شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب دختر مردم بره خودکشی کنه خوفه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: بر منکرش لعنت!!!!! :whistle: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! كوفت ! دخترا زود رنجن ديگه! من بهشوم ميگم اگه نظر منو ميخواين بايد جنبه حقيقت شنيدنو داشته باشين وگرنه هردوتا تون بريد گم شين:w00: به نظر منم همين كار از همه بهتره ! 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خوب وقتی مجبوووری نظر بدی باید بدی دیگه!! :w00: وقتی هم مجبووووری طرف یه نفر و بگیری خوب باید انتخاب کنی دیگه...!!:w00: حالا طرف اونی که بد اخلاق تر هست و بگیر...... از دل خوش اخلاقه بعدا در میاری... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ امین درد بگیریهمشو برچسب زدم تا جایی که تونستم برو بمیر ورزک مرسی جیگرتو بوووووووووووووووووووووووووووووووس آبدار کمک خواستی به خودم بوگو میام دشمناتو نفله میکنم بدخواهات به زمین گرم بخورن به حق پنج تن 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ امین درد بگیریهمشو برچسب زدم تا جایی که تونستم برو بمیر ورزک :vahidrk::vahidrk::vahidrk: با آقاي مدير درست صحبت كن:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 آره مجبورم من از كسي اجازه نمي گيرم كه نظر بدم يا نه!!! دوست نداري نخون چون را ه حل ديگه اي نداري پس بهترين كار همينه!! برو جلو سرتو بكوبون به ديوار اينطوري: :ws27: اين طوري شايد دلشون بسوزه با هم آشتي كنن!!! با منم درست صحبت كن:banel_smiley_4: رواني منظورم از مجبور نظر بدي اين نبود كه اينجا چرا پست ميدي!!! گفتم بين اون دو تا مجبور نظرتو بدي نميشه خودتو بكشي كنار ! 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ رواني منظورم از مجبور نظر بدي اين نبود كه اينجا چرا پست ميدي!!! گفتم بين اون دو تا مجبور نظرتو بدي نميشه خودتو بكشي كنار ! ديوانه خودم متوجه شدم كه چي گفتي فقط خواستم ببينم جنبه و صلاحيت اين كارو داري يا نه كه متوجه شدم نداري!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بددهن!!!:vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ كوفت ! دخترا زود رنجن ديگه! به نظر منم همين كار از همه بهتره ! حالا کی بیایم شام و شیرینی بخوریم؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خوب وقتی مجبوووری نظر بدی باید بدی دیگه!! :w00:وقتی هم مجبووووری طرف یه نفر و بگیری خوب باید انتخاب کنی دیگه...!!:w00: حالا طرف اونی که بد اخلاق تر هست و بگیر...... از دل خوش اخلاقه بعدا در میاری... آخه ريسكه...شايد بعدا" نتوني از دلش در بياري ! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همون استخاره بهتره ها!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ حالا کی بیایم شام و شیرینی بخوریم؟؟؟؟؟؟ همون جمعه بعد از ظهر كه قبلا" بهت گفته بودم! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ رواني منظورم از مجبور نظر بدي اين نبود كه اينجا چرا پست ميدي!!! گفتم بين اون دو تا مجبور نظرتو بدي نميشه خودتو بكشي كنار ! ولی شادی باید خودت وواسه یه جنگ آماده کنی چون خودت خراب میشی هر کاری که کنی 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ديوانه خودم متوجه شدم كه چي گفتي فقط خواستم ببينم جنبه و صلاحيت اين كارو داري يا نه كه متوجه شدم نداري!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 بددهن!!!:vahidrk::vahidrk: چي ميگي تو ؟ بيااااااااااااا :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب دختر مردم بره خودکشی کنه خوفه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: بر منکرش لعنت!!!!! خب من چه می دونم... :w00: ینی تو واقعا نگرانشونی؟... 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ولی شادی باید خودت وواسه یه جنگ آماده کنی چون خودت خراب میشی هر کاری که کنی بابا اين اعصاب نداره مي زنه خرابترش مي كنه!!!:w16: ازش تست گرفتم جوابش منفي دراومد!!! اين كاره نيست!!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اين اعصاب نداره مي زنه خرابترش مي كنه!!!:w16:ازش تست گرفتم جوابش منفي دراومد!!! اين كاره نيست!!! تا اونا باشن از خنگی مث شادی نظر نخوان:ws47: 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همون جمعه بعد از ظهر كه قبلا" بهت گفته بودم! خب اون یارو رو که دیدی مشغول کردم به نظرت کی کارش تموم میشه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خب من چه می دونم... :w00:ینی تو واقعا نگرانشونی؟... خب آره دیگه من نگران تمام دخترای این مرز و بومم!!!! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ تا اونا باشن از خنگی مث شادی نظر نخوان:ws47: :ws28: نه انصافا صداش خوبه!!! يه آواز بخونه حله!!! ولي اعصاب نداره:w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ تا اونا باشن از خنگی مث شادی نظر نخوان:ws47: اینم حرفیه....:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده