باشه ...خلاصه اينكه خيلي ناجور لايه منگنه گير ميكني ،،، من زياد تو اين وضعيت گير كردم واقعا" آدم كلافه ميشه ، جديدا" به اين نتيجه رسيدم كه بي محلي كردن و تحويل نگرفتن هر دو طرف بهترين كاره ! ولي خب هميشه هم نميشه اين كارو كرد ... شما اينجور مواقع چه جوري رفتار ميكنيد ؟؟؟ میدونی ....تو این جور مواقع یا شرایطی شبیه این من ترجیح میدم تا موقعی که ازم نخواستن وارد ماجرا نشم.....کلا هر کاری برای کسی بکنی فراموش میشه......حتی کار خوب و بی منت..... اما اگه کسی ازت خواست .....و تو اون کارو به نحو احسنت براش انجام بدی....هیچ وقت اونو فراموش نمیکنه و همیشه ازت ممنونه....... این ماجرا هم یه جورایی همینه.......اگه به عنوان قاضی انتخابت کردن....باید قبول کنن که تو طرف حقو میگیری......و از اول باهاشون باید طی کنی..... اگرم که نه....بهتره سکوت کنی و خودتو اصلا وارد ماجرا نکنی.... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب اون یارو رو که دیدی مشغول کردم به نظرت کی کارش تموم میشه؟؟؟؟؟ تو كار اونو تموم كني ؟؟؟؟ بدم سنگسارت كنن مُـلحد ؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ میدونی ....تو این جور مواقع یا شرایطی شبیه این من ترجیح میدم تا موقعی که ازم نخواستن وارد ماجرا نشم.....کلا هر کاری برای کسی بکنی فراموش میشه......حتی کار خوب و بی منت..... اما اگه کسی ازت خواست .....و تو اون کارو به نحو احسنت براش انجام بدی....هیچ وقت اونو فراموش نمیکنه و همیشه ازت ممنونه....... این ماجرا هم یه جورایی همینه.......اگه به عنوان قاضی انتخابت کردن....باید قبول کنن که تو طرف حقو میگیری......و از اول باهاشون باید طی کنی..... اگرم که نه....بهتره سکوت کنی و خودتو اصلا وارد ماجرا نکنی.... این بزرگوار جان کلام رو گفت... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ میدونی ....تو این جور مواقع یا شرایطی شبیه این من ترجیح میدم تا موقعی که ازم نخواستن وارد ماجرا نشم.....کلا هر کاری برای کسی بکنی فراموش میشه......حتی کار خوب و بی منت..... اما اگه کسی ازت خواست .....و تو اون کارو به نحو احسنت براش انجام بدی....هیچ وقت اونو فراموش نمیکنه و همیشه ازت ممنونه....... این ماجرا هم یه جورایی همینه.......اگه به عنوان قاضی انتخابت کردن....باید قبول کنن که تو طرف حقو میگیری......و از اول باهاشون باید طی کنی..... اگرم که نه....بهتره سکوت کنی و خودتو اصلا وارد ماجرا نکنی.... ميدوني ليلي گفتنش راحته اينا ولي تو عمل واقعا" گير ميكني... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ميدوني ليلي گفتنش راحته اينا ولي تو عمل واقعا" گير ميكني... اره....کلا گفتن خیلی حرفا راحته....ولی عملو باید از یه جایی شروع کنیم..... چه بهتر که از خودمون شروع کنیم.....خودمونو مجبور کنیم به بعضی کارها.....بعضی تغییرات.....وکم کم اونا بشن جایگزین عادات قدیمی.... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خدايا !! اين تاپيكو به تو سپردم ! خودت اين تاپيك رو از شر اسپمرها مصون بدار ! 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ تو كار اونو تموم كني ؟؟؟؟ بدم سنگسارت كنن مُـلحد ؟ من غلط بکنم:banel_smiley_52: من شکر هندی بخورم (خیلی تعریفشو میکنن) من فقط میخوام بدونم کی کارش تموم میشه آیا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده