شقایق31 40377 ارسال شده در 15 آبان، 2010 در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!!چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!! تایید میشه 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 خوب این دیگه بستگی داره به اینکه نقش شما تو ماجرا چیه... فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! اگه ازم بخوان نظر بدم رک می گم... البته اگه صمیمی باشیم... غریبه باشه ممکنه بعدا بی جنبه بازی در آره... نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بگو برن بشینن با هم یه بستنی بخورن و راجع به مشکلشون حرف بزنن. جدی میگما.... بستنی خیلی کمک میکنه..یه چیز سرد مفیده 4
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 :banel_smiley_4::w58: میخواستم بگم که همیشه کنارتم همشری!!!! 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 آبان، 2010 فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! خیلی بدتر شد..اصلا خودتو قاطی نکن 2
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 فك كن اصلا" دعواشون سر تو بوده مثلا" ! نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! یه لحظه پلیز :guntootsmiley2: شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! 6
monrose 46 ارسال شده در 15 آبان، 2010 نه اتفاقا" همون صميمي...غريبه باشن كه زياد مهم نيست فوقش ميگي يــه غريبه از دستم ناراحت شد به درك ! ولي وقتي خيلي صميمي هستن باهات به هيچ وجه نميتونن هضم كنن كه تو عليه شون راي بدي! اتفاقا اگه صمیمی باشن خوب میشناسنت... و ازت حرف شنوی دارن... 2
shaden. 18583 ارسال شده در 15 آبان، 2010 من بهشوم ميگم اگه نظر منو ميخواين بايد جنبه حقيقت شنيدنو داشته باشين وگرنه هردوتا تون بريد گم شين:w00: 5
saba888 1746 ارسال شده در 15 آبان، 2010 یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! :ws28: 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2010 در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!!چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!! بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): 2
monrose 46 ارسال شده در 15 آبان، 2010 یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! بی خووووووووووووووووووووووود :w00: چرا باید جفتشو با هم عقد کنه؟ هاااااااان؟ :167: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 آبان، 2010 یه لحظه پلیز :guntootsmiley2:شادی نکنه دخترن؟؟؟؟؟ میخوان بیان خواستگاریت باهم دعواشون شده؟؟؟؟ خب باهاشون صحبت کن هردوتا رو عقد کن ولی باس عدالتو رعایت کنی!!!!! شادی میتونه من میشناسمش من بهشوم ميگم اگه نظر منو ميخواين بايد جنبه حقيقت شنيدنو داشته باشين وگرنه هردوتا تون بريد گم شين:w00: نمیشه حالا یکم ملایم تر بگیم:banel_smiley_4: 2
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): این همونه که من گفتم باور کنین!!!! 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بابا جان ميگم يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): خوب دیگه چاره ای نیست..برو استخاره کن 3
saba888 1746 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بابا جان ميگ يه جوريه كه كنار نميشه كشيـــــــــد ...مجبوري نظر بدييييييييييييييي ...نظر ندادنت هم برداشت منفي ميشه ازش! :icon_pf (34): :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 آره مجبورم من از كسي اجازه نمي گيرم كه نظر بدم يا نه!!! دوست نداري نخون چون را ه حل ديگه اي نداري پس بهترين كار همينه!! برو جلو سرتو بكوبون به ديوار اينطوري: :ws27: اين طوري شايد دلشون بسوزه با هم آشتي كنن!!! با منم درست صحبت كن:banel_smiley_4: 3
am in 25041 ارسال شده در 15 آبان، 2010 بی خووووووووووووووووووووووود :w00:چرا باید جفتشو با هم عقد کنه؟ هاااااااان؟ :167: خب دختر مردم بره خودکشی کنه خوفه؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: شادی میتونه من میشناسمش نمیشه حالا یکم ملایم تر بگیم:banel_smiley_4: بر منکرش لعنت!!!!! 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 15 آبان، 2010 امین درد بگیری همشو برچسب زدم تا جایی که تونستم برو بمیر ورزک 1
ارسال های توصیه شده