رفتن به مطلب

منگنه ...!

shadmehrbaz

ارسال های توصیه شده

بارها پيش مياد كه دو تا دوست آدم با هم ديگه درگير ميشن و به هيچ وجه هم كوتاه نميان و خودشونم نميتونن مشكلشونو با هم حل كنن و هر كدوم هم از تو انتظار دارن كه طرفشو بگيري ، صرف نظر از اينكه حق با كدومشونه تو ميدوني كه اگه حق رو به هر كدومشون بدي اون يكي از دستت ميرنجه و شايد اون لحظه اي كه قضاوت ميكني و به نفع يكيشون مجبور ميشي راي بدي پايان دوستيت با اون يكي باشه ...خلاصه اينكه خيلي ناجور لايه منگنه گير ميكني ،،، من زياد تو اين وضعيت گير كردم واقعا" آدم كلافه ميشه ، جديدا" به اين نتيجه رسيدم كه بي محلي كردن و تحويل نگرفتن هر دو طرف بهترين كاره ! ولي خب هميشه هم نميشه اين كارو كرد ...

شما اينجور مواقع چه جوري رفتار ميكنيد ؟؟؟:ws37:

• Like 30
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من برام خیلی پیش اومده..

طرف هیچ کدومو نمیگیرم..میگم خودتون حل کنین...

البته بیشتر آخرش چوب 2سرطلا میشم ولی اینکه جفتشون بگن نامرد طرف منو نگرفت بهتره تا اینکه یکیشون بگه دیدی طرف اونو گرفت...

• Like 11
لینک به دیدگاه

منم تو همچين شرايطي بودم!! خيلي بده واقعا فقط ميتونم بگم که بايد خودتو سريع به سرعت نور کنار بکشي والا پيش جفتشون خراب ميشي!! :pichak29:

• Like 13
لینک به دیدگاه
همونجکاری که سجاد میکنه

یا کوتاه میای یا کتک!!!!!!:ws3:

كي بايد كوتاه بياد ؟

اون دو تا كه گفتم به هيچ وجه كوتاه نميان !

اوني كه داره قضاوت ميكنه بايد كوتاه بياد ؟ :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من برام خیلی پیش اومده..

طرف هیچ کدومو نمیگیرم..میگم خودتون حل کنین...

البته بیشتر آخرش چوب 2سرطلا میشم ولی اینکه جفتشون بگن نامرد طرف منو نگرفت بهتره تا اینکه یکیشون بگه دیدی طرف اونو گرفت...

من خودم چون آخرین بار چوب دو سر نجس شدم دیگه عهد کرد که بیخیال بشم و فقط نگاه کنم:ws27:

منم تو همچين شرايطي بودم!! خيلي بده واقعا فقط ميتونم بگم که بايد خودتو سريع به سرعت نور کنار بکشي والا پيش جفتشون خراب ميشي!! pichak29.gif

آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه....

• Like 6
لینک به دیدگاه

نمیشه که بی تفاوت بود.هر دو از دوستان هستن.فقط باید یه جورایی کمک کنی که بتونن حرفای خودشونو راحت به همدیگه بزنن.البته اگه ناراحتیشون عمیق باشه که دیگه کار از کار گذشته و باید به هر حال جانب حق رو بگیری.هر چند ممکنه که یکی از اونا ازت ناراحت بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
كي بايد كوتاه بياد ؟

اون دو تا كه گفتم به هيچ وجه كوتاه نميان !

اوني كه داره قضاوت ميكنه بايد كوتاه بياد ؟ :w58:

با کتک همه راضی میشن که کوتاه بیان!!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه....

وای من الان درکت میکنم چند روز پیش این شرایط و داشتم آخرش هم خودم خراب شدم تو هم پی خرابی و به تنت بمال:ws43:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فكر كنم تاپيكت بي ربط به اينجا نباشه!!!:ws3:

اگه ادعاي دوستي داري بايد بتوني آشتيشون بدي:w16::w16:

بي ربط كه نيست

ولي به خاطر قضيه امروز لا اقل من يكي تو منگنه گير نكردم ، ولي شايد طفلي سجاد گير كرده باشه ! :ws3: اما واسه خود من اين چند وقت اخير زياد اين مشكل پيش اومده

در مورد آشتي دادن هم گفتنش راحته ولي بعضي وقتا واقعا" راهي واسه آشتي دادن وجود نداره ، ممكنه بهت فحش هم بدن به خاطر اين حركتت! :ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای من الان درکت میکنم چند روز پیش این شرایط و داشتم آخرش هم خودم خراب شدم تو هم پی خرابی و به تنت بمال:ws43:

آووووووووووو

درکت میکنم شقی

از اول بت گفتم بکش کنار

ولی سرتو بزار رو شونم

بزن زیر گریه!!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

ميفهمم چي ميگي ببين من يه بار تو همچين موردي حق رو به حقدار دادم بعدش هم رابطم با کسي که باهاش مخالفت کردم خراب شد و هم کسي که بهش حق دادم نسبت بهم بدبين شد!

البت بگذريم از اينکه جفتشون مشکل فني داشتن!! :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بي ربط كه نيست

ولي به خاطر قضيه امروز لا اقل من يكي تو منگنه گير نكردم ، ولي شايد طفلي سجاد گير كرده باشه ! :ws3: اما واسه خود من اين چند وقت اخير زياد اين مشكل پيش اومده

در مورد آشتي دادن هم گفتنش راحته ولي بعضي وقتا واقعا" راهي واسه آشتي دادن وجود نداره ، ممكنه بهت فحش هم بدن به خاطر اين حركتت! :ws51:

در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!!

چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...