shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بارها پيش مياد كه دو تا دوست آدم با هم ديگه درگير ميشن و به هيچ وجه هم كوتاه نميان و خودشونم نميتونن مشكلشونو با هم حل كنن و هر كدوم هم از تو انتظار دارن كه طرفشو بگيري ، صرف نظر از اينكه حق با كدومشونه تو ميدوني كه اگه حق رو به هر كدومشون بدي اون يكي از دستت ميرنجه و شايد اون لحظه اي كه قضاوت ميكني و به نفع يكيشون مجبور ميشي راي بدي پايان دوستيت با اون يكي باشه ...خلاصه اينكه خيلي ناجور لايه منگنه گير ميكني ،،، من زياد تو اين وضعيت گير كردم واقعا" آدم كلافه ميشه ، جديدا" به اين نتيجه رسيدم كه بي محلي كردن و تحويل نگرفتن هر دو طرف بهترين كاره ! ولي خب هميشه هم نميشه اين كارو كرد ... شما اينجور مواقع چه جوري رفتار ميكنيد ؟؟؟ 30 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همونجکاری که سجاد میکنه یا کوتاه میای یا کتک!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من برام خیلی پیش اومده.. طرف هیچ کدومو نمیگیرم..میگم خودتون حل کنین... البته بیشتر آخرش چوب 2سرطلا میشم ولی اینکه جفتشون بگن نامرد طرف منو نگرفت بهتره تا اینکه یکیشون بگه دیدی طرف اونو گرفت... 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منم تو همچين شرايطي بودم!! خيلي بده واقعا فقط ميتونم بگم که بايد خودتو سريع به سرعت نور کنار بکشي والا پيش جفتشون خراب ميشي!! :pichak29: 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم چون آخرین بار چوب دو سر نجس شدم دیگه عهد کرد که بیخیال بشم و فقط نگاه کنم 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ همونجکاری که سجاد میکنهیا کوتاه میای یا کتک!!!!!! كي بايد كوتاه بياد ؟ اون دو تا كه گفتم به هيچ وجه كوتاه نميان ! اوني كه داره قضاوت ميكنه بايد كوتاه بياد ؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ تو دعوای آدم بزرگا نباید وارد شد....:ws2: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فكر كنم تاپيكت بي ربط به اينجا نباشه!!! اگه ادعاي دوستي داري بايد بتوني آشتيشون بدي:w16: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من برام خیلی پیش اومده..طرف هیچ کدومو نمیگیرم..میگم خودتون حل کنین... البته بیشتر آخرش چوب 2سرطلا میشم ولی اینکه جفتشون بگن نامرد طرف منو نگرفت بهتره تا اینکه یکیشون بگه دیدی طرف اونو گرفت... من خودم چون آخرین بار چوب دو سر نجس شدم دیگه عهد کرد که بیخیال بشم و فقط نگاه کنم منم تو همچين شرايطي بودم!! خيلي بده واقعا فقط ميتونم بگم که بايد خودتو سريع به سرعت نور کنار بکشي والا پيش جفتشون خراب ميشي!! آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه.... 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه.... خوب این دیگه بستگی داره به اینکه نقش شما تو ماجرا چیه... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه که بی تفاوت بود.هر دو از دوستان هستن.فقط باید یه جورایی کمک کنی که بتونن حرفای خودشونو راحت به همدیگه بزنن.البته اگه ناراحتیشون عمیق باشه که دیگه کار از کار گذشته و باید به هر حال جانب حق رو بگیری.هر چند ممکنه که یکی از اونا ازت ناراحت بشه 4 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ازم بخوان نظر بدم رک می گم... البته اگه صمیمی باشیم... غریبه باشه ممکنه بعدا بی جنبه بازی در آره... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ كي بايد كوتاه بياد ؟ اون دو تا كه گفتم به هيچ وجه كوتاه نميان ! اوني كه داره قضاوت ميكنه بايد كوتاه بياد ؟ با کتک همه راضی میشن که کوتاه بیان!!!!! :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه.... وای من الان درکت میکنم چند روز پیش این شرایط و داشتم آخرش هم خودم خراب شدم تو هم پی خرابی و به تنت بمال 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ فكر كنم تاپيكت بي ربط به اينجا نباشه!!!اگه ادعاي دوستي داري بايد بتوني آشتيشون بدي:w16: بي ربط كه نيست ولي به خاطر قضيه امروز لا اقل من يكي تو منگنه گير نكردم ، ولي شايد طفلي سجاد گير كرده باشه ! اما واسه خود من اين چند وقت اخير زياد اين مشكل پيش اومده در مورد آشتي دادن هم گفتنش راحته ولي بعضي وقتا واقعا" راهي واسه آشتي دادن وجود نداره ، ممكنه بهت فحش هم بدن به خاطر اين حركتت! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ وای من الان درکت میکنم چند روز پیش این شرایط و داشتم آخرش هم خودم خراب شدم تو هم پی خرابی و به تنت بمال آووووووووووو درکت میکنم شقی از اول بت گفتم بکش کنار ولی سرتو بزار رو شونم بزن زیر گریه!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آخه بعضي وقتها نميشه خودتو بكشي كنار مخصوصا" اگه پاي خودتم توي ماجراي درگيريشون گير باشه.... ميفهمم چي ميگي ببين من يه بار تو همچين موردي حق رو به حقدار دادم بعدش هم رابطم با کسي که باهاش مخالفت کردم خراب شد و هم کسي که بهش حق دادم نسبت بهم بدبين شد! البت بگذريم از اينکه جفتشون مشکل فني داشتن!! 6 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ بي ربط كه نيست ولي به خاطر قضيه امروز لا اقل من يكي تو منگنه گير نكردم ، ولي شايد طفلي سجاد گير كرده باشه ! اما واسه خود من اين چند وقت اخير زياد اين مشكل پيش اومده در مورد آشتي دادن هم گفتنش راحته ولي بعضي وقتا واقعا" راهي واسه آشتي دادن وجود نداره ، ممكنه بهت فحش هم بدن به خاطر اين حركتت! در اين صورت من اگه تو اين شرايط باشم خودمو مي كشم كنار!!! چون ممكنه اونا فردا دوباره خودشون آشتي كنن اين وسط من خراب ميشم!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ آووووووووووودرکت میکنم شقی از اول بت گفتم بکش کنار ولی سرتو بزار رو شونم بزن زیر گریه!!!!!!! :banel_smiley_4: :w58: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده