شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!!چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!! تایید میشه 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این دیگه بستگی داره به اینکه نقش شما تو ماجرا چیه... فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! اگه ازم بخوان نظر بدم رک می گم... البته اگه صمیمی باشیم... غریبه باشه ممکنه بعدا بی جنبه بازی در آره... نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بگو برن بشینن با هم یه بستنی بخورن و راجع به مشکلشون حرف بزنن. جدی میگما.... بستنی خیلی کمک میکنه..یه چیز سرد مفیده 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::w58: میخواستم بگم که همیشه کنارتم همشری!!!! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! خیلی بدتر شد..اصلا خودتو قاطی نکن 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! یه لحظه پلیز :guntootsmiley2: شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! 6 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! اتفاقا اگه صمیمی باشن خوب میشناسنت... و ازت حرف شنوی دارن... 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من بهشوم ميگم اگه نظر منو ميخواين بايد جنبه حقيقت شنيدنو داشته باشين وگرنه هردوتا تون بريد گم شين:w00: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ میخواستم بگم که همیشه کنارتم همشری!!!! :icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!!چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!! بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! بی خووووووووووووووووووووووود :w00: چرا باید جفتشو با هم عقد کنه؟ هاااااااان؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! شادی میتونه من میشناسمش من بهشوم ميگم اگه نظر منو ميخواين بايد جنبه حقيقت شنيدنو داشته باشين وگرنه هردوتا تون بريد گم شين:w00: نمیشه حالا یکم ملایم تر بگیم:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): این همونه که من گفتم باور کنین!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): خوب دیگه چاره ای نیست..برو استخاره کن 3 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ این همونه که من گفتم باور کنین!!!! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بابا جان ميگ يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 آره مجبورم من از كسي اجازه نمي گيرم كه نظر بدم يا نه!!! دوست نداري نخون چون را ه حل ديگه اي نداري پس بهترين كار همينه!! برو جلو سرتو بكوبون به ديوار اينطوري: :ws27: اين طوري شايد دلشون بسوزه با هم آشتي كنن!!! با منم درست صحبت كن:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بی خووووووووووووووووووووووود :w00:چرا باید جفتشو با هم عقد کنه؟ هاااااااان؟ :167: خب دختر مردم بره خودکشی کنه خوفه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: شادی میتونه من میشناسمش نمیشه حالا یکم ملایم تر بگیم:banel_smiley_4: بر منکرش لعنت!!!!! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ امین درد بگیری همشو برچسب زدم تا جایی که تونستم برو بمیر ورزک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده